|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Roland SteelRaven napsal: | | Freimen napsal: | | Loolan napsal: | | Freimen napsal: | | Loolan napsal: | ostatním:
Já měl taky problémy s klouby. Nežral jsem nic a za měsíc se to zlepšilo (jedu dřepy, mt,...). Kdybych jedl každý den tři gumové medvídky, tak bych mohl říct, že se mě to porychtovalo díky té želatině a někdo by tomu možná uvěřil a kupoval by si je (dřív jsem to zkoušel, ale bylo to na h*vno). Tohle má asi stejnou váhu, jako ty vaše příspěvky . |
aha, už mlčíme, odborníku ...za chvilku budeš jako erik1, tomu to také nikdo nevysvětlí |
asis nepochopil, že jsem tím chtěl říct: že by se jim to třeba zlepšilo (třeba ne) i bez toho, ale to už teď nezjistíme |
no myslím si, že kůra medvídků prostě není kvalitní kloubní výživa...ale nechme toho, ty si věř studiím a mě, až se něco pokazí, tak tu výživu zkusím a udělám si vlastní názor... |
Nemyslel som narazku alebo co... to urcite ne... |
pane dýzl, nevím, na co reagujete |
Kriste, az teraz som si vsimol ze som klikol na iny prispevok... _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
| minsc napsal: | Pravda je možná někde uprostřed. Mám pozitivní zkušenosti s hydrolyzáty kolagenu, ale v případě vážnějšího zranění mi nepomohly vymáklejší věci...Tím myslím ten glukosamin apod. Taky je tu otázka, jak může hydrolyzát kolagenu pomoct někomu, kdo používá super vstřebatelný zdroje bílkovin. Moc to nedává smysl
Ale když člověku teče do bot, tak stejně zkusí úplně všechno |
v těch super vstřebatelných bílkovinách naštěstí není moc hydroxyprolinu, který tvoří kolagen - takže to sedí
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
K osobním výlevům pana chytrého se nevyjadřuju.
K těm výživám: ono to hlavně má komplexní složení více látek které jsou všechny určeny pro regeneraci kloubů. Většinou se to jí na lačno aby to nebylo ovlivněno jídlem. Nikdo netvrdí že se narvem kolagenem a máme zdravé klouby. Mluvíme o kvalitních přípravcích. jo zkus mi najít reklamu v televizi na kloubní preparát určený pro sportovce. A né pro důchodce.  nic proti důchodcům ale ti mají jiné problémi než chodit do fitka.
Jo a prosímtě zjistimi jak se mi z ničeho uzdraví kolena sami od sebe v plné námaze? ˇJo a myslíš že by pomohli gumový delfínci ?? Nebo rovnou pneumatika ta je taky gumová a možná i stejně účiná jak tvoji doktoři. Nezlob se na mě ale proč pokládáš otázku když nechceš slyšet odpověď?? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: so srpen 25, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | K osobním výlevům pana chytrého se nevyjadřuju. |
to je dobře, aspoň to nebude odvádět debatu od tematu.
a malá informace pro tebe: nadávat jsi začal ty
| citace: |
K těm výživám: ono to hlavně má komplexní složení více látek které jsou všechny určeny pro regeneraci kloubů. Většinou se to jí na lačno aby to nebylo ovlivněno jídlem. Nikdo netvrdí že se narvem kolagenem a máme zdravé klouby. Mluvíme o kvalitních přípravcích. jo zkus mi najít reklamu v televizi na kloubní preparát určený pro sportovce. A né pro důchodce. nic proti důchodcům ale ti mají jiné problémi než chodit do fitka. | najít něco podle reklamy v televizi? tam jsou na klouby kvalifikovanější, než ortoped?
Jo a prosímtě zjistimi jak se mi z ničeho uzdraví kolena sami od sebe v plné námaze? |
např: budeš mít nějaký sval zkrácený a cvičením si ho uvolníš. třeba:
zkrácený hamstring -> bolest kolene -> začneš cvičit i kvadriceps -> hamstring se uvolní -> bolest pryč
| citace: | | ˇJo a myslíš že by pomohli gumový delfínci ?? |
ne, viz výše
| citace: | | Nebo rovnou pneumatika ta je taky gumová a možná i stejně účiná jak tvoji doktoři. |
začínám chápat tvoji averzi vůči "chytrým" lidem
tímto netvrdím, že jsem "chytrý" - to jsi řekl ty
| citace: | | Nezlob se na mě ale proč pokládáš otázku když nechceš slyšet odpověď?? |
kde jsem řekl, že nechci slyšet odpověď (nebo cokoliv)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Kadd napsal: | | K osobním výlevům pana chytrého se nevyjadřuju. |
K těm výživám: ono to hlavně má komplexní složení více látek které jsou všechny určeny pro regeneraci kloubů. Většinou se to jí na lačno aby to nebylo ovlivněno jídlem. Nikdo netvrdí že se narvem kolagenem a máme zdravé klouby. Mluvíme o kvalitních přípravcích. jo zkus mi najít reklamu v televizi na kloubní preparát určený pro sportovce. A né pro důchodce. nic proti důchodcům ale ti mají jiné problémi než chodit do fitka. | najít něco podle reklamy v televizi? tam jsou na klouby kvalifikovanější, než ortoped?
Jo a prosímtě zjistimi jak se mi z ničeho uzdraví kolena sami od sebe v plné námaze? |
zkrácený hamstring -> bolest kolene -> začneš cvičit i kvadriceps -> hamstring se uvolní -> bolest pryč
ne, viz výše
| citace: | | Nebo rovnou pneumatika ta je taky gumová a možná i stejně účiná jak tvoji doktoři. |
| citace: | | Nezlob se na mě ale proč pokládáš otázku když nechceš slyšet odpověď?? |
kde jsem řekl, že nechci slyšet odpověď (nebo cokoliv)? |
Necham ta tak.
On ma svoj nazor, my mame svoj...
(nic proti Loolane)
Ale pro Boha jak sa ti samy od seba mozu zregenerovat klby? Ved latky ako glukosamin a chondroitin si telo samo nedokaze vyrobit! Ked sa ti klby same zregenerovali, tak je to RIADNA VOLOVINA. Jedine co sa mohlo zrenenerovat boli slachy, vaziva (ale to po dlhej dobe) a svaly. Slachy sa ti zregeneruju konzumovanim kvalitneho masa.
Cize mozno si mal poranenu slachu al. vazivo. Ked to bol aj klb - priamo poskodena chrupavka tak si to vysvetlit neviem - asi zo mne ortoped nebude.
Jedine sa ti to mohlo zregenerovat od mineralov a vitaminov - bez toho je regeneracia nemozna a mozes si pisat co len chces! A aj to si musel uzivat mineraly synteticke, kupene.
Mam troch kamosov ktory mali v 13-tich problemi a klbovej vyzive vdacia zato ze teraz mozu cvicit vo fitku.
Ako som spominal - MNE to tiez pomaha, a to velmi. Uzivam to pred jedlom spolu z mineralmi a vitaminmi a fungujem. Cim dalej to budem uzivat, tym sa budu moje klby a celkovo aj ja citit lepsie...
Ortopedi su na nic. To mi daju za pravdu mnohy ludia, mozno nie na tomto fore, ale v reale urcite a na inom fore tiez. _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
i na tomto fóru. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifeplus

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | Loolan napsal: | | Kadd napsal: | | K osobním výlevům pana chytrého se nevyjadřuju. |
ne, viz výše
Necham ta tak.
(nic proti Loolane)
Ale pro Boha jak sa ti samy od seba mozu zregenerovat klby? Ved latky ako glukosamin a chondroitin si telo samo nedokaze vyrobit! Ked sa ti klby same zregenerovali, tak je to RIADNA VOLOVINA. Jedine co sa mohlo zrenenerovat boli slachy, vaziva (ale to po dlhej dobe) a svaly. Slachy sa ti zregeneruju konzumovanim kvalitneho masa.
Cize mozno si mal poranenu slachu al. vazivo. Ked to bol aj klb - priamo poskodena chrupavka tak si to vysvetlit neviem - asi zo mne ortoped nebude.
Jedine sa ti to mohlo zregenerovat od mineralov a vitaminov - bez toho je regeneracia nemozna a mozes si pisat co len chces! A aj to si musel uzivat mineraly synteticke, kupene.
Mam troch kamosov ktory mali v 13-tich problemi a klbovej vyzive vdacia zato ze teraz mozu cvicit vo fitku.
Ako som spominal - MNE to tiez pomaha, a to velmi. Uzivam to pred jedlom spolu z mineralmi a vitaminmi a fungujem. Cim dalej to budem uzivat, tym sa budu moje klby a celkovo aj ja citit lepsie...
Ortopedi su na nic. To mi daju za pravdu mnohy ludia, mozno nie na tomto fore, ale v reale urcite a na inom fore tiez. |
Nevim sice kdo ses ale radeji bys ses nemel poustet se svymi znalostmi tam kam nemas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 11:32 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | Loolan napsal: | | má to vůbec cenu kupovat "kloubní výživu"? Když jsem se ptal oborníků, tak mě vždycky řekli, že to jsou jenom reklamní tahy... |
tady ses ptal pokud dobře čtu
A potom neřekl jsem že reklami jsou kvalifikovanější ale že jsem ještě naviděl reklamu na sportovní kloubní výživu. A vím že problémy ze svalama můžou ovlivnit klouby ale věř mi že to trvalo moc dlouho a bohužel to byl a je problém kloubů. Ale to mi opravdu pomohlo a můžu trénovat. A to mi jeko důkaz stačí. |
Chtěls vědět, jak je možné, že se ti při plném tréninku mohlo spravit koleno. Napsal jsem ti příklad. Záleží to na mnoha věcech.
K té mé otázce v úvodu: ano zeptal jsem se, potom jsem konstatoval můj názor. Zatím mě nikdo nepřesvědčil o opaku rozumnými argumenty. Toť vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
| Lifeplus napsal: | | Roland SteelRaven napsal: | | Loolan napsal: | | Kadd napsal: | | K osobním výlevům pana chytrého se nevyjadřuju. |
ne, viz výše
Necham ta tak.
(nic proti Loolane)
Ortopedi su na nic. To mi daju za pravdu mnohy ludia, mozno nie na tomto fore, ale v reale urcite a na inom fore tiez. |
Nevim sice kdo ses ale radeji bys ses nemel poustet se svymi znalostmi tam kam nemas. |
O tom nepochyjem.
Dostal by som sa len vtedy z toho, ak by mi radil taky odborni ako si ty, vid? ... _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifeplus

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
| citace: | O tom nepochyjem.
Dostal by som sa len vtedy z toho, ak by mi radil taky odborni ako si ty, vid? ... |
Jo to je mozny...Musis pocitat s tim ze nekteri lidi tady na foru vi veci o kterych ty ani nevis...
A rozumy typu: Ale pro Boha jak sa ti samy od seba mozu zregenerovat klby? Ved latky ako glukosamin a chondroitin si telo samo nedokaze vyrobit! Ked sa ti klby same zregenerovali, tak je to RIADNA VOLOVINA.
Ortopedi su na nic.
Stoji fakt za to!
|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Kadd napsal: | | Loolan napsal: | | má to vůbec cenu kupovat "kloubní výživu"? Když jsem se ptal oborníků, tak mě vždycky řekli, že to jsou jenom reklamní tahy... |
tady ses ptal pokud dobře čtu
A potom neřekl jsem že reklami jsou kvalifikovanější ale že jsem ještě naviděl reklamu na sportovní kloubní výživu. A vím že problémy ze svalama můžou ovlivnit klouby ale věř mi že to trvalo moc dlouho a bohužel to byl a je problém kloubů. Ale to mi opravdu pomohlo a můžu trénovat. A to mi jeko důkaz stačí. |
Chtěls vědět, jak je možné, že se ti při plném tréninku mohlo spravit koleno. Napsal jsem ti příklad. Záleží to na mnoha věcech.
K té mé otázce v úvodu: ano zeptal jsem se, potom jsem konstatoval můj názor. Zatím mě nikdo nepřesvědčil o opaku rozumnými argumenty. Toť vše. |
A co bys chtěl nějakou studii? To nemám netvrdím že ti kloubní preparát vše vyléčí ale pomáhá kloubům se zregenerovat. Mě to pomohlo a vyzkoušel jsem celou řadu. Měl jsem dobrou stravu, kvalitní protein gainer,BCAA, aminokyseliny a kloubní výživy a nic. a pak jsem narazil na jednu tu jsem zkusil a ejhle za týden už to bylo lepší. ne uzdravený ale lepší a po půl roce už jsem to ani necítil u výpadů či dřepů. takže mi opravdu pomohla. Věř čemu budeš chtít ale já jsem to vyzkoušel a pomohlo mi to. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Naposledy upravil Kadd dne ne srpen 26, 2007 12:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | Lifeplus napsal: | | citace: | O tom nepochyjem.
Dostal by som sa len vtedy z toho, ak by mi radil taky odborni ako si ty, vid? ... |
Jo to je mozny...Musis pocitat s tim ze nekteri lidi tady na foru vi veci o kterych ty ani nevis...
A rozumy typu: Ale pro Boha jak sa ti samy od seba mozu zregenerovat klby? Ved latky ako glukosamin a chondroitin si telo samo nedokaze vyrobit! Ked sa ti klby same zregenerovali, tak je to RIADNA VOLOVINA.
Ortopedi su na nic.
Stoji fakt za to! |
Rozumy tu nikomu nedavam-neviem preco by som mal, do riti sa pchat urcite nikomu nemienim. Mozno neviem a nemam take vedomosti o fitnese ako ludia tu na fore. (teda urcite neviem to co tu vedia iny ludia, zatial v tom prax nemam)
Ale urcite mam aspon predstavu o tom ako vyzera klb. A viem ze je v nom chrupavka, vazivo ktore musia byt vyzivovane. A viem ze bez toho sa v dnesnom fitnese rozhodne nezaobides.
taku zakladnu hlupost zas nevies ty.
Ak ti nieco hovori slovo wellness tak pochopis preco tu klbovu vyzivu tak obhajujem.
A fitnes by mal byt doplnany z wellnessom. |
Podivej, doktor dostal informace, jak moc co zatěžuju. Nezakazoval mi nic, akorát mi řekl, že si případné následky ponesu sám (co se týče používání vysokých vah atd).
Co se kloubů týče nekrm nás, že máš větší znalosti o kloubech, než mají ortopedi. To už ani není vtipné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifeplus

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | Lifeplus napsal: | | citace: | O tom nepochyjem.
Ortopedi su na nic.
Stoji fakt za to! |
Rozumy tu nikomu nedavam-neviem preco by som mal, do riti sa pchat urcite nikomu nemienim. Mozno neviem a nemam take vedomosti o fitnese ako ludia tu na fore. (teda urcite neviem to co tu vedia iny ludia, zatial v tom prax nemam)
Ale urcite mam aspon predstavu o tom ako vyzera klb. A viem ze je v nom chrupavka, vazivo ktore musia byt vyzivovane. A viem ze bez toho sa v dnesnom fitnese rozhodne nezaobides.
taku zakladnu hlupost zas nevies ty.
Ak ti nieco hovori slovo wellness tak pochopis preco tu klbovu vyzivu tak obhajujem.
A fitnes by mal byt doplnany z wellnessom. |
Mysli ze jsi mi tak trochu nerozumel.....Ja ti to vysvetlim.
Za prve predstavy nestaci!Chce to znalosti.
Chrupavka muze regenerovat.Ale z duvodu toho ze je bezcevnata tak je odkazana na synovialni tekutinu,ktera zajistuje vyzivu prostrednictvím difuze.A proces regenerace je z toho duvodu pomalej.Vyjmu z toho tvori periferie kloubnich ploch kde vyzivu muzou obstaravat cevy ze synovialni membrany.
A obe latky si telo umi syntetizovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|