|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ChickenEater

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 1:38 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi krasne prokřupnout a odblokovat levy rameno, po 10 mesicich od zraneni uz boli jen v prumeru jednou za deset dni a vypada to,ze s nim budu moct mozna jeste nekdy cvicit _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so srpen 25, 2007 12:44 pm Předmět: |
|
|
Mě potěšilo že jsem konečně sehnal velkou pneumatiku.  teď si můžu pořádně praštit _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 11:18 pm Předmět: |
|
|
Konecne sem se dokopal a udelal si certfikat z AJ. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 5:00 am Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Konecne sem se dokopal a udelal si certfikat z AJ. |
Jakej?
Napis o tom neco vic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:01 am Předmět: |
|
|
Konečně jsem po dlouhých dvou měsících prodal svoje auto abych si mohl koupit jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
a já myslel, že se Ti podařilo omezit WoW nebo fast foody, Balročku :-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | The Blade napsal: | Tak som spravil Vodicak a nebolo to vobec take tazke ako som cakal,vsetko islo hladko |
Gratuluju
Mě se neska (včera) povedlo ukecat dědu, aby mi půčil auto, tak bude projíždka na pár dní (taky čerstvej řidič ) |
jj diky,tiez gratulujem,no ja som zvedavi komu ukradnem auto,uz ukecavam mesiac vsetkych naokolo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
hehe to sem ani nevedel, ze se u vas ridicak rekne vodicak :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | hehe to sem ani nevedel, ze se u vas ridicak rekne vodicak :-) | To máš tak:
řidič = vodič
řidičák = vodičák
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Draper napsal: | | hehe to sem ani nevedel, ze se u vas ridicak rekne vodicak :-) | To máš tak:
řidič = vodič
řidičák = vodičák
|
no a to sem prave nevedel, ze ridic je vodic.
Znam akorat tak cintorin i kdyz diky Tommymu sem jednu dobu slovensky valel celkem slusne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|