|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vird

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 6:09 pm Předmět: |
|
|
to next som sice videl iba uputavku ale myslienka sa mi zapacila.
vcera som pozeral Johny Mnemonic z roku 1995, celkom sa mi pacil. Taktiez odporucam film Hackers tiez z roku 1995.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mathaus
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
myslenka filmu je dobra, ale docela kyc. Ale na pohodku u telky a nicnedelani to staci....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:33 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | cage mam rad a treba ghost rider se mi libil i kdyz to taky nebylo nic super podle hodnoceni. Ale next je jeden s nejhure hodnocenych filmu s nim. A krome efektu je ten film dost spatny. Ale samozrejme vec nazoru.... | Nehledě na to, že Ghost Ridera posral právě Cage svým neskutečně špatným hereckým výkonem.
Cage byl ale naopak výborný ve filmech jako Skála, 8mm nebo Lord of War...
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:37 am Předmět: |
|
|
NEXT jsem viděl hodně špatnej film,alespoň pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Mathaus napsal: | | cage mam rad a treba ghost rider se mi libil i kdyz to taky nebylo nic super podle hodnoceni. Ale next je jeden s nejhure hodnocenych filmu s nim. A krome efektu je ten film dost spatny. Ale samozrejme vec nazoru.... | Nehledě na to, že Ghost Ridera posral právě Cage svým neskutečně špatným hereckým výkonem.
Cage byl ale naopak výborný ve filmech jako Skála, 8mm nebo Lord of War... |
recenzi na filmpub si muze precist kazdy. Co treba tvuj osobni nazor?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:46 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | mirio napsal: | | Mathaus napsal: | | cage mam rad a treba ghost rider se mi libil i kdyz to taky nebylo nic super podle hodnoceni. Ale next je jeden s nejhure hodnocenych filmu s nim. A krome efektu je ten film dost spatny. Ale samozrejme vec nazoru.... | Nehledě na to, že Ghost Ridera posral právě Cage svým neskutečně špatným hereckým výkonem.
Cage byl ale naopak výborný ve filmech jako Skála, 8mm nebo Lord of War... |
recenzi na filmpub si muze precist kazdy. Co treba tvuj osobni nazor? | Hehe, teď jsi mě pobavil. Tohle je můj osobní názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:56 am Předmět: |
|
|
Next s Cagem mi zklamal, trošku americká fantasmagorie
Mozna jsem ten film nepochopil, ale udajne měl videt jen dve minuty do budoucna ale pak z toho vylelzlo neco jak kdyz vidí vsechno uplne dopredu nebo co a to sralo.
Ghost Rider byl super - to co jsem očekaval od toho filmu tam bylo - taková akční pohádka o dobru a zlu.
Docela zajímavej film byl taky The Hitcher (Stopař) - taková trošku psychárnička.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Tento vikend jsem videl Bourne Ultimatum. Podle me jeden z nej akcnich filmu tohoto roku. Kam se na nej hrabe Die hard 4. Proste super. |
Tedka sem se na to dodival ... a fakt jediny co o tom muzu rict je - akce, akce a zase akce ... ten film snad nema moment, kde bych se nudil, proste porad se tam neco deje...
fakt bomba , ale Die Hard je Die Hard :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: so září 01, 2007 11:16 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | Next s Cagem mi zklamal, trošku americká fantasmagorie
Mozna jsem ten film nepochopil, ale udajne měl videt jen dve minuty do budoucna ale pak z toho vylelzlo neco jak kdyz vidí vsechno uplne dopredu nebo co a to sralo.
Ghost Rider byl super - to co jsem očekaval od toho filmu tam bylo - taková akční pohádka o dobru a zlu.
Docela zajímavej film byl taky The Hitcher (Stopař) - taková trošku psychárnička. |
The Hitcher (Stopař) byl dobrej (ten z roku 1986) a Ghost Rider jakž takž ušel... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so září 01, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | SCHWACA napsal: | Next s Cagem mi zklamal, trošku americká fantasmagorie
Docela zajímavej film byl taky The Hitcher (Stopař) - taková trošku psychárnička. |
The Hitcher (Stopař) byl dobrej (ten z roku 1986) a Ghost Rider jakž takž ušel... :-) |
já měl na mysli toho novýho stopaře
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so září 01, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Mathaus napsal: | | Tento vikend jsem videl Bourne Ultimatum. Podle me jeden z nej akcnich filmu tohoto roku. Kam se na nej hrabe Die hard 4. Proste super. |
Tedka sem se na to dodival ... a fakt jediny co o tom muzu rict je - akce, akce a zase akce ... ten film snad nema moment, kde bych se nudil, proste porad se tam neco deje...
fakt bomba , ale Die Hard je Die Hard :) |
A protoze mam volen, vstupenky, jdu na nej zase dnes vecer
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so září 01, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
Zaslal: so září 01, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
28 Weeks Later - milujem zombíkov ked sa im všetko zadarí ako má
The Reaping - Hillary Swank, slušný mistik triler o 9 božích ranách v malom US mestečku
Redline - neskutočné autá, neskutočné ženské! Proste film pre chlapa
Pursuit of Happyness - Will Smith vo fakt klasa filme o šikovnom chlapíkovi, ktorý si ako bezdomovec so synom! urobí kurz makléra a stane sa z neho lóvatý kápo
Sunshine - celkom slušné scifi o partičke pionierov nesúcich veeeelkú bombu na oživenie slnka, bo je na zemi kosa :-) _________________ [url=http://www.centrumkolies.sk/alu-disky]Hliníkové disky[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: po září 03, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
Vcera jsem se sel podivat na Surfs Up. Docela zabavne. Sice nic ohromujiciho, ale loepsi jako sedet doma u telky.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 03, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
Grindhouse: Planeta Terror.. super film
dneska sem videl Bozsky Ewan.. tezkej prumer _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|