|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
dobre chalani dobre...
Ale jak se potom řekne u vás VODIČ?Tady je to vodící materiál třeba elektřiny...
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
mám radost jak svin udělla jsem dva reparáty-čeština a matika z celýho roku-a přišli mě starý muscle fitnessy z roku 1991 -nádhera _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si dneska ráno udělala k snídani čaj...
Vypila jsem ho....
A pak jsem si všimla, že to byl čaj na dobrou noc, pro příjemný a kvalitní spánek...
No a tak jsem v autobuse na Prahu usínala, při cestě na trénink jsem usínala a trénink jsem po půl hodině vzdala....
No a pozitivní na tom všem je, že se konečně kvalitně vyspím... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
To se mne stalo nedavno a opacne. Chtel sem si uvarit vecer caj na spani a protoze jsem byl myslenkama nekde nevim kde, tak jsem si uvaril omylem cerny caj no a po 2 hodinovem prevalovani se v posteli jsem si celej nasranej musel vzit diazepam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To se mne stalo nedavno a opacne. Chtel sem si uvarit vecer caj na spani a protoze jsem byl myslenkama nekde nevim kde, tak jsem si uvaril omylem cerny caj no a po 2 hodinovem prevalovani se v posteli jsem si celej nasranej musel vzit diazepam :) |
Jak na čaje můžete takhle reagovat? Já jsem před jedním vyšetřením dostala diazepam a luštila jsem křížovky. Sestra se mě ptala, zda jsem ten prášek opravdu spolkla.
|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Draper napsal: | | To se mne stalo nedavno a opacne. Chtel sem si uvarit vecer caj na spani a protoze jsem byl myslenkama nekde nevim kde, tak jsem si uvaril omylem cerny caj no a po 2 hodinovem prevalovani se v posteli jsem si celej nasranej musel vzit diazepam :) |
Jak na čaje můžete takhle reagovat? Já jsem před jedním vyšetřením dostala diazepam a luštila jsem křížovky. Sestra se mě ptala, zda jsem ten prášek opravdu spolkla. |
zkus stilnox, ten zmastí:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 7:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem si udelal rekord :) ... pohodicka, sranda ... 12 pivek a 1 zelena :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po srpen 27, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: |
těžký? |
No..ani zas tak moc tezky to nebylo. Poslech byl asi nejtezsi, uz tam neslysis zadnou krasnou vyslovnost ale plynulou (rychlou) rec a jeste s tim jejich priblblim britskym akcentem, hlavne zencky desne zpivaj a ty dialogy maj vecinou debilni temata, bylo tam neco o vyrabeni elektriny (vetrna, vodni, atomova atd.. elektrarna, solarni energie atd..). Ve cteni kde si mel doplnit chybejici vety, aby text daval smys bylo tema Vyroba mozaiky. Nejlehci byla ustni. Akorat me zaskocilo, kdyz se me zkousejici ptala, jake jsou svetove problemy lidstva co si o nich myslim, jak bych je resil atd.. a hned na to se me zeptala, jaka byla moje prvni vzpominka z detstvi :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út srpen 28, 2007 8:47 am Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Diana napsal: | | Draper napsal: | | To se mne stalo nedavno a opacne. Chtel sem si uvarit vecer caj na spani a protoze jsem byl myslenkama nekde nevim kde, tak jsem si uvaril omylem cerny caj no a po 2 hodinovem prevalovani se v posteli jsem si celej nasranej musel vzit diazepam :) |
Jak na čaje můžete takhle reagovat? Já jsem před jedním vyšetřením dostala diazepam a luštila jsem křížovky. Sestra se mě ptala, zda jsem ten prášek opravdu spolkla. |
zkus stilnox, ten zmastí:) |
Nic zkoušet nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|