Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Loolan napsal:
Diana napsal:
Draper napsal:
To se mne stalo nedavno a opacne. Chtel sem si uvarit vecer caj na spani a protoze jsem byl myslenkama nekde nevim kde, tak jsem si uvaril omylem cerny caj no a po 2 hodinovem prevalovani se v posteli jsem si celej nasranej musel vzit diazepam :)

Jak na čaje můžete takhle reagovat? Já jsem před jedním vyšetřením dostala diazepam a luštila jsem křížovky. Sestra se mě ptala, zda jsem ten prášek opravdu spolkla.

zkus stilnox, ten zmastí:)

Nic zkoušet nebudu.

Stilnox jsem taky zkousel a jednou v noci sem sel na zachod prave pod jeho vlivem a pak sem musel asi 2 minuty premyslet, proc sem vlastne v te male mistnosti a co se tam dela
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Diana napsal:
Loolan napsal:
Diana napsal:
Draper napsal:
To se mne stalo nedavno a opacne. Chtel sem si uvarit vecer caj na spani a protoze jsem byl myslenkama nekde nevim kde, tak jsem si uvaril omylem cerny caj no a po 2 hodinovem prevalovani se v posteli jsem si celej nasranej musel vzit diazepam :)

Jak na čaje můžete takhle reagovat? Já jsem před jedním vyšetřením dostala diazepam a luštila jsem křížovky. Sestra se mě ptala, zda jsem ten prášek opravdu spolkla.

Nic zkoušet nebudu.

Stilnox jsem taky zkousel a jednou v noci sem sel na zachod prave pod jeho vlivem a pak sem musel asi 2 minuty premyslet, proc sem vlastne v te male mistnosti a co se tam dela

Já raději nic neberu, ani to nepotřebuji. A když už vážně musím, tak holt vyšší dávku.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak jo, to je spravne. Ja to taky beru jen vyjmecne a maximalne ten diazepam, coz vlastne ani neni prasek na spani, jen je spanek jeho vedlejsim ucinkem. Kdyz treba rano musim brzy vstavat a tak nejak citim, ze vecer neusnu, protoze jsem treba po treninku nebo tak, tak ho tam proste soupnu...Treba letos od zacatku roku jsem spotreboval zatim necele 2 krabicky, takze snad si tam tom takhle zavislost vypestovat nemohu.

A stejne za vsechno muze to, ze cvicim, protoze kdybych necvicil, tak je mne uplne jedno jestli spim 3 hodiny nebo 7 hodin
phoenix.16

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Diana napsal:
Loolan napsal:
Diana napsal:
Draper napsal:

Nic zkoušet nebudu.

a přišel si na to co se tam dělá
Diana

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vsak jo, to je spravne. Ja to taky beru jen vyjmecne a maximalne ten diazepam, coz vlastne ani neni prasek na spani, jen je spanek jeho vedlejsim ucinkem. Kdyz treba rano musim brzy vstavat a tak nejak citim, ze vecer neusnu, protoze jsem treba po treninku nebo tak, tak ho tam proste soupnu...Treba letos od zacatku roku jsem spotreboval zatim necele 2 krabicky, takze snad si tam tom takhle zavislost vypestovat nemohu.

A stejne za vsechno muze to, ze cvicim, protoze kdybych necvicil, tak je mne uplne jedno jestli spim 3 hodiny nebo 7 hodin

Diazepam se většinou dává na celkové zklidnění před operacemi.
Loolan

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to taky nežeru (nežeru nic, radši si zahulím)! Měl jsem to asi dvakrát, když to měli doma rodiče. Viděl jsem "hypnotikum", tak jsem koštnul.
Diana

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
Já to taky nežeru (nežeru nic, radši si zahulím)! Měl jsem to asi dvakrát, když to měli doma rodiče. Viděl jsem "hypnotikum", tak jsem koštnul.

Že tys to vzal ve 3 letech místo lentilky?
Loolan

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Loolan napsal:

Že tys to vzal ve 3 letech místo lentilky?

Ne, místo lentilek jsem v mládí jedl ibuprofeny
Loolan

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k topicu:
povedlo se mi sežrat kilo kroket za necelý dva dny
(samozřejmě jen tak na chuť, ne na hlad:)
Draper

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mne v praci spat 8 hodin, coz je proste nadhera, kdyz clovek spi a je za to plne placeny
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasi se vratili ze Slovenska ... krome toho ze dovezli tunu klobasek a slaninky, tak me dovezli ten Tatranskej caj ... skoda ze dneska jedu autem, uz bych si dal
Mathaus

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podarilo se mi nasrat a vyhodit myho otravnyho klienta. neprisel na treenink jako obvykle, 10x jsem mu zavolal, poslal v sms a nic. Prijel k nemu domu zvonil a nic. tak jsem mu pekne nakopnul 911 a range rovera co stoji pred domem a alarmem vzbudil vsehchny okolo. Mu nechal na zaznamniku vzkaz, at uz me nesere a ve fitku se neukazuje. Mam ze sebe velkou radost. ted uz jen co na to vedeni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Topděfka

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mathaus napsal:
Podarilo se mi nasrat a vyhodit myho otravnyho klienta. neprisel na treenink jako obvykle, 10x jsem mu zavolal, poslal v sms a nic. Prijel k nemu domu zvonil a nic. tak jsem mu pekne nakopnul 911 a range rovera co stoji pred domem a alarmem vzbudil vsehchny okolo. Mu nechal na zaznamniku vzkaz, at uz me nesere a ve fitku se neukazuje. Mam ze sebe velkou radost. ted uz jen co na to vedeni

nezbyva nez gratulovat
Triton

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi udelal radost velkej steak z bizona
uaaa to bylo maso.....
Kadd

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám radost z toh že jsem konečně pochopil svůj hendikep a uvědomil jsem si ho. Když se mi ho podaří odbourat budu mít v bojových sportech otevřenou bránu k lepším výsledkům a možná když budu pilnej tak až na vrchol.

Ale ještě ho odbourat.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: