|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | Phenomenom napsal: | | Black Dragon napsal: | | Topděfka napsal: | | k tomu fotbalu :podle me ma slavka na 3.misto... |
Souhlasim ... Bukurest by si mohli povodit bez problemu, ale obavam se, ze proti Arsenalu nemaji urcite sanci a Sevilla bude taky hodne tezkej souper...
S hodne velkou davkou stesti by i tu Sevillu mohli porazit... |
jestli se nepletu tak před dvouma rokama porazila v superpoháru barcelonu 3:0 tak snad nešla za ty 2roky tak do sraček aby si nedala slávku |
bylo to pred rokem,a vis kde maj hraci fc barcelona superpohar? |
tak tohle je od tebe dost odvážný tvrzení,že vypustili zápas
pokud vím tak výhra v superpoháru se počítá nejen z finačního hlediska,ale prestiž tam taky je....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | ale ted mel djokovice na lopate,nakonec set prohral,ale ..uvidime :) |
No ja myslim, ze tedka uz uvidime jen jak prohraje...von Radek sice umi favority potrapit...ale mockrat to nedotahne...dal mu jednou dejchnout...a to asi tomu jugošovi bude stačit
| Topděfka napsal: | | na tu sevillu si taky pamatujes?Ja taky ,to byla tenkrat moje prvni sazka...vysledek nic moc :D |
Jojo...pamatuju...nebyl sem si jistej, jestli to byla ta Tvoje sazka...tak diky za potvrzeni Tam melo dost lidi, dost penez...stejne jako ve stredu na Ajaxu Ja to tenkrat mel jako posledni zapas na tiketu se spoustou tenisu na US OPEN, ktery samozrejme vysly _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Topděfka napsal: | | Phenomenom napsal: | | Black Dragon napsal: | | Topděfka napsal: | | k tomu fotbalu :podle me ma slavka na 3.misto... |
Souhlasim ... Bukurest by si mohli povodit bez problemu, ale obavam se, ze proti Arsenalu nemaji urcite sanci a Sevilla bude taky hodne tezkej souper...
S hodne velkou davkou stesti by i tu Sevillu mohli porazit... |
jestli se nepletu tak před dvouma rokama porazila v superpoháru barcelonu 3:0 tak snad nešla za ty 2roky tak do sraček aby si nedala slávku |
bylo to pred rokem,a vis kde maj hraci fc barcelona superpohar? |
tak tohle je od tebe dost odvážný tvrzení,že vypustili zápas
pokud vím tak výhra v superpoháru se počítá nejen z finačního hlediska,ale prestiž tam taky je.... |
ne,neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | | ale ted mel djokovice na lopate,nakonec set prohral,ale ..uvidime :) |
No ja myslim, ze tedka uz uvidime jen jak prohraje...von Radek sice umi favority potrapit...ale mockrat to nedotahne...dal mu jednou dejchnout...a to asi tomu jugošovi bude stačit
| Topděfka napsal: | | na tu sevillu si taky pamatujes?Ja taky ,to byla tenkrat moje prvni sazka...vysledek nic moc :D |
Jojo...pamatuju...nebyl sem si jistej, jestli to byla ta Tvoje sazka...tak diky za potvrzeni Tam melo dost lidi, dost penez...stejne jako ve stredu na Ajaxu Ja to tenkrat mel jako posledni zapas na tiketu se spoustou tenisu na US OPEN, ktery samozrejme vysly |
klasika :) ta barca tenkrat me mrzi,to uz bych dneska nenalozil,ale za tim ajaxem si doted stojim,ze mel vyhrat.
premejslim o live sazce na sevillu.na bwin 1.55 .kez bych tak mel video,abych videl jak hrajou.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | ...jako minulej rok,ac se na to vysrali a sevilla uz vede .Pro me to byl no bet,protoze co kdyby,ale koukam ze jsem se nemel zinyrovat :) |
Tyhle pohary sou fakt o ničem...to neni LM! Jasnej NO BET match...po lonsku uz to vim Jako si myslel, ze kdyz Te loni stali prachy, tak by Ti to letos vratili? No je to mozny...taky hrajou za toho mrtvyho Puertu asi...takze to asi dotahnou _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | | ...jako minulej rok,ac se na to vysrali a sevilla uz vede .Pro me to byl no bet,protoze co kdyby,ale koukam ze jsem se nemel zinyrovat :) |
Tyhle pohary sou fakt o ničem...to neni LM! Jasnej NO BET match...po lonsku uz to vim Jako si myslel, ze kdyz Te loni stali prachy, tak by Ti to letos vratili? No je to mozny...taky hrajou za toho mrtvyho Puertu asi...takze to asi dotahnou |
asi jo.kurz pada,ale nemam video,takze na to seru.skoda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
jsou!!Ja na tom vzdycky projedu to co nasbiram u dlouho cihanejch tipu :-) ...diky za ten sopcast,to jsem vubec neznal,zkusim to,ale ted dam sanci simpsonovejm
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
Kamos si nalil na Expekt litra...a skoro celej ho projel na LIVE...furt sem mu řikal, že je blbej...ale nedal si říct
| Topděfka napsal: | | diky za ten sopcast,to jsem vubec neznal,zkusim to,ale ted dam sanci simpsonovejm |
Jj...to víš, jako pravidelnej divák NBA ho potřebuju _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
v tie breaku.skoda preskoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
A hele...tak Inzaghi nám srovnal...takže to ještě bude zajímavé _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
rozhodne se nema za co stydet
fakt:no,jeste ze jsem to nedal.live sazky jsou zlo
edit2:aha :D 2:1
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|