Tomáš Bureš - aktuálně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tomáš Bureš - aktuálně  Úvodní stránka -> Fotografie -> Tomáš Bureš - aktuálně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jobekr

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Lázič napsal:
mazec....kurna Maro zavidim ti tu spolecnou fotku...Tom je podle me nej z naseho vyberu...ta informace ze by na jare mohl soutezit s profikama ifbb je zajimava..kdyz by se tam dostal byl by to narez...a kdyby vyhral i tam...

myslíš jako Profi Arnold Classic? Jako vím, že se znáš s Priestem a Coleman je v podstatě tvůj sparing a pohybuješ se v jiných kruzích než my, ale...

freimene, nech toho
Daniel-James

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Lázič napsal:
mazec....kurna Maro zavidim ti tu spolecnou fotku...Tom je podle me nej z naseho vyberu...ta informace ze by na jare mohl soutezit s profikama ifbb je zajimava..kdyz by se tam dostal byl by to narez...a kdyby vyhral i tam...

myslíš jako Profi Arnold Classic? Jako vím, že se znáš s Priestem a Coleman je v podstatě tvůj sparing a pohybuješ se v jiných kruzích než my, ale...

jak uz jsem psal jinde. Podle pravidel nema Tomas pravo startovat ani na amaterske Arnold Classic. Jo a hledal jsem tu informaci podle ktere by si absolutni amatersky vitez mel stoupnout vedle profiku, ale nenasel. Pouze bude mit moznost se vyfotit s nakym Rakusakem a dostanou listky na proficke finale, ale to je tak vse. Nevim kde Igor vyhrabal, ze bude soutezit s nima. Ale jak uz jsem psal i pro amatery by tomas musel byt clen ani NPC nebo IFBB takze smula.
kopcek

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Daniel-James"][quote="Freimen"][quote="Lázič"]mazec....kurna Maro zavidim ti tu spolecnou fotku...Tom je podle me nej z naseho vyberu...ta informace ze by na jare mohl soutezit s profikama ifbb je zajimava..kdyz by se tam dostal byl by to narez...a kdyby vyhral i tam...[/quote]
myslíš jako Profi Arnold Classic? Jako vím, že se znáš s Priestem a Coleman je v podstatě tvůj sparing a pohybuješ se v jiných kruzích než my, ale...[/quote]

jak uz jsem psal jinde. Podle pravidel nema Tomas pravo startovat ani na amaterske Arnold Classic. Jo a hledal jsem tu informaci podle ktere by si absolutni amatersky vitez mel stoupnout vedle profiku, ale nenasel. Pouze bude mit moznost se vyfotit s nakym Rakusakem a dostanou listky na proficke finale, ale to je tak vse. Nevim kde Igor vyhrabal, ze bude soutezit s nima. Ale jak uz jsem psal i pro amatery by tomas musel byt clen ani NPC nebo IFBB takze smula.[/quote]

pozrel som sa na oficialnu stranku AC a je tam uvedene presne to co spominas ... pravo startovat budu mat zrejme iba clenovia IFBB a NPC, ziadne sutazenie s profikmi, dva listky plus foto s Arnoldom. Info, ktore som uviedol je zrejme aktualne nespravne [i] (moja chyba, mohol som si pozriet oficialnu stranku AC)[/i] ... spominane sutazenie s profikmi sa objavilo v IFBB News Letter ... informaciu mi posunuli kolegovia ...neoveril som si, ci je to iba predpoklad, alebo schvalena vec. Myslim, ze Tomas podla toho, co je na stranke AC naozaj na spominanej sutazi startovat nemoze ... ale .. do sutaze mame 180 dni, verim, ze nieco sa v tomto smere udeje ... Tomasovi by som to velmi prial
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:

jak uz jsem psal jinde. Podle pravidel nema Tomas pravo startovat ani na amaterske Arnold Classic. Jo a hledal jsem tu informaci podle ktere by si absolutni amatersky vitez mel stoupnout vedle profiku, ale nenasel. Pouze bude mit moznost se vyfotit s nakym Rakusakem a dostanou listky na proficke finale, ale to je tak vse. Nevim kde Igor vyhrabal, ze bude soutezit s nima. Ale jak uz jsem psal i pro amatery by tomas musel byt clen ani NPC nebo IFBB takze smula.

když je to tak, proč mu osobně volal jeden velmi známý (nyní vyhozený) funkcionář IFBB, promotér Ironman Pro Invitation s iniciály W.D. a zval ho na amatérské AC? Leda že by ho ten Santoja naschvál vyprasil a udělal tu smlouvu, že tam mohou jen NPC a IFBB...
Je to těžké, je škoda, že je tolik federací a není jen jedna, třeba IFBBF ( I nternational F reimen's B ody B uilding F ederation ), kde by se navzájem k sobě chovali všichni hezky a šlo by o sport s jasnými pravidly bez politiky, ale to je Platanopolis (rozunměj utopie jako svině )
Tak uvidíme, třeba bude nějaká vyjímka...
Daniel-James

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslis Wayna Demilliu tak ten nema nic spolecneho s IFBB nebo s Arnold Classic. Vubec bych se nedivil kdyby se ho Wayne pokusil dostat do PDI. Mimochodem promoter Ironmań souteze je ten samy clovek so vydava Ironman magazine v USA a to je John Balik. Ja jen cituji jake jsou pravidla. Do minuleho rocniku mohli startovat na Arnold Classic Amateur pouze clenove americke federace National Physique Committe a tudiz staly rezidenti Spojenych statu. Poprve na pristi rok bylo umozneno aby mohl startovat i nekdo jiny a to bylo stvrzeno se Santojou. Takze to neni tak, ze v minulosti mohl kazdej a ted pouze NPC a IFBB, ale v minulosti mohli jen NPC a ted i IFBB.
Daniel-James

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kopcek napsal:
pozrel som sa na oficialnu stranku AC a je tam uvedene presne to co spominas ... pravo startovat budu mat zrejme iba clenovia IFBB a NPC, ziadne sutazenie s profikmi, dva listky plus foto s Arnoldom. Info, ktore som uviedol je zrejme aktualne nespravne (moja chyba, mohol som si pozriet oficialnu stranku AC) ... spominane sutazenie s profikmi sa objavilo v IFBB News Letter ... informaciu mi posunuli kolegovia ...neoveril som si, ci je to iba predpoklad, alebo schvalena vec. Myslim, ze Tomas podla toho, co je na stranke AC naozaj na spominanej sutazi startovat nemoze ... ale .. do sutaze mame 180 dni, verim, ze nieco sa v tomto smere udeje ... Tomasovi by som to velmi prial

no uvidime, ale jsem skepticky. Taky bych mu to samozrejme pral. Dalsi vec co by mohla jit udelat, je pokud by Tomas vyhral NABBA profi tak by mohl prejit do IFBB profi. Uz by sice nemohl na amatery, ale to by uz bylo jedno. Myslim, ze by pro Tomase dalo dostat do NPC, ale musel by se s nekym ve statech domluvit aby ho tam nahlasil na trvaly pobyt. Po ctyrech mesicich trvaleho pobytu si bude moct zazadat o clenstvi v NPC a startovat na AC amateru. Je to dost na tesno, ale kdyby se jednalo hned tak by se to dalo stihnout.
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
kopcek napsal:
pozrel som sa na oficialnu stranku AC a je tam uvedene presne to co spominas ... pravo startovat budu mat zrejme iba clenovia IFBB a NPC, ziadne sutazenie s profikmi, dva listky plus foto s Arnoldom. Info, ktore som uviedol je zrejme aktualne nespravne (moja chyba, mohol som si pozriet oficialnu stranku AC) ... spominane sutazenie s profikmi sa objavilo v IFBB News Letter ... informaciu mi posunuli kolegovia ...neoveril som si, ci je to iba predpoklad, alebo schvalena vec. Myslim, ze Tomas podla toho, co je na stranke AC naozaj na spominanej sutazi startovat nemoze ... ale .. do sutaze mame 180 dni, verim, ze nieco sa v tomto smere udeje ... Tomasovi by som to velmi prial

no uvidime, ale jsem skepticky. Taky bych mu to samozrejme pral. Dalsi vec co by mohla jit udelat, je pokud by Tomas vyhral NABBA profi tak by mohl prejit do IFBB profi. Uz by sice nemohl na amatery, ale to by uz bylo jedno. Myslim, ze by pro Tomase dalo dostat do NPC, ale musel by se s nekym ve statech domluvit aby ho tam nahlasil na trvaly pobyt. Po ctyrech mesicich trvaleho pobytu si bude moct zazadat o clenstvi v NPC a startovat na AC amateru. Je to dost na tesno, ale kdyby se jednalo hned tak by se to dalo stihnout.

počkej, ale kdyby vstoupil z NABBA profi do IFBB profi, jak by pak mohl startoval na amatérském AC?
Daniel-James

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Daniel-James napsal:
no uvidime, ale jsem skepticky. Taky bych mu to samozrejme pral. Dalsi vec co by mohla jit udelat, je pokud by Tomas vyhral NABBA profi tak by mohl prejit do IFBB profi. Uz by sice nemohl na amatery , ale to by uz bylo jedno. Myslim, ze by pro Tomase dalo dostat do NPC, ale musel by se s nekym ve statech domluvit aby ho tam nahlasil na trvaly pobyt. Po ctyrech mesicich trvaleho pobytu si bude moct zazadat o clenstvi v NPC a startovat na AC amateru. Je to dost na tesno, ale kdyby se jednalo hned tak by se to dalo stihnout.

počkej, ale kdyby vstoupil z NABBA profi do IFBB profi, jak by pak mohl startoval na amatérském AC?

Jak jsem psal vyse nemohl, ale podle toho rozhovoru kde Tom rika jak chce startovat mezi profi, klidne vymenil ucast na ACA za nejakou profi GP jarni sezony. Napriklad NY Pro.
kopcek

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Daniel-James"][quote="kopcek"]pozrel som sa na oficialnu stranku AC a je tam uvedene presne to co spominas ... pravo startovat budu mat zrejme iba clenovia IFBB a NPC, ziadne sutazenie s profikmi, dva listky plus foto s Arnoldom. Info, ktore som uviedol je zrejme aktualne nespravne [i] (moja chyba, mohol som si pozriet oficialnu stranku AC)[/i] ... spominane sutazenie s profikmi sa objavilo v IFBB News Letter ... informaciu mi posunuli kolegovia ...neoveril som si, ci je to iba predpoklad, alebo schvalena vec. Myslim, ze Tomas podla toho, co je na stranke AC naozaj na spominanej sutazi startovat nemoze ... ale .. do sutaze mame 180 dni, verim, ze nieco sa v tomto smere udeje ... Tomasovi by som to velmi prial[/quote]

no uvidime, ale jsem skepticky. Taky bych mu to samozrejme pral. Dalsi vec co by mohla jit udelat, je pokud by Tomas vyhral NABBA profi tak by mohl prejit do IFBB profi. Uz by sice nemohl na amatery, ale to by uz bylo jedno. Myslim, ze by pro Tomase dalo dostat do NPC, ale musel by se s nekym ve statech domluvit aby ho tam nahlasil na trvaly pobyt. Po ctyrech mesicich trvaleho pobytu si bude moct zazadat o clenstvi v NPC a startovat na AC amateru. Je to dost na tesno, ale kdyby se jednalo hned tak by se to dalo stihnout.[/quote]

myslim AC amaterov sa po prvy krat objavili tento rok ... aspon si nespominam, zeby minuly rok bolo nieco podobne ... ale mozem sa mylit ... BAYARDI si z nas priamo v Columbuse den pred AC amaterov asi robil prdel ... pozri na http://www.eastlabs.biz/article/698 ... pripustam, ze po sutazi som videl v zakulisi Santoju, Lorimera a Maniona ... mohli sa dohodnut na predbeznych pravidlach, ktore v tom case znemoznuju start borcov mimo IFBB a podla oficialnej stranky AC to asi tak je ... skusime poslat oficialny dotaz a odpoved ... ak vobec nejake pride ... posunieme na nas web ... my to tu asi teraz nevyriesime, ze? ... zajimal by ma minimalne kluc, podla ktoreho sa bude rozhodovat .. ty mozes a ty nemozes stratovat ... v tomto roku to bolo ak si dobre spominam KTO SA NAHLASIL DO URCITEHO TERMINU ten sutazil ... po termine .. SMOLA
Daniel-James

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kopcek napsal:
myslim AC amaterov sa po prvy krat objavili tento rok ... aspon si nespominam, zeby minuly rok bolo nieco podobne ... ale mozem sa mylit ... BAYARDI si z nas priamo v Columbuse den pred AC amaterov asi robil prdel ... pozri na http://www.eastlabs.biz/article/698 ... pripustam, ze po sutazi som videl v zakulisi Santoju, Lorimera a Maniona ... mohli sa dohodnut na predbeznych pravidlach, ktore v tom case znemoznuju start borcov mimo IFBB a podla oficialnej stranky AC to asi tak je ... skusime poslat oficialny dotaz a odpoved ... ak vobec nejake pride ... posunieme na nas web ... my to tu asi teraz nevyriesime, ze? ... zajimal by ma minimalne kluc, podla ktoreho sa bude rozhodovat .. ty mozes a ty nemozes stratovat ... v tomto roku to bolo ak si dobre spominam KTO SA NAHLASIL DO URCITEHO TERMINU ten sutazil ... po termine .. SMOLA

Jo je to tak. Letos byl prvni Arnold NPC Amateur Championships. Ohledne toho Bayardiho nevim. Vubec to nesedi s cimkoliv co jsem kde zjistil. Treba sam nevedel jak to bude. Letos to bylo pouze pro NPC a Santoja podepsal i IFBB. Takze drive meli znemozneny start vcichni mimo NPC.
Lázič

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Lázič napsal:

ale di ty....
Nasser

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomáš je neuvěřitelný, super, tak by měl vypadat kulturista!!
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidám pár fotek Buráka
Vypadá parádně

Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No či vypadá parádne to neviem, skôr sa mi zdá, že má teraz obdobie, ked riadne vysadil, asi mal dosť roboty s tým novým gymom, dúfam však, ked sa do toho opäť oprie, že sa to bude pekne nabalovať.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě má dost na čem pracovat - ale fandím mu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tomáš Bureš - aktuálně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: