podle mě ani tak nezáleží na stylu hudby jak na tom jak se člověk při ní dokáže odvázat
Nebo spíš nasr....V sobotu jsem byla v posilovně a hrálo tam něco příšerného,čemu se ani hudba říct nedá. Kvílející černoši, kteří přeřvali i moje MP3 v uších. Prý je to hiphop nebo co, ale vraždila bych. A to prosím snesu jinak snad úplně všechno krom dechovky a country..
BigChief: Flogging molly jasny....ale ty ja moc nemusim na me je to az moc takovy lidový ale miluju Dropkick Murphys ...byl sem na nich ve Vidni a zpival s nema na podiu mazec jak prase a mam trsatko
Vidim ze je tady dalsi fanousek Hardcoru...hezkyyyy ale ja raci ten melodictejsi
Its not about the money... its about new york hardcore motherfucker....
Mno ja snad z Hardcore jen Rotterdam terror corps Ale jinak hardcore celkove je fajn...
_________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Tak Hatebreed, ty žeru, sou super a ještě se mi líbili ti Dropkick Murphys. Jen je to takový "málo metalový" Co nemáte eště něco jako Hatebreed, třeba mín známý?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru