|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Daniel-James dne st září 05, 2007 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | Diana napsal: | | Trochu dál, na Chodově je ještě Fitklub Ludvík ( v areálu hotelu Chodov ) a kousek od tanice metra Opatov ( nebo zas.busu Jarníkova ) je Fitness Star, kam chodím já. Jednoruček je tam dost. |
to tve fitness star vypada dobre:-) .... ale nikdy jsem an strankach necetla, ze by nekdo delal diagnostiku rozsahu kondice a pohybu, a tady je ale cena neuvedena |
Cenu bohužel nevím, tyhle služby nevyužívám.Ale zkus si tam zavolat nebo napsat e-mail. Určitě tě budou informovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | lucynqa napsal: | at toci i s vami, at tam posilujete pritom...Komparz je zbytecny |
no ja tam nechodim, ale ta moznost by asi byla ovsem kdyby jim nekdo zarval do pozadi zaberu jak ma zrovna hlavni postava hlubokomyslnou scenu tak to by asi reziser nebyl rad |
Natáčení probíhá úplně jinak, než je představa většiny lidí.
Není to jako když přijde pan točič a natáčí svatby-pohřby, zn.levně
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
Na Chodově, kousek od stanice metra Opatov je World Class.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Diana napsal: | Natáčení probíhá úplně jinak, než je představa většiny lidí.
Není to jako když přijde pan točič a natáčí svatby-pohřby, zn.levně |
No tak to samozrejme. Mam dojem, ze par kluku z toho fitka komparz pri tom opravdu dela. |
Ano, ale všechno je organizované produkcí a na všechno je scénář. Takže si tam jen tak zacvičit nemůžeš. Cvičíš a chodíš podle pokynů režiséra, váhu ti taky určí, prostě všechno .
Naposledy upravil Diana dne st září 05, 2007 2:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 05, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
Takže rekapitulace :
Fitness Opatov
Fitklub Ludvík Chodov
SBcentrum Chodov
World Class Chodov
Fitness Star Chodov
Chrpasport Chodov
Naposledy upravil Diana dne st září 05, 2007 2:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt září 06, 2007 1:10 pm Předmět: |
|
|
na chodove je taky BBC, primo na metru v tom centru _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
deny22
|
Zaslal: pá září 07, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
Díky zkusím to projít. Až na tu BBC, když mi kámoš řekl že tam mají před jednoručkama parkety v tom okamžiku jsem věděl že to není posilovna pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá září 07, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
| deny22 napsal: | | Díky zkusím to projít. Až na tu BBC, když mi kámoš řekl že tam mají před jednoručkama parkety v tom okamžiku jsem věděl že to není posilovna pro mě. |
parkety tam nejsou, je tam naka umela hmota, neco jako lino, aby se daly ty jednorucky hazet na zem:) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá září 07, 2007 9:34 pm Předmět: |
|
|
| deny22 napsal: | | Díky zkusím to projít. Až na tu BBC, když mi kámoš řekl že tam mají před jednoručkama parkety v tom okamžiku jsem věděl že to není posilovna pro mě. |
proč? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
svoby

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:09 am Předmět: |
|
|
| svoby napsal: | hele zkus fitko na slavii , je to na tom plavečáku vedle hokejového stadionu |
To je od Hájů krapet daleko, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|