Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cz.petab

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když z vězení a novější, tak Prison Break. Sice je to seriál, ale super. Absolutně nerealistická vymyšlenina, ale HODNĚ napínavá, hlavně první série.

Pak jsou tu ještě starší filmy se Stallonem - Tango & Cash a Lock Up. Ale oba už běžely v našich televizích, přinejmenším Tango & Cash několikrát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SViktor

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade: Tak Tve pozadavky by mohl splnovat komedialni serial My Name is Earl. Je to fajn, mne se to libilo :-) Oddechovka jak krava. Ja se na to dival pri priprave na statnice :-) http://www.csfd.cz/film/221183-my-name-is-earl/

Jinak u noveho Bonda jsem usinal - dle meho osobniho nazoru to byla nebetycna blbost. Vubec se mi nelibil. Ale je to vec nazoru, ostatni reakce respektuji. A mozna to bylo tim, ze jsem tesne pred jeho zhlednutim uvidel vsechny 3 Bourny. Asi mi to nastavilo latku, protoze to je absolutne dokonala serie!
The Blade

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black dragon:zelenu milu som videl to je perfektny film,aj trestnu lavicu,na tom som sa aj dost nasmial,ale to vykupeni mi vela nehovori to skusim stiahnut,diky
SVictor: earla som videl,aj ked mam zmiesane pociti z toho v nejakych castiach ma to pobavilo v nejaky som sa zasa dost nudil
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bondovky jsou krávoviny.

myslím že jde spojit kasovní úspěch s kvalitou a myšlenkou, ale povede se to jen jednou za čas.......Sedm, 8mm, L. A. přísně tajné, Muž v ohni, Blair witch, Kruh, Znamení, Vesnice, Volný pád, Život Davida Galea, Odvaha pod palbou,
Rocky Balboa, Training day...
Shari

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade napsal:
Black dragon:zelenu milu som videl to je perfektny film,aj trestnu lavicu,na tom som sa aj dost nasmial,ale to vykupeni mi vela nehovori to skusim stiahnut,diky
SVictor: earla som videl,aj ked mam zmiesane pociti z toho v nejakych castiach ma to pobavilo v nejaky som sa zasa dost nudil

Jestli Zelena mile je ten film s tim obrovskym roztomilym cernochem, ktery pak byl posazen na elektricke kreslo, tak to byl nadhernej snimek...i slzy tekly.
Vybornej fim je taky Shawshank Redemption. Pro milovniky brutalnejsich scen pak Mesto voskovych figurin...ale jako pribeh nic moc.
Mathaus

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John: pokud se ti jen libi akcni, nebo nejake slataniny jako Blair witch, Kruh, Znamení, Vesnice, tak pak i chapu ze klasika jako Bondovky u tebe nemaji sanci. nemyslim to ve zlem. Ale dobra bondovak je bue porad dobrou bondovkou. Takove veci jsou vecne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
The Blade

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shari,ano je to ono
Mathaus

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konecne jsem zjistil co je trestna lavice = The longest Yard. Ukradena myslenka z filmu Mean machine s Vinnie Jiones a ta sama myslenka z filmu The longest Yard z roku 1974. Takze jako 3 a ten samej film si myslim docela spatne. Navic Sandler neni herec na takovy druh filmu. To spis Jones k tomu prostredi a deji dobre sedl.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tradice.....he he tu má Cirkus Kludský.....Bondovky jsou absolutně bezmyšlenkovité blbinky pro děti, ale to, že někdo má pro ně slabost není nic špatného a ani to o ničem nesvědčí.
Ty slátaniny jak říkáš, jsou filmařsky mistrovská díla s atmosférou, která je velmi specifická.
Mathaus

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MIstrovkska dila v cem prosim? Prumerne filmy, mozna nektere az nadprumerne snad. Ale Blair witch, Kruh, Znamení, Vesnice, to vazne mistrovska dila nejsou. Nehlede na to ze Holywood si musel zase dojit nekam jinam pro namet Ale kazdy ma jiny vkus. Pro me je vrchol umeni treba Forest gump, Shawshank redemption, Fight club a svym zpusobem i Pulp fiction. Pro tebe zase co jsi napsal.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mluvil jsem o hollywoodském mainstreamu, který ještě má myšlenku.
Když myslím filmařský, tak mluvím o atmosféře, kameře, návaznosti scén atd.
Mluvit o vrcholné tvorbě v souvislosti s hollywoodem je směšné. To je výsada jednoznačně evropská, stejně jako hudba. Vrchol je Ingmar Bergman a ne šašci pro širokou masu lidí jako Forrest, či Míle......to jsou hezké filmy jednoznačně.... já je mám rád, ale nemluvme v souvislosti s nima o vrcholném umění, protože v okamžiku kdy mě i dojmou tak vím jasně proč a jakým mechanizmem v tu chvíli tlačí tvůrce na pilu. A Bondovka je vrchol pokleslé zábavy.....to je bez debaty
Shari

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy: pekne napsane, ale nejak mi to nekoresponduje s tvym vyctem filmu... videl jsi Dawn of the Death?
Mathaus

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom pripade nevim jestli filmy co jsi vyjmenoval jsou dobrou ukazkou.. Jestlis spis nemel zkusit neco jako Pianist, Dre undergang, Leben auf die anderen, atd. At se na to divam jak chci, vesnice, kruh, 8mm, to neni dilo ktere by jak veslo do filmove historie, tak prolomilo zabricky kin. (snad jen originalita Japonskeho filmu Ring ktery konecne poukazal na jejich umeni v ducharinach)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já miluju americký nezávislý filmy, ale i klasickej hollywood, zejména pokud de o mistry jako Kubrick, Scorsese, Forman a pár dalších. Pak se mi taky líbí věci jako Amores Perros, 21 gramů...

pro mě je vrcholem (nevzpomenu si na všechno, jen co mě zrovna napadne):
Boys don´t cry (Kluci nepláčou), Full metal jacket (Olověná vesta), Raging Bull (Zuřící býk), Dospívání po Americku, Forrest Gump, Tanec s vlky, Amadeus, Přelet nad kukaččím hnízdem, Návrat do Could mountain, Svět podle prota, American Beauty, Ovícení/Záření, Million Dollar Baby a Lví srdce s van dammem
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shari: Jasně jsem psal filmy hollywoodského mainstreamu jak jsem se už zmínil, které mají myšlenku a jsou působivé. Tedy ne snímky, jež by byly vrcholem umění.
Mluvil li mathaus o tom, že nalámali žebříčky tak vězte, že to bylo právě tím, že si zachovávaly jistou úroveň kvality a minimální podbízivosti široké mase diváků. To je právě připravilo o peníze a vlastně tedy o statut toho mainstreamu.
Mimochodem pianista je dobrej, ale stejně jako Schindlerův seznam si dělá dojnou krávu z války.
Já nechci kritizovat lidi co jdou do kina na Bonda či Transformers a jiné pohádky, pokud si uvědomují tu přiblblost a jsou nad věcí bavíc se tou vizuální limonádou a kumštem trikařů. Zvlášť když američtí akademici udělují ceny Gladiátorovi, Koljovi či Titaniku, tedy filmům, které jsou sice solidně natočené, působivé, ale přitom průhledné až na půdu. I já miluju Stallona, ale vím přesně proč a jak to na mě ten pacholek se smutnýma očima koulí, jestli mi rozumíte.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: