Stravování podle krevních skupin

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stravování podle krevních skupin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stravování podle krevních skupin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jakou máte krevní skupinu?
O
18%
 18%  [ 9 ]
A
12%
 12%  [ 6 ]
B
16%
 16%  [ 8 ]
AB
12%
 12%  [ 6 ]
nevím
18%
 18%  [ 9 ]
nevím a je to pro posilování úplně jedno
22%
 22%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 49

Autor Zpráva
mava

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:31 am    Předmět: Stravování podle krevních skupin Odpovědět s citátem

Když si dáte do vyhledávače krevní skupina apod., tak vám vypadne hodně stránek plných informací o různých vlastnostech jednotlivých krevních skupin, o dost značných rozdílech ve vhodném stravování lidí s různými krevními skupinami. Občas chodím darovat krev (to myslím pro posilování taky asi nebude to pravé ořechové, žejo), náhodou jsem si zadal na netu krevní skupina a vypadlo mi několik stránek o stravování podle krevních skupin. Tam jsem se dočetl, že to co mám opravdu hodně rád kuřata a rajčata jsou pro mou krevní skupinu B skoro něco jako jedy, tak nevím, už to nejím. Víte o tom někdo něco?

Např.:
http://zdrava-vyziva.abecedazdravi.cz/vyzivove-doporuceni-pro-krevni-skupinu-b http://www.empatia.cz/telo/krevskup/vyziva/vyziva_b.htm
http://www.victorie.cz/magazin/hubnuti/spravne-stravovani-podle-krevnich-skupin---skupina-b.aspx
saty

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keby som mal od srdca k tejto zalezitosti neco povedat tak budem vulgarny, takze nepoviem nic ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Mik.cz

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
keby som mal od srdca k tejto zalezitosti neco povedat tak budem vulgarny, takze nepoviem nic ...

rekni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kadd

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

řekni mě by to taky zajímalo slyšel jsem že prý B lépe nabýra hmotu. Ale třeba to je kec. Tak pokud to někdo ví ať poví i když si myslím že je to jedno.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Loolan

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

o krevních skupinách v souvislosti s posilováním nevím nic, ale myslím, že řešíte zbytečně detaily (a to podstatné mnoha lidem uniká)
Diana

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hloupost! Trochu na úrovni věštění z karet či z kávové sedliny.

Jsem A a dozvěděla jsem se :

Úspěch se u lidí s krevní skupinou A dostaví, pokud úplně vyřadí maso ze svého jídelníčku.

Základem diety krevní skupiny A je samozřejmě tofu, které je výživově kompletní a plnohodnotná potravina, která zasytí

Nejsem nemocná, abych se stala zeleninožroutem a konzumentem takové prasárny jako je tofu.
Kadd

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm zajímavý ještě že nemám A abych nemusel žrát tofu

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Shari

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle jsem uz taky resila :)) a nedavno jsem sem chtela dat ten samy topic. Jsem 0 neg. a je teda fakt, ze nektery potraviny se mi hur travi, nebo me pali po nich zaha..Jsem zavisla presne na tom, co mi neni doporuceno :)))..A taky je fakt, ze maso muzu porad i ve velkym, ale mam po nem fakt brutalni hlad. Ono to pry souvisi s aciditou nebo zasaditosti organismu. Neco na tom je, ale jeste jsem neprisla na to, co..:). K uprave traveni mozna, ale at mi nekdo predhodi vic dukazu...
Číča

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shari napsal:
Tak tohle jsem uz taky resila :)) a nedavno jsem sem chtela dat ten samy topic. Jsem 0 neg. a je teda fakt, ze nektery potraviny se mi hur travi, nebo me pali po nich zaha..Jsem zavisla presne na tom, co mi neni doporuceno :)))..A taky je fakt, ze maso muzu porad i ve velkym, ale mam po nem fakt brutalni hlad. Ono to pry souvisi s aciditou nebo zasaditosti organismu. Neco na tom je, ale jeste jsem neprisla na to, co..:). K uprave traveni mozna, ale at mi nekdo predhodi vic dukazu...

Tak ja osobne si myslim,ze je to spis zalezitost traviciho systemu,nez krve...
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
mava

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě, jako Béčka, vidím dost velký problém v tom, že bych neměl jíst takovou základní potravinu jako je klasické pečivo (pšeničné, celozrnné, žitné) max. snad 1 x denně.
Chleba z hnědé rýže nebo z naklíčených zrn jsem ještě neviděl. Začal jsem teda místo toho jíst víc vločky s mlékem (a medem), možná na tom něco je, protože se mi zdá, že mi to trochu zabírá.
Diana

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mava napsal:
U mě, jako Béčka, vidím dost velký problém v tom, že bych neměl jíst takovou základní potravinu jako je klasické pečivo (pšeničné, celozrnné, žitné) max. snad 1 x denně.
Chleba z hnědé rýže nebo z naklíčených zrn jsem ještě neviděl. Začal jsem teda místo toho jíst víc vločky s mlékem (a medem), možná na tom něco je, protože se mi zdá, že mi to trochu zabírá.

Věř a víra tvá tě uzdraví...
Jestli tomu chce někdo věřit, tak prosím, ale já se tímhle rozhodně ovlivňovat nedám. To už bych rovnou mohla chodit ke kartářce.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
mava napsal:

Jestli tomu chce někdo věřit, tak prosím, ale já se tímhle rozhodně ovlivňovat nedám. To už bych rovnou mohla chodit ke kartářce.

to tady ta fuchtle silikonová co jsem ti o ní povídala chodí :o) a pokaždý mele něco o cherubínech ..... co to hergot je ?
Diana

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
Diana napsal:
mava napsal:

to tady ta fuchtle silikonová co jsem ti o ní povídala chodí :o) a pokaždý mele něco o cherubínech ..... co to hergot je ?

Cherubín je anděl. Ona je i věřící? Zajímavé spojení....
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
tysonek napsal:
Diana napsal:
mava napsal:

Cherubín je anděl. Ona je i věřící? Zajímavé spojení....

tak andělů se dovolává :o)))to jsou mi věci
minsc

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem na to kritiky, jednu od Johna Robbinse, druhou na http://www.vegetarian.cz/otazky/odp_ksk.html ; moc se mi to nelíbí. Pro mě teda hlavní argument proti je, že jako áčkař mám být vlastně taková sračka, co se radši nemá ani moc pohybovat, aby se jí náhodou něco nestalo. Tohle si strčte někam...

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stravování podle krevních skupin Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: