|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jongi
|
Zaslal: st září 19, 2007 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 19, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
a je nějakej důvod když se ti něco nelíbí ,abys to urážel?myslím že ne... (a tím nemyslím že zrovna ty to děláš) prostě jsou tu, je to Muscle woman...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 19, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | a je nějakej důvod když se ti něco nelíbí ,abys to urážel?myslím že ne... (a tím nemyslím že zrovna ty to děláš) prostě jsou tu, je to Muscle woman... |
nastesti jsem uz ucel tohohle topiku nedavno pochopil, takze se k tem svalnatym ...?????... nevyjadruju a nehodnotim je, ale kdyby ne, tak mam asi o 1000 prispevku vic a vsechny by obsahovaly toho veseleho cerveneho smajlika, co se skryva pod cislem 15. :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 19, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | tysonek napsal: | | a je nějakej důvod když se ti něco nelíbí ,abys to urážel?myslím že ne... (a tím nemyslím že zrovna ty to děláš) prostě jsou tu, je to Muscle woman... |
to je pravda, preco potom urazas Johnacreasy-ho kvoli fotkam, co sem postol?
k teme: kulturistky nekomentujem z rovnakeho dovodu ako Draper, dokonca radsej uplne ignorujem ich fotky a ich existenciu |
neurazila jsem ho a s Johnem jsme si to už řekli po PM takže zase nehledej příležitost
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st září 19, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 19, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Drago...super kočky...nepůjčil bys mi nějakou:-)))))))))))))))))? Jen na pár let:-))))? Možná vrátím dvě
A jde asi o to, že jedna věc je napsat, že nelíbí...druhá je nějaká vnitřní touha řady pisatelů používat slova, která už nevyjadřují nelibost, ale jsou vyloženě urážlivá. Nemít rád a nelíbit se je ok, urážet je |
chytrej kluk pochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: st září 19, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
Drago: Ta 4. má větší záda než já...  ta se mi líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st září 19, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | a je nějakej důvod když se ti něco nelíbí ,abys to urážel?myslím že ne... (a tím nemyslím že zrovna ty to děláš) prostě jsou tu, je to Muscle woman... |
ted nevim jestli reagujes na me nebo na Draga...kazdopadne Drago nikoho neurazel myslim ze kdyz nekdo rekne ze je neco ujety a ze se mu to proste nelibi tak to neni urazeni....Mohl sem je urazit treba ja tim co sem napsal..a nejak me to nemrzi ...
To je strasny jak se tady lidi zacinaji hadat o uplnym hovne
Edit: diskuzni forum je o tom aby se lidi bavili o nejakym tematu a rikali svy nazory...kdyz nekdo rekne svuj nazor tak ostatni mu muzou polibit prdel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st září 19, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
dám tu jednu rýdzo kulturistickú fotku z 2005, mastrovská SLovenska _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|