Zaslal: so září 22, 2007 11:27 am Předmět: Ploužáky a obdobné hity pro osamělé tragédy
Zrejme se ve me cosi hnulo, nebo sem se zamiloval, ale nevim o tom, nebo si chci jen zavzpominat, proste nevim, ale chci v posledni dobe misto toho co posloucham obvykle poslouchat zamilovany pisnicky, nektery, co se hodi k letu (dokonce sem si stahl ATB), apod. Bohuzel zadny kapely, at uz starsi, nebo novy neznam a tak se zatim spokojuju s Metallicou, jenze ta ma do toho, co sem napsal hodne daleko. Jestli si vzpomenete na nejaky pekny zamilovany a plouzivy hity z 80 let az po dnesek, tak mi hodte prosim odkaz na nejaky jejich klipy, nebo rovnou pisnicky ke stazeni. Udelam si tak trochu kolekci pro opustene tragedy
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Naposledy upravil Merhule dne ne září 23, 2007 8:05 am, celkově upraveno 2 krát
Já to miluju Třeba Belinda Carlise, to mi dohrálo teď. Z novějších si stáhni Jamese Blunta, to je doják
A nebo I donť wanna miss a thing od Aerosmith, ach bože...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Naposledy upravil Conan dne so září 22, 2007 12:56 pm, celkově upraveno 8 krát
Takova hudba mi nahani stres a deprese,proto s ni rychle do hajzlu
nono...
Ja valim klasiku a to Bloodhoundgang,undertones,cock sparrer,skrewdriver,goldfinger,lucky punch apod..
Ja mam radsi trosku tvrdsi styl, ale proste nekdy to na me padne a to ted na me pada uz celej tyden a sem trosku na meko. Uz se tesim, az si do auta dam radio
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Tak na Slipknoty muzes nalakat jen skutecnyho neznalce, ale ti Roxeti dobry, ale zatim nejvic ze vsech se mi libili Air Supply, uz stahuju, nebo to vypada, ze se k tomu chystam
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru