|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste dlouhodobě sami? |
| ano, nikoho nemám |
|
55% |
[ 95 ] |
| nikoho nemám, ale ne na douho |
|
6% |
[ 11 ] |
| mám pítele/přítelkyni a jsem šťastný |
|
36% |
[ 62 ] |
| plánuju rozchod |
|
2% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 172 |
|
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: so září 22, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so září 22, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
To je poprve, co sem slysel od Slipknotu neco pomalyho, beru zpet _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so září 22, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Merhule napsal: | Tak na Slipknoty muzes nalakat jen skutecnyho neznalce, ale ti Roxeti dobry, ale zatim nejvic ze vsech se mi libili Air Supply, uz stahuju, nebo to vypada, ze se k tomu chystam |
podivej se na to video co sem tady postoval ty neznalce
http://youtube.com/watch?v=ORUVx_6MxSU |
to je dobryy
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
žufan: skrewdriver jako klasika? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:45 pm Předmět: |
|
|
thle SOAD a ti Blodhoundi taky dobry
PS: kde najdu pak tu prihlasku ? _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Žufan napsal: | | Draper napsal: | | Žufan napsal: | Takova hudba mi nahani stres a deprese,proto s ni rychle do hajzlu |
nono... |
Ja valim klasiku a to Bloodhoundgang,undertones,cock sparrer,skrewdriver,goldfinger,lucky punch apod.. |
co to? |
Goldfinger posloucham taky ale nacisity Skrewdriver fakt ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
A-ha...geniální. Hlas 4oktávy....sami si skládají geniální melodie....a po roce 2000 jsou ještě lepší.
Nesnáším hip hop...to jsou sračky největší. Hip hop může dělat každej kretén. Je to jen póza. Všechny klipy a texty na jednou brdo::Koukejte jaká já měla zlatá řetěz, a koukala jak mi pérovala auto, a všechny moje cholká maj trojky podprsenky na šestky kozy.....a wááátsup.....mééén....šéééjhk jou éés............ubožáci. Kam se hrabou na evropskou rockovou a poprockovou scénu...hlavně brity a skandinávce...hned na začátku klipu poznáte jestli to bude mít evropskou myšlenku, nebo to bude hip hop.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:56 pm Předmět: |
|
|
a ještě před dětma někteří machrujou jaký jsou frajeři, že prodávali drogy.....zmrdi prej get rich....rozkopal bych mi zuby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | A-ha...geniální. Hlas 4oktávy....sami si skládají geniální melodie....a po roce 2000 jsou ještě lepší.
Nesnáším hip hop...to jsou sračky největší. Hip hop může dělat každej kretén. Je to jen póza. Všechny klipy a texty na jednou brdo::Koukejte jaká já měla zlatá řetěz, a koukala jak mi pérovala auto, a všechny moje cholká maj trojky podprsenky na šestky kozy.....a wááátsup.....mééén....šéééjhk jou éés............ubožáci. Kam se hrabou na evropskou rockovou a poprockovou scénu...hlavně brity a skandinávce...hned na začátku klipu poznáte jestli to bude mít evropskou myšlenku, nebo to bude hip hop. |
Ja taky hip hop neposloucham nemam ho rad ale nak to neresim protoze respektuju kazdou muziku ( respektuju? co to melu to je blbost )...Ale serou me spis ty decka co chodi v obrovskejch botach a trikach XXXXXXXXXL a maji ksilty jak vyko od popelnice a hrajou si na nejdrsnejsi negry...
Naposledy upravil Bazzy dne so září 22, 2007 12:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 22, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
Johny je hip hop a hip hop ... tady to o cem mluvis taky nemam moc v lasce.. ale takovy vecma jako je WuTangClan, Cypress Hill a z nasich Indy&Wich,Headdy,Nase vec naprosto nepohrdnu... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 22, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
cypress hill...nejsou špatný..to je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|