Johne..Johne..takovej rozumnej chlap a takle zbrkle odsoudi celou hip-hopovou kulturu, o ktery vi ocividne uplny hovno. Ja zase nemusim rock a taky nenapisu, ze rock poslouchaj kokots..
udělal jsem si obrázek z toho, co se ke mě dostalo ze všech stylů a hip hop jehož úspěch je nepopíratelný v mých očích vytlačuju kvalitní hudbu, proto možná ta zaujatost. Je ale logické, že styl který nesnáším, nebudu zkoumat do detailu a tak o něm proti tobě vím hovno. Nemusím přeci přečíst bibli abych měl právo být ateistou.
Ale fajn pokud někomu přináší radost a dle hitparád bohužel ano, tak ať si to užívá ale pro mě je to zoufale málo.
udělal jsem si obrázek z toho, co se ke mě dostalo ze všech stylů a hip hop jehož úspěch je nepopíratelný v mých očích vytlačuju kvalitní hudbu, proto možná ta zaujatost. Je ale logické, že styl který nesnáším, nebudu zkoumat do detailu a tak o něm proti tobě vím hovno. Nemusím přeci přečíst bibli abych měl právo být ateistou.
Ale fajn pokud někomu přináší radost a dle hitparád bohužel ano , tak ať si to užívá ale pro mě je to zoufale málo.
Mozna proste jen nechapes...
_________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
ja posloucham hiphop asi tak 7let..mozna dyl, zacalo to klasicky chaozz..mozna este dokonce rapmasters a skoncilo to u tech nejnovejsich veci (to neznamena jenom MTV joints, ale treba i angl. grime a pod..), kvalita je ruzna, jako ve vsem..v treninku, jidle, hudbe...
Naprosto souhlasim s Johnym, hiphop je snad ten nejubozejsi,zaroven ale nejpreconovanejsi styl... drtiva vetsina to ale posloucha jen proto, ze to poslouchaj ostatni a protoze je to bohuzel "IN"
na tohle sem si vzpomnel pac jsem to zrovna slysel vcera v TV (dycky jsem myslel ze to zpiva zenska:)
Conane, super, neco takovyho sem presne potreboval
Nevim jestli to je jen tim ze jsem nedoslychava, ale ta druha pisnicka mi hodne pripomina "Shes like the wind"
nejsi, jojo Peta, na toho jsem zapomnel.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru