_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
tady se to pres den pekne rozjelo, mam celej vecer co poslouchat:)
takze pridavam jeste jednu klasiku
a jeji trochu tvrdsi verze
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Naposledy upravil Conan dne so září 22, 2007 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak abych napravil to, ze jsem na chvili podlehl sentimentu: Jdete vsichni do prdele!
Edit
Od Qeeen mam nejradeji tohle (i tu koncertni verzi, mozna jeste David B. s Anickou Lennox):
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne so září 22, 2007 9:10 pm, celkově upraveno 1 krát
A tak holky vite jak to je, prece vam tady nebudu vykladat, ze po vecerech lozim ze samoty po zdi a smiruju stare babky. TO by teprv bylo smutne.
Ty smajly tam byly spravne a jestli jsem se nekoho dotkl tak mi vite co...
(Maria neber me vazne.)
nevede někdo písničku, která byla prej ve scarletu, netušim jak se jmenovala, ale zpívá to holčina, je to starý tak 20 let a je tam něco jako "And I need your love this night" nebo taky možná "When I need your love" ale fakt nevim:) snad někdo aspoň malinko tuší...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru