Tak s tou Lassie je to zaslouzena plichta (na ni jsem zapomel).
Ty: Bublina - nenavratne se ztratil, asi ho snedl Velky M a Maznak z neho ma predlozku k posteli; Lassie - vratila se.
Ja: Lajka - shorela v atmosfere a vyslapala cesticku Gagarinovi, Remkovi, Armstrongovi a Tereskovove; Goro - nasel Tokio.
(Jeste kdysi bezel takovy australsky serial o nejakem pasteveckem psovi, to byl taky nervak s dobrym koncem.)
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Dragon: To mě fakt nezklameš...Bernie Taupin...jeho dvorní textař....to ví každej.....mluvil jsem o napsání hudby a to je Eltonova práce......text je sradička proti tomu vymyslet takovou melodii.
v poho chlape......já jen, že jsem jeho velkej fanda, tak jsem chtěl dát najevo, že tohle vim........
Nejkrásnější songy jsou....Someone saved my life tonight, Tiny dancer, The one, Goodbye yellow brick road, Sorry seems to be a hardest word, Believe, Original sin, Circle of life, Donť let the sun go down on me, Nikita....a spousta dalších.....co by za to spousta jiných "hvězd" dala, vymyslet aspoň jednu dvě takové za celou kariéru.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne září 23, 2007 11:48 am, celkově upraveno 1 krát
Dal sem se do stahovani a zatim to jede pekne, neco malo uz mam nasbirano, pak to kdyztak nekde cely uploadnu. Sice tam nebudou vsechny pisnicky, ale vetsina jo, tak zatim diky a jen tak dal
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru