|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 22, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
Mno...tak co na to říct
Sem zase jednou hodil flintu do žita...ovšem kdo by neházel, když už švýcaři prakticky podávali na vítězství v zápase
čili gratulace našemu deblu!!!
Nyní nezbývá než doufat, že se Štěpánek moc neutahal a zítra si nenchá utéct začátek zápasu s Wawrinkou jako s Federerem.
Je dobře, že hraje až druhý zápas a bude mít tudíž více času na odpočinek...snad Berdych i Federera potrápí _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 23, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
PANEBOZE TEN BAROS JE TAKOVA DYLINA!!!!
lyon - lille.prijde na hriste nekdy kolem 65. minuty za stavu 1-1, ukol celkem jasnej.asi po 15 minutach je v obrovsky sanci,da gol,ale samozrejme je uplne zbytecne dva metry v ofsajdu,takze nic.za tri minuty jde sam na branu,ale nic z toho neni,protoze je zase v ofsajdu,tentokrat jen metr.no.A pak Juninho zahrava z 20 metru standartku,baros si naskoci na mic,staci mu do toho trknout hlavou,ale tomu VORECHOVI asi zasvitilo do ocicek svetlo a musi si dat PRED KSICHT RUKU!!!Takze da gola rukou a je z toho samozrejme hovno.KURVA CECKY JEBAT dokud je tam tenhle klaun tak na lyon ani fenyk
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
A hele...že by někdo měl naloženo doma na favorita Lyon  ?
Děfko...Ty mrdko mediální  ...kolixi projel?
btw...jinak...klobouk dolů dneska předtim, co dneska předvedli oba naši borci v Davis Cupu... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
ale málo sem projel,asi pade (ale vyhra mohla bejt 300 kila ,mel jsem handicap a over) .ale jde o princip,lyon sice nehral nic moc,ale ty goly tam napadat mohli,chybelo fakt malinko,a kdyby tam misto nej sel nekdo jinej,verim ze to z tech tri mega sanci dve da
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
Já teda nechci nějak mistrovat či chodit s křížkem po funuse...ale v letošní formě bych se na Lyon fakt bál vsadit zlatku _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Naposledy upravil kvarkopako dne ne září 23, 2007 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
videl jsem je proti barce a i kdyz prohrali 3:0 ,docela se mi libili,lille letos taky neni zadnej zazrak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po září 24, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
Nevideli jste dneska někdo Spartu s Boulí? Mně hodně potěšil výsledek, ale zajímalo by mne, jakej to byl fotbal...jestli byla Sparta tak marná jako proti Odense
Jinak doufám, že tahle "forma" na Letné nějaký čas vydrží  A pokud jo, tak Bílek pude vod válu...a eště budou prosit Hřebajze, aby ty primadonky prohnal a ukázal jim je, co to znamená MAKAT!!! _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 8:56 am Předmět: |
|
|
Fotbalu sice nerozumím, ale třeba to vyjde  .
ps.: no asi ne, ale doufat můžu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
Já vím, jen jsem prostě spojil takové to opatrné zkoušení s trochou nadšení
z posledních výsledků Slavie:).
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
hooky
|
Zaslal: po říjen 01, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
prosim je to trochu OT ale nevíte jestli se dá sázet i na K-1 a tak :) ? _________________ Civili se otáčej,
co že je to za průvod
feťáci to nesnášej
slyšet dupot těžkejch bot
Oi!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
Lyon lol ... sis necetl co tady psal Defka o Barosovi?
Mno a ta Slavie, to uz je maximalni vrchol optimismu :)
hooky: neni to OT ... da se vsazet, v topicu o K1 sem nejaky kurzy videl .. na netu to urcite pujde _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
noo na Sevillu se nejezdi pro body...tam se jezdi pro vyprask...pocitam ze do polocosu to bude tak 2:0 pro domaci....urovne spanelske ligy je uplne nekde jinde,ac nema Sevilla kadr plnych hvezd,hraji na spici... _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|