_________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Vcera som vbol na Planeta Teror, a musim povedat, ze na prvy pohlad to vyzeralo ako film za 200USD ale kto ma rad Rodriguezov stil, pride si na svoje, ja som sa dost pobavil prislo mi to ako komedia, vsetci boli strasne drsny a strielali aj z coho sa nedalo (a to celkom presne) Ale chalani boli z toho uchvateny, tak tomu davam cca 60%
Filmu sem zhlidl cca pulku měl sem odpoledni,tak sem švihal do prace ale moje dojmy sou dost pod uroven očekavani,byla to opravdu takova komedie ale na druhou stranku bych to chtěl vidět cely znovu a taky se mi nelibila vubec postava Kikingera (určitě sem skomolil to meno),jeho hrudnik neni vubec pěknej,ma ho moc rozjetej oproti arnoldovym krasnym zvonum.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru