|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: čt září 27, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
Potvrzuji účast. Jestli tam teda ňák trefim _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
tyjo to čumim., on se plánuje sraz v Brně. :))) že bych to s něčím spojil a taky dorazil... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | tyjo to čumim., on se plánuje sraz v Brně. :))) že bych to s něčím spojil a taky dorazil... |
no vždyť jsem tě zval osobně a říkals, že nebudeš v Brně ???
Samozřejmě tě moc rádi uvidíme, bylo by fajn, kdybys dorazil
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
jsem VIP?  ...to mi lichotí.. ( i když mi to neodpovídá:o)...do čtvrtka to bude v pohodě...dorazím - tak na tři hodinky...s dragonem nepiju...nejsem sebevrah:O)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:02 pm Předmět: |
|
|
paráda, to mám radost, bál jsem se, že to nevyjde s prací...
Máme zamluvený ten salonek vzadu, napijeme se určitě, nemusíme chlastat
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
Dobrá hospoda v centru na takovýhle srazy je třebas U Šaška a královny, teď se to jmenuje Starobrněnskej šenk a je to myslím na Dominikánské.Velký stoly a asi 5 druhů piv, Plzeň myslím za 28,- nebo tak nějak.Je tam i dobrá kuchyně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
Dojde tam teda Drago? _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
jewix : chceš dojít také?
Douglas : je pozvaný, odepsal mi jednu neurčitou pm, tak zatím nevím...Co ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Deadlift napsal: | | s dragonem nepiju...nejsem sebevrah:O) |
Za jakyho vozralu a santusaka me to mas??? jeee, nekdo rozlil pivo do popelniku :)
Kdes to vzal, ze by to se mnou byla sebevrazda? :) ... ale za ty tri hodiny se da zlikvidovat paradne | ...když třeba rok nepiješ...stačí pět piv a je vymalováno....teď nepiju...imrvére řídím nebo přemýšlí...obojí jde s alkoholem v krvi...ale nějak zvláštně:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Douglas : je pozvaný, odepsal mi jednu neurčitou pm, tak zatím nevím...Co ty? |
Ve stvrtek uz neco mam, ale mozna bych to posunul, kdyby dosel Drago, nebo alespon nekdo z K-1, treba Itachi"cikilikitua"ichuta (nebo jak se to kua pise), nebo kdokoliv jiny. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|