!!!Mr.Olympia07!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!!  Úvodní stránka -> Soutěže -> !!!Mr.Olympia07!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo podle vás letos vyhraje Olympii?
Ronnie Coleman
63%
 63%  [ 87 ]
Jay Cutler
36%
 36%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 138

Autor Zpráva
Dan0

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Emilio napsal:
Půjdou až zítra ráno zase,bude finále,teď tam mají kolem 12h večer...
Hej hej uz som si vsimol akurat som dostal odpoved na tej stranke. Thanks For Watching
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kadd

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak že zítra v 3:30 ráno je finale mužů?

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Dan0

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
tak že zítra v 3:30 ráno je finale mužů?
No to neviem lebo DJ spominal ze live bude len semifinal
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nie,potom že aj finále.
Dan0

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron Lung Power napsal:
nie,potom že aj finále.
Takze zajtra rano ma ist 100% -ne finale? Tak to dnes nejdem ani spat aby som to nepresvihol ako dnes
Dzejvr

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak sem tak koukal na fotky (sem samozřejmě nevstal že) tak z toho mam smiseny pocity. Ronnie ma snad utrzeny biceps nebo co, pri zadnich pozach je leva strana usazena nejak vys, celkove je mensi. Jay je nedotazenej, rozhodne neni mohutnejsi nez loni, moc se mi nelibi (sakraaaa), snad s tim neco jeste udela. Viktor vypádá super, stejně i Wolf.
Dan0

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzejvr napsal:
Jak sem tak koukal na fotky (sem samozřejmě nevstal že) tak z toho mam smiseny pocity. Ronnie ma snad utrzeny biceps nebo co, pri zadnich pozach je leva strana usazena nejak vys, celkove je mensi. Jay je nedotazenej, rozhodne neni mohutnejsi nez loni, moc se mi nelibi (sakraaaa), snad s tim neco jeste udela. Viktor vypádá super, stejně i Wolf.
A kde si videl tie foto?
Janikkk

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kurwa tak Ronnie vyzera snad o tretinu mensi nez v 2005tom skoda..veril som mu ale bude rad ked bude treti..

ta jeho lava strana je brutal defektna..akurat je oproti min roku v lepsej forme to musim uznat..ale vidno ze vek neprekonal ani ronnie

dal by som to victorovi ale muscletech mu to da asi tazko
Dzejvr

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dan0 napsal:
Dzejvr napsal:
A kde si videl tie foto?

koukni se na konkurenční server s příponou com
pumpingiron

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přímý přenos jsem neviděl ale shlédl jsem všechny fotky... Asi nemůžu moc hodnotit, na to jsou tady jiní znalci. Každopádně formou mě oslovil nejvíc Wolf a Martinez má podle mě hodně dobrý záda.

Ohledně Ronniho jsem zvědavej co řekne Freimen, ale zklamal mě široký zádový ze zadu a pamatuju si jak měl 2005 naproužkovanej zadek, tím se podle mě nevyhrává ale asi to něco značí o formě a tady to nemá.

Cutler mi přijde stejně velikej jak minule ale s horší formou.

Z toho vyplývá, že si neodvážím tipovat komu to dají a tím je tahle Olympie hodně zajímavá podle mě. Osobně bych to přál Ronniemu, když je to poslední Olympie.
CIZO

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkouknul jsem par fotek

- Wolf vypada hodne dobre a krom rezervy v lytkach mi prijde ze se skokem zaradil do top5

- Ronnie ma levou ruku snad o 10cm mensi nez pravou, nohy ma kvalitnejsi nez posledni dva-tri roky ale polovicni nez mival kdysi, mezi ostatnimi se celkove ztraci a neni nic cim by dominoval

- Martinez ma uplne neskutecny tvary ale zda se ze jeste trochu drzi vodu, v poze side chest vypada lip nez Coleman i Jay hlavne diky neskutesny kompozici prsa-ramena-biceps-triceps a jeho stehna z boku jsou tvarem uplne jina dimenze... pokud do finale stahne vodu tak bych mu mozna hadal prvni misto

- Jay hodne zlepsil hloubku trapezu a zad a celkove v zadnich postojich vypada velice kvalitne ale zepredu tomu neco chybi

- Dexter predvadi svuj standart coz znamena vynikajici formu, ramena napruhovany takze by na nich sla nakrajet mrkev ale hadam ze i tak skonci 4-5.

Derek Poundstone
Kadd

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dejte někdo odkaz na ty fotky nebo je dejte sem prosím

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
SCHWACA

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem teď kouknul a nejvice se mi asi líbil Dexter, bohuzel jeho kvalita je na úkor hmoty, ale i tak se mi libí nejvíce, bohuzel na to se na Olympii moc nehraje.

Ronnie vypadá přesně tak jak jsem si myslel, podle mne to zdaleka není ani na druhé místo.
CIZO

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

foto:

http://contest.bodybuilding.com/gallery/contest/1883/event/1/site/1/mode/will/page/140

Derek Poundstone
Apofis

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kde sou ty fotky??
jo diky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: