!!!Mr.Olympia07!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!!  Úvodní stránka -> Soutěže -> !!!Mr.Olympia07!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo podle vás letos vyhraje Olympii?
Ronnie Coleman
63%
 63%  [ 87 ]
Jay Cutler
36%
 36%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 138

Autor Zpráva
rocky123456

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koukni se na flexonline.com

http://www.flexonline.com/news/258#

a dole sou jmena s fotkama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

muj odhad poradi:

1. Martinez
2. Cutler
3. Dexter
4-6. v neznamem poradi Coleman, Wolf, ?

Derek Poundstone
Dan0

pumpingiron napsal:
Přímý přenos jsem neviděl ale shlédl jsem všechny fotky... Asi nemůžu moc hodnotit, na to jsou tady jiní znalci. Každopádně formou mě oslovil nejvíc Wolf a Martinez má podle mě hodně dobrý záda.

Ohledně Ronniho jsem zvědavej co řekne Freimen, ale zklamal mě široký zádový ze zadu a pamatuju si jak měl 2005 naproužkovanej zadek, tím se podle mě nevyhrává ale asi to něco značí o formě a tady to nemá.

Cutler mi přijde stejně velikej jak minule ale s horší formou.

Z toho vyplývá, že si neodvážím tipovat komu to dají a tím je tahle Olympie hodně zajímavá podle mě. Osobně bych to přál Ronniemu, když je to poslední Olympie.
Neviem ako ty ale ja ten napruhovany zadok vidim
Janikkk

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aj ked ma Ronnie polovicne stehna oproti minulosti..stale ich ma jedny z najvacsich..aspon vidno ako daleko od ostatnych Ronnie v dobach najelpsej formy bol
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem rad, ze sem si privstal ty fotky sou uplne o necem jinym...
Poman

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Sem rad, ze sem si privstal ty fotky sou uplne o necem jinym...

Tak jak to vidíš?
Aratan2

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heil Martinez! Ronnie mě velice zklamal, bohužel (vždyť vůbec nemá pravý lýtko, to mně vyděsilo víc než levej lat a triceps)... I Jay imo nevypadá zrovna nejlíp (ono to asi taky bude to pitomou barvou). Já bych to dal takhle:

1. Vic
2. Jay
3. Dexter nebo Ronnie
4. Dexter nebo Ronnie
5. Dennis

Ještě je zatracená škoda, že tam nebyl Phil Heath. Hrozně rád bych ho viděl společně s Wolfem.

Edit: I když to druhý místo by si spíš zasloužil Dexter.
Dan0

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jay je uplne hladky a na zadku ani jeden detail a povedal by som ze toho roku je ozaj najlepsie pripraveny sutaziaci Denis Wolf.Vyzera super a neskutocne sa zlepsil od minuleho roku s tym ze si udrzal doslova osi pas. Krasa uzky pas velke ramena a nadherne nohy. Myslim ze takymto smerom by sa mala profi v dalsich rokoch uberat
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite jinak nez Freimen

Freimen napsal:
Brave napsal:
Hlasování je pouze o Ronniem a Jayovi. Jiná možnost nepřichází v úvahu?

v žádném případě

Pokud se sebou Jay neco jeste udela, tak to 1. misto muze obhajit, ale zdalo se mi, ze ty zada ma fakt slabsi ...
Jak uz sem tady psal pred par strankama, byl by v tom cert, kdyz by to nevyhral Dexter, fakt vypada opet uzasne... jeho provedeni most muscular je bomba , ale i v tom prvnim vyvolavani se mezi nima neztracel... jak to komentoval Charles Glass, ze proste s nima drzi krok ( s Jayem, Ronniem, Victorem )

Wolfik me opravdu dostal, kdyz sem se na neho dival samotnyho, tak me prislo ze stehna ma oproti vrsku maly, ale pak jak ho postavili vedle Ronnieho, tak to vypadalo uplne jinak... myslim ze by i on mohl byt pred nim..
Kadd

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no podle mě tam není ani jeden šampion takže to bude hodně tvrdý boj a rozhodne se až na konec. Jinak dexter je jako vždy supr ale je škoda že je tak malej.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
no podle mě tam není ani jeden šampion takže to bude hodně tvrdý boj a rozhodne se až na konec. Jinak dexter je jako vždy supr ale je škoda že je tak malej.

Jo Dexter je super,to jeho břicho je nejhezči co sem viděl,krasna želvička ale ma tu smulu že jeho objemy by mohli byt větši a na hrudniku by to chtělo přidat.
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem zkouknul fotky a jsem tvrdě nasraný...podle mě šampión Ronnieho formátu si nemůžu dovolit vylézt s takovou formou na podium!!! Všichni dobře víte, jak jsem mu tu fandil a prosazoval, ale strašně mě zklamal i co se soudnosti týče. Měl odejít jako šampión, resp.loni druhý s tím, že cvičit dál, ale pořád jako nejlepší...

Co to má být? Má o polovinu menší nohy, o polovinu menší všechno, kvalitu jako loni - já bych ho do finále nedal, maximálně tak za zásluhy...

A ty záda, to je legrace??? Je tohle vůbec Ronnie Coleman, osminásobný Mistr Olympia, podle mnohým nejlepší kulturista všech dob?

Podle mě by finále mělo vypadat takto :

1. Martinez
2. Cutler
3. Jackson
4. Wolf
5. Anthony
6. Coleman

Ale myslím si, že umístění budou takováto :

1. Cutler
2. Martinez
3. Jackson
4. Coleman
5. Anthony
6. Wolf

Jinak ten Wolf je sice krásný, ale je to spíš o fanoušcích, než o kulturistice, protože nemá takové ty "americké svaly", tedy krásně kulaté svaly s úzkými úpony (nejvíc je to vidět na rukou), pózuje podle mě jak biceps zepředu, tak i zezadu moc otevřeně a kvůli tomu jeho obrovská hmota působí příliš rozloženě a navíc ty lýtka...Ale bezpochyby, je to překvapení letošní Olympie, ale bude to tak tak na finále...

Co se týče mě, tak mi bylo dost špatně, tak jsem šel spát - a koukám, že jsem měl pravdu s tím, že to začne ve 4 v 5
Janikkk

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem cim to je ale tento rok ako keby si vacsina zavodnikov lepsie kontrolovala pupky..tehotnych tu tento rok tak vela nieje :)

inak Ruhl..tak to je katastrofa
jacob s.

Takže je to tak.. Chtěl jsem aby vyhrál ten nejlepší.... Ronnie to není, moc mě to mrzí.. Nemyslím, že se do finále stane zázrak... No zatím mi přijde nejlepší Victor a myslím, že by to mohl dostat..... Uvidíme jak budou vypadat an finále..
Žufan
Anonymní

Tomu řikam hukot,ten negr nějak splaskl,nebo co?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: