|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:05 am Předmět: |
|
|
darem charles.... krásná volná sestava... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wescoast

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:07 am Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | darem charles.... krásná volná sestava... |
Souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
vojta22

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:07 am Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | darem charles.... krásná volná sestava... |
souhlasim, ale ještě melvin měl nádhernou sestavu
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:08 am Předmět: |
|
|
ronny rockel....můj oblíbenec...podle mě mu nic nechybí přál bych mu být vysoko... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:09 am Předmět: |
|
|
| vojta22 napsal: | | EXE napsal: | | darem charles.... krásná volná sestava... |
souhlasim, ale ještě melvin měl nádhernou sestavu |
tu se, bohužel neviděl..už se těším na záznam.. _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:13 am Předmět: |
|
|
badel...taky great, škoda toho pasu a vůbec symetrie....jinak je vydřenej... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:17 am Předmět: |
|
|
J.O. Jackson.... nelíbí se mi...špatná symetrie... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
vojta22

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:18 am Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | J.O. Jackson.... nelíbí se mi...špatná symetrie... |
mě se taky tolik nelíbí, ale ani badel se mi moc nelíbí
-za chvíli přijde coleman a jay to bude napínavý
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:20 am Předmět: |
|
|
| vojta22 napsal: | | EXE napsal: | | J.O. Jackson.... nelíbí se mi...špatná symetrie... |
mě se taky tolik nelíbí, ale ani badel se mi moc nelíbí
-za chvíli přijde coleman a jay to bude napínavý |
na badelovi se mi nelíbí, že má šikokej pas. žádnej krk...jinak je vydřenej... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:24 am Předmět: |
|
|
freemana nehodnotím...samuel...hezký nohy...nelíbí se mi ruce... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:28 am Předmět: |
|
|
ronnie...hodně ztratil na nohách oproti dřívějšku....vršek velkej, ale divnej...nevidím to na vítěztví.. _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:29 am Předmět: |
|
|
ronnie se mi zatim libil ze vsech nejmin
|
|
| nahoru |
|
 |
vojta22

|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:30 am Předmět: |
|
|
| vojta22 napsal: | hm, super colemana sem neviděl protože se mi to seklo nejak |
neplač, o nic si nepřišel...fakt nejsem z ronnieho nadšenej...kdybych ho neznal moc by mě nazaujal... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:33 am Předmět: |
|
|
will harris...hezká sestava, ale moc sem ji nesledoval...nebudu hodnotit... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|