|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:37 am Předmět: |
|
|
Jay se mi nelibi je obrovskej ale Victor se mi libi vic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:37 am Předmět: |
|
|
jay...když vyhraje nebudu nic namítat... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:38 am Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | jay...když vyhraje nebudu nic namítat... |
nadruhou stranu neviděl sem victora _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:40 am Předmět: |
|
|
Cutler taky nevypada jako obhajce titulu, hlavne jak je plochej a Ron raci nemluvit mel by byt rad za 3. misto.
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:42 am Předmět: |
|
|
Fandim Victorovi i kdyz si myslim ze Jay to dostane
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:44 am Předmět: |
|
|
tak předpokládám, že chlapi máme za sebou...co sem viděl, dal bych to cutelrovi, ale neviděl sem martineze.....jinak ronnie ani náhodou... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:45 am Předmět: |
|
|
jako wolfa bych se nebal dat tretiho forma urcite lepsi nez ronnie
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:48 am Předmět: |
|
|
| jarousek napsal: | | jako wolfa bych se nebal dat tretiho forma urcite lepsi nez ronnie |
jo to mě sere, že sem wolfa neviděl...ale podle fotek v semifinále bych ho dal taky vysoko... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:54 am Předmět: |
|
|
tak jestli jsem to dobře pochopil fitness vyhrála jenny lynn (?), moc hezká holka, vždycky se mi líbila a moc jí to přeju...jinak sem soutěž nesledoval... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 4:59 am Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | tak jestli jsem to dobře pochopil fitness vyhrála jenny lynn (?), moc hezká holka, vždycky se mi líbila a moc jí to přeju...jinak sem soutěž nesledoval... |
jo tak vyhrála...druhá skončila holka o které vůbec nevím, že existuje, ale to je asi můj nedostatek...jinak tak jenn je fakt krásná ženská... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:09 am Předmět: |
|
|
osmej gustavo??? _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:10 am Předmět: |
|
|
sedmej samuel _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:15 am Předmět: |
|
|
je to divoký.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:26 am Předmět: |
|
|
šestej anthony...čekal sem to _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: ne září 30, 2007 5:26 am Předmět: |
|
|
pátej wolf a divákům se to vůbec nelíbí.... _________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|