|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
leos boruvka
|
Zaslal: ne září 30, 2007 7:59 am Předmět: |
|
|
dopadlo to jak to dopadlo.Jay je vyhodny obchodni artikl a mocny sponzor IFBB tak to dostal.Jsem priznivcem velkych svalu ale museji byt kvalitne pripravene.A v tom zaostaval za trojici za nim.Celkove mi to prijde ze je tady ustup od svalu a prostor dostava kvalita a dokonalost zastoupena Viktorem a Dexterem.Kdyby dnes nekdo z techto borcu Jaye porazil nemohl by nikdo nic namitat.Myslim,ze ted bude par let bez opravdoveho krale ktery by udaval trend.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
skoro jsem to trefil, myslim ze to mohl byt stejne tak Martinez kterej ma podle me nejhezci tvary s finalovy trojky ale musel by byt trochu dotazenejsi (nekamenovat, jen tak placam na zaklade prohlednutych fotek :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
Docela masrakr ty vylsledky konecne to nebylo tak jenoznacny jako nekolik let pred tim...Hlavne mam radost z Dextera
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: | | Docela masrakr ty vylsledky konecne to nebylo tak jenoznacny jako nekolik let pred tim...Hlavne mam radost z Dextera |
já ne. já chtěl ať je první _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
Wheeler to nejako netrefil :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
SpawnnS

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:52 am Předmět: |
|
|
Jay pro mne neni kral BB, videl bych tam radeji kohokoliv jineho. A Ronnie, myslim že je to frajer už jenom ztoho důvodu že to nevzdal a vylezl na podium sice v horší formě, ale zato přes všechny ty problémy to dotahl do konce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:56 am Předmět: |
|
|
wolf mě překvapil...pro mě horký favorit do dalších let
|
|
| nahoru |
|
 |
SpawnnS

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:58 am Předmět: |
|
|
| SpawnnS napsal: | | Jay pro mne neni kral BB, videl bych tam radeji kohokoliv jineho. A Ronnie, myslim že je to frajer už jenom ztoho důvodu že to nevzdal a vylezl na podium sice v horší formě, ale zato přes všechny ty problémy to dotahl do konce. |
Souhlasim s tebou,letos to mělo byt Victora a Wolf měl byt druhej maximalně třeti a Ronnie je opravdu borec,dle mě mu to bylo jasny že trun nezdola ale zučastnil se a to je hlavni.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
Psal sem si na icq s jednim kamaradem co tomu rozumi daleko vic nez JA a na jeho dotaz proc Martinez neskoncil pred Jayem mi rekl :
xxxx (10:00 AM) :
Proc Martinez podle tebe neskoncil prvni ?Co na to rikal tvuj tatka?Ze na to proste nemel a nebyl dost prirpavenej ?:)
xxxx (10:01 AM) :
é, jsou jiné "politické" tlaky
není žádoucí na vrcholu
nejak takhle to beru i ja  stejne je to na pitchu ze sport uz neni o sportu ale o penezich ... _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | Psal sem si na icq s jednim kamaradem co tomu rozumi daleko vic nez JA a na jeho dotaz proc Martinez neskoncil pred Jayem mi rekl :
xxxx (10:00 AM) :
Proc Martinez podle tebe neskoncil prvni ?Co na to rikal tvuj tatka?Ze na to proste nemel a nebyl dost prirpavenej ?:)
é, jsou jiné "politické" tlaky
není žádoucí na vrcholu
nejak takhle to beru i ja stejne je to na pitchu ze sport uz neni o sportu ale o penezich ... |
Neviš nahodou hodnotu peněz co dostavaj za umistěni?
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
To mi taky došlo  ale jak sou ohodnoceni zavodnici to neviš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
jeden z důvodů proč jsou lepší "objektivně měřitelné" disciplíny...ve skoku dalekém odpadají dohady o politice nebo sponzorech...tam je to neoddiskutovatelný....a taky případné výmluvy proč jsem třeba až desátej...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|