!!!Mr.Olympia07!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!!  Úvodní stránka -> Soutěže -> !!!Mr.Olympia07!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo podle vás letos vyhraje Olympii?
Ronnie Coleman
63%
 63%  [ 87 ]
Jay Cutler
36%
 36%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 138

Autor Zpráva
Dzejvr

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě osobně nejvíce zklamal Freeman (ne Freimen ). Letos sem ho čekal vysoko, ale byl nedotaženej a vypadá to že má utrženej pravej prsní sval. Po pravdě řečeno, můj oblíbenec Jay se mi letos nějak moc nelíbil, Viktor a Dennis naprosto super. A když sem viděl ted na videu, jak vyhlásili Ronnieho na 4. místě a jak on se při tom choval -- at je to jak chce, je to opravdový šampion!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pepeho

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzejvr napsal:
Mě osobně nejvíce zklamal Freeman (ne Freimen ). Letos sem ho čekal vysoko, ale byl nedotaženej a vypadá to že má utrženej pravej prsní sval. Po pravdě řečeno, můj oblíbenec Jay se mi letos nějak moc nelíbil, Viktor a Dennis naprosto super. A když sem viděl ted na videu, jak vyhlásili Ronnieho na 4. místě a jak on se při tom choval -- at je to jak chce, je to opravdový šampion!

sveto sveta pravda
Andrew

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leos: skoro se mi chce rict, ze by bylo fajn, kdyby to ty rozhodci nasralo a natruc vsichni dali Cutlera tretiho napr. je to jen spekulace, ja sam nevim, jak bych se zachoval, ale pokud by me rozhodovani nezivilo, tak by me asi sralo, ze mi nekdo diktuje zezhora, jak mam piskat. je skoda, ze tam nesedi vic tvrdohlavych rozhodcich
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
Freimen

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pepeho napsal:
Dzejvr napsal:

sveto sveta pravda

ale hovno, měl udělat kousel a la Franta Bartoš, odejít, hodit se vším a říct, že se mu jeho soupeři nelíbili a byli na jejich kategorii (Olympia ) příliš brutální
Dan0

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pepeho napsal:
zaujimalo by ma za co to Cutler dostal. nebol absolutne vo forme. za taketo vysledky sa mozu rozhodcovia hanbit...
Neviem ako toho roku ale minuly rok bola odmena pre vitaza v hodnote 500 000 dolarov
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
pepeho napsal:
Dzejvr napsal:

sveto sveta pravda

ale hovno, měl udělat kousel a la Franta Bartoš, odejít, hodit se vším a říct, že se mu jeho soupeři nelíbili a byli na jejich kategorii (Olympia ) příliš brutální

a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Trenbol

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
leos boruvka napsal:
frei to si delas srandu?Ja tvrdil ze je nesmysl soudit dle fotek.Mam nejake info primo z mista konani od cloveka blizkemu jednomu z rozhodcich.No a jinak mozna kdyby jsi si chtel rozsirit obzor,tak popros Noska,nebo Pesata,oni na Olympii rozhodovali a reknou ti jak to tam chodi.Ten kdo dokaze rict ze Jay letos mel vyhrat diky forme tak nevim nevim.

a přesně k přihlédnutí k tomu, jak to tam chodí, jsem odhahdl všechny fonalisty správně a u jejich umístění jsem se spletl o jedno jediné místo - o čem je tedy řeč ?

Freimene jsi prostě génius.
Kadd

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodte sem někdo replay prosím já se na to musím podívat znova dlouho jsem se nenasral

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Freimen

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenbol napsal:
Freimen napsal:
leos boruvka napsal:
frei to si delas srandu?Ja tvrdil ze je nesmysl soudit dle fotek.Mam nejake info primo z mista konani od cloveka blizkemu jednomu z rozhodcich.No a jinak mozna kdyby jsi si chtel rozsirit obzor,tak popros Noska,nebo Pesata,oni na Olympii rozhodovali a reknou ti jak to tam chodi.Ten kdo dokaze rict ze Jay letos mel vyhrat diky forme tak nevim nevim.

a přesně k přihlédnutí k tomu, jak to tam chodí, jsem odhahdl všechny fonalisty správně a u jejich umístění jsem se spletl o jedno jediné místo - o čem je tedy řeč ?

Freimene jsi prostě génius.

děkuju, asi o sobě natočím film s napínavou záletkou, jak jsem v roce 2007 během jediného slunného dopoledne na chodbě koleje na zaprášeném stole od popela z popelníku na svém ASUS notebooku uhodl finalisty Olympie 2007, myslím, že to bude v kinech šílený biják, jak to ale nazvat?
Freimen's mysterious hidden secrets and tips to guess Mr.Olympia 2007 finals placing?
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnieho mi je lito,ale dal bych ho vise,na 3misto mel urcite,porad mel nejlepsi paze,to jednoznacne.Ale sam asi vedel,ze uz to na titul neni.
Dexter stejny jako vzdy,na plech,ale ho bych dla prave na 4 pricku.Zklamanim je pro me prave Martinez,vzdyt nema nohy A Cutler byl asi jasny,stejny jako loni,podle nekterych hladky..Stejne je nejlepsi Ronnie.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

obávám se , že i když jsem tipoval jaye...letos vyhrát neměl...a Dennis mohl být o flek výš....myslím, že je otázkou času, kdy sesadí jaye....myslím, že kulturistika potřebuje někoho výraznýho a Wolf by mohl být tím člověkem...
EXE

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Ronnieho mi je lito,ale dal bych ho vise,na 3misto mel urcite,porad mel nejlepsi paze,to jednoznacne.Ale sam asi vedel,ze uz to na titul neni.
Dexter stejny jako vzdy,na plech,ale ho bych dla prave na 4 pricku.Zklamanim je pro me prave Martinez,vzdyt nema nohy A Cutler byl asi jasny,stejny jako loni,podle nekterych hladky..Stejne je nejlepsi Ronnie.

Ronnieho ruce nejlepší??? vždyť má každou úplně jinak velikou...

Martinez nemá nohy? tak to se asi dívám na jinýho Martineze než ty..
EXE

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
obávám se , že i když jsem tipoval jaye...letos vyhrát neměl...a Dennis mohl být o flek výš....myslím, že je otázkou času, kdy sesadí jaye....myslím, že kulturistika potřebuje někoho výraznýho a Wolf by mohl být tím člověkem...

jestli se nepletu, tak je Wolf Němec a podle mě bude na trůně Amík...
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EXE napsal:
agnez napsal:

Ronnieho ruce nejlepší??? vždyť má každou úplně jinak velikou...

Martinez nemá nohy? tak to se asi dívám na jinýho Martineze než ty..

si dej do porovnavacky,a rekni kdo ma lepsi paze?cutler ma taky kazdou jinou,a ostatni je nemaj ani s pulky tak sepatovane jako ronnie.A ktomu martinezovi,proti colemanovi,cutlerovi,ma s prednich poz polovicni nohy.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2007 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EXE napsal:
Deadlift napsal:

jestli se nepletu, tak je Wolf Němec a podle mě bude na trůně Amík...
...hmmm...Dorian nebyl amík...pokud nemá být kulturistika jen nějakej cirkus...časem musí vítězit Ti co na to mají a ne Ti, kteří podepíšou smlouvu s dobrou značkou...ovšem jak dlouho to bude trvat? tohle je cesta do....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: