stejně je to ,,pitomej´´ sport když to tak vezmu...vadí mi, že nemá každej stejnou šanci, ale hlavním faktorem je genetika...
_________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
stejně je to ,,pitomej´´ sport když to tak vezmu...vadí mi, že nemá každej stejnou šanci, ale hlavním faktorem je genetika...
ale tak je to v životě ve všem...znám několik kluků, kteří chtějí být kulturisty, ale mezi námi by se na to měli vykašlat, protože genetiku nemají, všude musíš mít nějaké dispozice - já prostě nikdy nemůžu se 178cm hrát vrcholově basket, Baru by zase asi těžko napresovali do formule 1, jiný člověk zase nemůže dělat modeling a další se nestane biochemikem, i když spí na učebnici...
ale tak je to v životě ve všem...znám několik kluků, kteří chtějí být kulturisty, ale mezi námi by se na to měli vykašlat, protože genetiku nemají, všude musíš mít nějaké dispozice - já prostě nikdy nemůžu se 178cm hrát vrcholově basket, Baru by zase asi těžko napresovali do formule 1, jiný člověk zase nemůže dělat modeling a další se nestane biochemikem, i když spí na učebnici...
to je pravda..kurva to je život..
_________________ Sněte o tom, o čem chcete snít, jděte tam, kam chcete jít, buďte tím, kým chcete být, protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci, které chcete dělat.
kazdy ma nejakou svou vizualizaci, motivaci...i kdyz vi, ze toho treba nikdy nedosahne. nebylo by to blby, kdyby ti tady dopredu nejaky chytrak nalinkoval ucast na kraji a dal ze to nemas zkouset?
_________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
docela by me zajimala Melvinova a Darremova volna sestava, snad nekde bude zaznam, pac kdyz byl primak, tak jsem radsi regeneroval
Melvin byl úžasnej...Darrema sem bohužel neviděl...
kazdy ma nejakou svou vizualizaci, motivaci...i kdyz vi, ze toho treba nikdy nedosahne. nebylo by to blby, kdyby ti tady dopredu nejaky chytrak nalinkoval ucast na kraji a dal ze to nemas zkouset?
Pravdaže,příklady táhnou,ale je potřeba bejt trochu soudnej a uvědomit si kde sou moje maxima....Nikomu neberu,že by na těch prknech chtěl stát víc než kdokoliv tam,ale když na to nemá...
jenze sranda na tomhle sportu je, ze clovek nevi, kde jsou jeho maxima a ani nejvetsi znalec to nemuze odhadnout. viz napr. Gustavo Badell kazdy se snazime priblizit aspon trosku nejakemu svemu idealu, jak bychom chteli vypadat, ale kdybychom to meli zabalit hned na zacatku, tak by to asi neslo. Pakosta prece taky vi, ze to s tou Olympii nebude tak easy
_________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru