|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Andrew
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
tak to mi hlava nebere, ja na tyhle technicky veci nejsem, sice na netu najdu vse, ale tohle uz je pro hackery zalezitost:) a taky jsem obarvenej poloblondak ted _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Andrew napsal: | | hej jaks to udelal??? |
no ty znaky máš dobře
ale klikneš na YOUTUBE vložíš ty znaky klikneš znova na YOUTUBE (měla by tam bejt taková hvězdička)tím to jakoby ohraničíš a je to..
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
no ja kliknul jakoby na to zastaveny video, ale to asi bylo spatne, no co, pochopim to treba nekdy pozdeji ha ha ha _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
ty picooooooooo tak to jooooooooo ja furt, kdyz si rikal klikni na youtube, tak jsem klikal na youtube.com na tu stranku nekde.......ahaaaaaaa tak to jooooooooooooo...........ted to je easy..........diky:))))))))) aspon je videt, jak je nekdy slozity tady nekomu neco vysvetlovat, i kdyz se jedna o uplnou blbinu _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 8:50 pm Předmět: |
|
|
slovensky rap _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
Sturm
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
souhlas hip hop je hudba asi tak složitá jako zvukový záznam okapu když prší. Ubohost.
čest 2%hip hop výjimek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 10:24 pm Předmět: |
|
|
hlavně nesnáším ty gangsta sráče.....co se tváří, že na ně nikdo nemůže , serou na zákon, práci, .........hrdě se hlásí k dílování ve své ať už reálné, nebo smyšlené minulosti...a jejich projev je uboze tupý a omezený.......wáááts up...jo méééén.....koukala na moje zlatá řetěz a ....kolik ja mělá čubka se šestka kozama v trojka podprsenkáá ....kurva nepřestávala šéééjk joo éééés......hovada.... a ještě si myslí, že jsou umělci.
zřídkakdy se někomu povede něco co by se mohlo jakš takš nazvat melodií, nebo rytmem s myšlenkou a pak zjistíš, že to je sampl z 80's.
omlouvám se čestným výjimkám, které snad existují, ale ztrácejí se v tomhle mainstreamu.
Naposledy upravil Johncreasy dne so říjen 06, 2007 10:35 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 10:29 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Johncreasy napsal: | | hlavně nesnáším ty tipy gangsta sráče. |
kalhoty u kotniku, hromada zlata a gestikulace jako u epileptickyh zachvatu... a tobe se to fakt nelibi? |
toto je uz davno prezito, skoda ze k nam sa to dostava dost pomaly
osvetu sa mi tu nexce robit
dumb it down, guys
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|