Hudební tipy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 67, 68, 69  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hudební tipy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hudební tipy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ursus.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a vseobecne, neviem preco ten hejt, ked nepoznas, co nepoznas,

ja tiez nehovorim jaky je album svetrikov napicu a radovy odpad
aj ked mozem pouzit "vasu" argumentaciu: fuj kozene nohavice, fuj tie topanky, a fuj ble to auto --> je to na kokot muzika.

ano? rozhodne nie..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
souhlas hip hop je hudba asi tak složitá jako zvukový záznam okapu když prší. Ubohost.
čest 2%hip hop výjimek.

fight the power:-)

Naposledy upravil Phenomenom dne ne říjen 07, 2007 7:03 am, celkově upraveno 1 krát
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 3:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EmbrYoYo

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus......snažíš se rozumě argumentovat...v poho.....jenže si nerozumíme....obsah textů je jen jedna stránka.......pro mě je důležitá hudba...melodie... v ní je genialita hudby......a hip hop je v tomhle v porovnání s rockem, či popem naprosto tragicky....ani jeden z těch tvejch klipů jsem nedokázal doposlouchat ani do půlky......nic...prázdné mluvené nic. Když to srovnám s evropskejma kapelama....jsou to jak jesle proti vysoké škole. Ale jak říkám...je to věc názoru.
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

johncreasy: jsi vedle jak ta jedle, divame se na to stejne, i ja hledam nejdriv zajimavou melodii, nejaky dobry riff (ne vzdy se jedna o jeden sampl z 80. let:)))...povidas tu neco o slozitosti hudby...zkusil si nekdy udelat blby bici aby to znelo fajn? obycejnej podklad bez melodie? vytvoril jsi nekdy dobry hip hopovy? drumnbasovy? techno song? genialita dnesniho mainstream rocku nebo popu saha tak mozna nekam pod vrcholek Lazicova bicepsu...pust si nejake veci od 2 paca, na kazdem albu najdes krome tech prumernejsich aspon 1 nebo 2 naprosto genialni veci. budes se divit, ja si poslechnu i klasiku, jazz a soucasne uznavam i tohle. pokud mas nejake hudebni vnimani (ne nutne vzdelani), tak dokazes ocenit jak rock, dechovku, tak i hip-hop, rap
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nektere dobre rapove veci, to je proste zvukomalba pro ucho, lepsi nez Machuv Maj, mozna takhle bys na to mohl koukat
Thee entire scenery
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už i tu dechovku spíš...........problém desek s 1-2 peckama na konto dalších, u kterých to náhoďákovi v hlavě neseklaplo....samozřejme není vlastní jen Hip hopu...........................Jako sorry, ale lidé co já poslouchám nádherně zhudební i telefonní seznam...protože mají dáno.
Jinak argumentuješ rozumně koneckonců ursus také.......jen se prostě neshodneme.
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se věnuji hudbě už docela dlouho a zkusil jsem si toho hodně.. I samplované rapové beaty i rap k nim pak R n´ B, oboje samozřejmě na počítači.. Taky skládat s klávesami a skončil jsem u kytar kde asi zůstanu... Ale rozhodně můžu říct, že udělat opravdu dobrý rap s patřičným frázováním a refrénem co zůstane v hlavě (teď zrovna myslím na Sing For The Moment :-) je o dost těžší než udělet výbornou kytarovou hudbu s průměrným textem a líbivě melodickým refrénem...
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jacob s.: jo jo, napada me to samy, vyborny prispevek
Thee entire scenery
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pro ty kdo mají pocit, že v Čechách není dobrý rap tak si tady stáhněte druhou písničku (Jakub Sedláček - ColdBlack Cloud) a třetí (Jan Sochor - Mistaken) a určitě poslechněte... Nejsem ani jeden z nich ale s těmit o chlaci jsme začínal a spolupracuju do teď... Check it!

http://www.pixel.cz/home.php?menu=67
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

he he Jacobe....sorry ale myslím, že nevíš co myslím skutečně silnou melodií.......taková, kterou beru vážně.....takových vzniklo v čechách za posledních 50let naprosté minimum. Kytarista Pavlíček říkal: my si tady hýčkáme Lucii.....jako výjimečný klenot.....a takových či lepších je jenom v Londýně 200.
Hudba, kterou dělají britové, či skandinávci je někde úplně jinde, než naše.
Kapely jako The Verve, Radiohead, Massive attack, Manic street preachers, Stereophonics, Moloko, Keane, nebo ze severu Rasmus, A-ha, Royksopp......to je elita, které se zde ani nepřibližují. Stejně tak američané na ně nemají. Hip hop no comment. Takže jistě chápeš, že názor podomácku sešívaného tvůrce nemůže být parametrem.
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andrew napsal:
jacob s.: jo jo, napada me to samy, vyborny prispevek

Díky, Andrew, stáhni si ty dvě písničky jak píšu a řekni svůj názor na ně :-)
Číča

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jacob s. napsal:
Já se věnuji hudbě už docela dlouho a zkusil jsem si toho hodně.. I samplované rapové beaty i rap k nim pak R n´ B, oboje samozřejmě na počítači.. Taky skládat s klávesami a skončil jsem u kytar kde asi zůstanu... Ale rozhodně můžu říct, ž e udělat opravdu dobrý rap s patřičným frázováním a refrénem co zůstane v hlavě (teď zrovna myslím na Sing For The Moment :-) je o dost těžší než udělet výbornou kytarovou hudbu s průměrným textem a líbivě melodickým refrénem...

Co to je? Tohle umis udelat s rockem,ale s hiphopem ne? Hlavne ,,kytarove veci" maji krasu v tom,ze se nedelaji na PC,ale sejde se part lidi,ty se uci a zkouseji.. a pak to slozi :)) Ano,neni problem na PC udelat podklad z bucich,to zvyraznit basou,kytarou udelat jednoduchy riff a druhou kytarou jednostrunnou melodii. Ale treba takovej heavy metal,to uz prdel neni
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Číča

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A mozna jsem priliz konzervativni,ale hudba vyrobena na PC podle me genialni byt nemuze.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hudební tipy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 67, 68, 69  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: