he he Jacobe....sorry ale myslím, že nevíš co myslím skutečně silnou melodií.......taková, kterou beru vážně.....takových vzniklo v čechách za posledních 50let naprosté minimum. Kytarista Pavlíček říkal: my si tady hýčkáme Lucii.....jako výjimečný klenot.....a takových či lepších je jenom v Londýně 200.
Hudba, kterou dělají britové, či skandinávci je někde úplně jinde, než naše.
Kapely jako The Verve, Radiohead, Massive attack, Manic street preachers, Stereophonics, Moloko, Keane, nebo ze severu Rasmus, A-ha, Royksopp......to je elita, které se zde ani nepřibližují. Stejně tak američané na ně nemají. Hip hop no comment. Takže jistě chápeš, že názor podomácku sešívaného tvůrce nemůže být parametrem.
Jistě, tam mé hudební nadání nesahá ale pro upřesnění: Tvorba třeba Timbalanda je pro mě v většině případů hodnotnější než Lucie.. Nikoliv, než Elton John či jiní nači oblíbenci.. :-)
Naposledy upravil jacob s. dne ne říjen 07, 2007 12:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Hip hop neni hudba jo? Si poslechni nejakou kvalitu Johne. A ja rap posloucham, protoze me to proste bavi kdyz na to mam naladu. Absolutne neresim jestli to je dobry nebo je to hudba apod. Mam rad nemeckej, fancouzskej, ty jsou vetsinou dost kvalitni. Pak ten "gansta" americkej jak koho, Game je dobrej, i starsi album 50Cent, Eminem stary alba...to tak z tech proflaknutych. A pak je Common, Mos Def nebo i takovy Fugges a to je kvalita, uplne stejne kvalitni hudba jak cokoliv dobryho v zanru rocku treba.
Ale je toho strasne moc, kdyz se to nekomu nelibi, tak ok, ale ja mam rad i rock a tam jsou stejne tak jak dobry songy tak strasny ale fakt strasny sra*ky. Pop nevim, to nejak nevyhledavam.
A mozna jsem priliz konzervativni,ale hudba vyrobena na PC podle me genialni byt nemuze.
Nemám argumentů jiných než jich zmíněných... Já dělám oboje, zavírám se do garáží a jiných rockových útočišť s kytarou a sedím a skládám u počítače... Pro mě je jednoduší ta živá hra na hudební nástroje.... Není nic, čím bys mi to mohl vyvrátit, ty teoretizuješ, já vím kdy a jak se mi skládá ;-)
A mozna jsem priliz konzervativni,ale hudba vyrobena na PC podle me genialni byt nemuze.
Slysels nekdy dobrej hiphop nazivo? Zahraji vsecko tak jak ne CD + hodne navic. Vsecko je lepsi nazivo, hip hop je vylozene stavenej na live performance.
Jacob.....fajn mám radost, že máš taky rád Eltona. To je prostě něco úžasného.
Drago: Tak to máš dobrý, že ti dělá radost Hip hop.....to si ho v dnešní době musíš užívat plným soustem. Já mu prostě nemůžu přijít na chuť. Jsem halt zaujatej.
Ako vravi jedno nase prislovie "kolko ludi tolko chuti" .Ja osobne moc rap, i hip-hop nemusim, ale uznavam ze obcas sa nieco dobreho najde.Mozno som staromodny, ale obcas pocuvnem Rammstein , obcas nejaky trance a dokonca aj Elan .
_________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
Jacob.....fajn mám radost, že máš taky rád Eltona. To je prostě něco úžasného.
Drago: Tak to máš dobrý, že ti dělá radost Hip hop.....to si ho v dnešní době musíš užívat plným soustem. Já mu prostě nemůžu přijít na chuť. Jsem halt zaujatej.
Ako vravi jedno nase prislovie "kolko ludi tolko chuti"
Přesně tak. Debaty tohohle typu, co tady teď probíhá absolutně nechápu. Hip hop je na hovno, poslouchej Eltona nebo naopak bla bla bla...
Hudbu, která baví mě 99% lidí odsoudí, ale mě je to úplně jedno. Je to o tom, co uspokojuje mě, Johna, Ursuse, Draga atd. A nikdo z nás si to nenechá vymluvit a tak je to správně.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru