Hudební tipy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 67, 68, 69  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hudební tipy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hudební tipy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Dome-V napsal:
Ako vravi jedno nase prislovie "kolko ludi tolko chuti"
Přesně tak. Debaty tohohle typu, co tady teď probíhá absolutně nechápu. Hip hop je na hovno, poslouchej Eltona nebo naopak bla bla bla...

Hudbu, která baví mě 99% lidí odsoudí, ale mě je to úplně jedno. Je to o tom, co uspokojuje mě, Johna, Ursuse, Draga atd. A nikdo z nás si to nenechá vymluvit a tak je to správně.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jacob: vyborny veci...sice to nespada tak uplne do hip hopu, jak bych si predstavoval, ale sam vis, ze dneska se ty styly tak prolinaj...je to moc chytlavy, je tam dobrej napad a technicky dobre provedeny. mam ted trosku na spech takze nemuzu zanechat vic slov, ale zaujalo me to, jednoznacne. nekdy lituju toho, ze jsem driv nepresel na nakej modernejsi programek na music a ted mi unika vlak, ale nehlede na to, v cem clovek dela, myslim, ze dulezity je cit a napad, muzes mit nejlepsi verzi reasonu nebo cubase, ale kdyz ta hudba neni v dobe, nepomuze ani dobra technika.

john: nebud mylen, ty jmena co jsi jmenoval jsou vsechno komercne celkem provareny veci se svou vyzkousenou kvalitou, ale to neznamena, ze zde nejsou mladi dobri producenti, kteri by nedokazali hudebne udelat stejne dobry veci, prave v tom undergroundu a u pocitacu (Cico) je treba hledat tu nastupujici generaci, ale je slozity se o tom bavit s nekym, kdo nikdy neskladal. jinak Pavlicek je borec, toho opravdu muzu
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tahle debata, ac ji nestiham sledovat, neni o tom, ze kazdej ma jinej vkus, ten nikomu neupiram, ani moznost si vybrat. jen zavrhovat elektroniku atd., stejne hudebni prumysl i ty kytarovky ovlada par schopnych producentu, kteri to delaj i tak s pomoci techniky ve studiu, mastering, efekty, bla bla bla...je treba hledat v tom pomocnika, ne nutny zlo
Thee entire scenery
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andrew napsal:
tahle debata, ac ji nestiham sledovat, neni o tom, ze kazdej ma jinej vkus, ten nikomu neupiram, ani moznost si vybrat. jen zavrhovat elektroniku atd., stejne hudebni prumysl i ty kytarovky ovlada par schopnych producentu, kteri to delaj i tak s pomoci techniky ve studiu, mastering, efekty, bla bla bla...je treba hledat v tom pomocnika, ne nutny zlo
Z tvé strany asi ne, ale John tady šije do hip hopu docela slušně. Ne snad, že bych chtěl nějak hop obhajovat, ale...

Já bych si třeba Eltona nebo A-ha nepustil ani za nic (no offense), ale taky mě to nikdo nenutí dělat a o tom to je. Jdu si pustit Cock And Ball Torture... :-)

Naposledy upravil mirio dne ne říjen 07, 2007 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Andrew"]jacob: vyborny veci...sice to nespada tak uplne do hip hopu, jak bych si predstavoval, ale sam vis, ze dneska se ty styly tak prolinaj...je to moc chytlavy, je tam dobrej napad a technicky dobre provedeny. mam ted trosku na spech takze nemuzu zanechat vic slov, ale zaujalo me to, jednoznacne. nekdy lituju toho, ze jsem driv nepresel na nakej modernejsi programek na music a ted mi unika vlak, ale nehlede na to, v cem clovek dela, myslim, ze dulezity je cit a napad, muzes mit nejlepsi verzi reasonu nebo cubase, ale kdyz ta hudba neni v dobe, nepomuze ani dobra technika.

Super, pěkně se mi to četlo, děkujeme za chválu :-)
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnovi to nekdy vysvetlim, jak se to s tim hip hopem ma, pujcim mu na trenink cernycho kulicha, donesu basketbalovej dres velikosti X na druhou L a padej pod velkou cinku a drepovat, on pak uvidi, ze to zabira
Thee entire scenery
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio: To tě pak omlouvá, když neznáš opravdu výbornou hudbu. A-ha...zejméne po roce 2000 vydali tři desky.....které pro mě jsou naprosto vrcholem. Navíc jejich zpěvák má čtyři oktávy a tím končí debata...a mezi skalní fanoušky A-ha patří mimojiné Robbie Williams, Coldplay, U2, Keane....to jen tak mezi řečí. Jsou famózní. jen si je spousta lidí spojuje čistě s popem z 80's. ikdyž mezi náma i ten byl kurevsky dobrej.

Elton je bez diskuze génius, že mu není rovno...v jedenácti si zahrál s královskou filharmonií.....takovej člověk je tu jednou za padesát let a nikdo nemůže říci, že je lepší. V sedmdesátých letech ho celý svět miloval, v osmdesátých , devadesátých i nyní ho miluje. ten toho dokázal tolik, že snad ani zkritizovat nejde.

George Michael má neuvěřitelný cit pro detail a umí s hlasem to co nedá sbor. O tom sem si povídal s Danem Bártou a ten mluvil o něm jen v superlativech. A že ten se nespokojí s ledasčím.
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jacob: melo tam byt samozrejme "kdyz ta hudba neni v TOBE", malej preklepek
Thee entire scenery
Andrew

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

john: ja take respektuju Eltona, Karla Gotta, Aha meli dobrou hitovku, mam to tady na pc...i kdyz to vsechno neni muj salek kavy. mimojine, clovek jako 2pac byl taky jedinej a je to zivouci-mrtva legenda, viz. ty konspiracni teorie, ktere si nezadaji v nicem s Elvisem
Thee entire scenery
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andrew: Tak to ani nezkoušej
Když něco při cvičení tak Rammstein, nebo a to je super pecka remixovaná points of authority od Linkin park.

Jinak bych si stebou samozřejmě zacvičil.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj největší problém Johne je,že vidíš HIP-HOP jako něco dementního jednoduchýho Ty si myslíš,že nemá hloubku..ale nedávné histori řešil takový témata,že se ti o tom může zdát...Ty lidi mění povědomí lidí a h lavně MLADEJCH LIDÍ k lepšímu co si myslíš oni neznaj jména politiků,ale tohle jo..Beastie boys,NWA,BoB Marley-tehnle pašák silou svýho slova tvořil vládu..Můžu ti dát spoustu dalších příkladů kde měnil dějiny silou SLOVA.
Ale to víceméně každej styl v různejch dobách..např. když sem viděl jak vypadal PUNK v 70.letech tak To mělo názor!A dneska
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape nedávej k nim Karla Gotta. To by si mě nasral.
A-ha i Elton svou skvělou hudbu skládají. Kája dělá áááááá u doktora a zpívá hrozný krávoviny. Jen občas mu Svoboda šoupnul něco extra.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Mirio: To tě pak omlouvá, když neznáš opravdu výbornou hudbu. A-ha...zejméne po roce 2000 vydali tři desky.....které pro mě jsou naprosto vrcholem. Navíc jejich zpěvák má čtyři oktávy a tím končí debata...a mezi skalní fanoušky A-ha patří mimojiné Robbie Williams, Coldplay, U2, Keane....to jen tak mezi řečí. Jsou famózní. jen si je spousta lidí spojuje čistě s popem z 80's. ikdyž mezi náma i ten byl kurevsky dobrej.

Elton je bez diskuze génius, že mu není rovno...v jedenácti si zahrál s královskou filharmonií.....takovej člověk je tu jednou za padesát let a nikdo nemůže říci, že je lepší. V sedmdesátých letech ho celý svět miloval, v osmdesátých , devadesátých i nyní ho miluje. ten toho dokázal tolik, že snad ani zkritizovat nejde.

George Michael má neuvěřitelný cit pro detail a umí s hlasem to co nedá sbor. O tom sem si povídal s Danem Bártou a ten mluvil o něm jen v superlativech. A že ten se nespokojí s ledasčím.
No vidíš, a už je to tady zase. Jsi zbytečně vztahovačný. Já ti tvou hudbu nevymlouvám, mluvím jen sám za sebe a vyjadřuju jen svůj názor.

Mě tahle hudba vůbec nic neříká, vůbec nic, ale to neznamená, že na ni budu plivat.

Elton může být genius, George Michael může umět s hlasem, A-ha mohli vydat x skvělých desek atd. Ale to mě přece nepřesvědčí, abych je poslouchal.

Pořád dookola mluvím o tom, že hudba je čistě pocitová záležitost a každému se líbí něco jiného, to je vše...
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim punkem bych to rekl trochu jinak pokud chces slyset nakej nazor z kapel jako Simple Plan atd tak to se niceho nedockas...Musis poslouchat kapely jako Anti Flag, Black President, NOFX, Good Riddance, Bad Religion atd to sou kapely ktery maji svetu co rict (uz z tech nazvu) a nejdou po penezich...

Naposledy upravil Bazzy dne ne říjen 07, 2007 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pheno....to snad ne???!!! To si mě rozesmál. Gangsta rap a ten je stále vůdčím stylem hip hopuať si říkáš co chceš....naprosto kurví morální vlastnosti dětí a mladej. Mrňata si pak myslí, že frajer je ten co všechno ojebává ...nemaká a ještě . Holky si myslí, že hlavní je umět zadkem jak kurva. Nech toho prosím tebe. Jinak si mě ale odhadl.....vidím v tom primitivní styl.

Akorát mě zaráží, že vy jako jeho posluchači tu mluvíte až moc rozumě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hudební tipy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 67, 68, 69  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: