Hudební tipy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 67, 68, 69  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hudební tipy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hudební tipy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pheno......jinak jsme si nerozuměli. Já jsem nikdy neřadil Marleye do hip hopu. To je jiná otázka. Beasti boys jsou srandisti s rytmem....proti nim nic nemám...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hudba se dělí an dobrou a špatnou.. Když v tobě hudba něco zanechá, je to pro tebe dobrá hudba, když tě neosloví vůbec ničím je pro tebe špatná... Pak někdo může říct, že když tě tahle hudba oslovuje, máš zvláštní či žádný vkus.. Ale na tom, že ta hudba je pro někho dobrá to nic nezmění... Takže... Ta hudba prostě dobrá je.. Pokud ve mě zanechá Rap emoce a pocity či mě nabudí k lepším tréninkům, je to pro mě dobrá hudba i kdyby byla (není!) sebe víc jednoduchá... A když nepochopím Eltoan Johna, je to pro mě špantá hudba a dobrá nebude ani kdyby hrál na šestnáct klavírů najednou... Záleží jen na vkusu.. Eltona mám moc rád a zrovna teď třeba mám puštěného Kenaye Westa....
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele Andrew.....chlape když jsme u Tupaca.......slyšel si, že se měl točit film o jeho a n..bigově smrti. A měl hrát hlavní postavu vyšetřovatele Stallone?
Ale nějak se potom slehla zem.
Drago

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslim ze sem rozumnej v ramci moznosti kdyz chci , dokonce me ani neni 20, nenosim rovnej ksilt a presto se me hiphop libi. Gansta je takovy funny, neberu to nijak vazne. Ono ani vetsina tech interpretu to nebere vazne, ze to berou vazne nejaky deti to je jejich problem. Hip hop neni od toho aby vychoval mladez, od toho maji ti fagani rodice.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V podstatě s tebou souhlasím Jacobe S. Je to o každém z nás.

Teď mi hrajou Fear Factory.

Naposledy upravil mirio dne ne říjen 07, 2007 1:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jacob...ale to je jasný. To by jsme z tímhle bohulibým i když pravdivým klišé mohli ukončit každou debatu, kde si lidé porovnávají vkus. Je ale pravda, že jeden styl není rovnocen druhému....jeden je úostaven na jednom adruhý na něčem úplně jiném. Jeden je složitější a druhý je jednodušší. Zůstanu u toho prvního.

Ne dneska to stačí.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ono ani vetsina tech interpretu to nebere vazne, ze to berou vazne nejaky deti to je jejich problem. Hip hop neni od toho aby vychoval mladez, od toho maji ti fagani rodice.
Ono je asi jednodušší shodit to na něco, co je vidět, než se zamyslet nad jádrem pudla. Souhlas.
jacob s.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja myslim ze sem rozumnej v ramci moznosti kdyz chci , dokonce me ani neni 20, nenosim rovnej ksilt a presto se me hiphop libi. Gansta je takovy funny, neberu to nijak vazne. Ono ani vetsina tech interpretu to nebere vazne, ze to berou vazne nejaky deti to je jejich problem. Hip hop neni od toho aby vychoval mladez, od toho maji ti fagani rodice.

O tomhle dobře zarapoval M. Shinoda v pecce Cigarrets...

Btw.. Johne zkoukni ten clip.. Housle, bicí......

Naposledy upravil jacob s. dne ne říjen 07, 2007 1:42 pm, celkově upraveno 2 krát
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Jacob...ale to je jasný. To by jsme z tímhle bohulibým i když pravdivým klišé mohli ukončit každou debatu, kde si lidé porovnávají vkus.
A právě proto jsou všechny tyhle debaty naprosto o ničem.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drago......to je moc zjednodušené, zvlášť když si uvědomíme, že o prodejnosti a popularitě dnešních rádobyhvězd rozhodují právě děti a teenageři. Děti samozřejmě vychovává vše okolo co vidí...a tahle genrace má smůlu na hip hop..........to už byly lepší boybandy
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je song pro vas aby jste se nehadali...kluci to taky pekne vyresili
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o tomhle zarapoval (rychle popovídal) ....já padnu. Rychle mluvit není umění. To je buď póza, nebo logopedická nemoc. Ne už Vás přestanu štvát. Se neshodneme.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není jinej interpret pop music jako BoB Marley ani geniálni Elton bo osataní..
Ten člověk měl takovej vliv na volby na Jamajce ajko nikdo nikdy před tím...Udělal koncert pozval premiéry ti si na podiu podali ruce a obnvoil se pořádek v zemi.Německo před pár rokama-byls černej musels poslouchat urážky,vyrývali ti h. kříže na auto násilí přišel rap a postavil se proti zkurvenejm náckům,proti tomu všemu mohli je klidně zabít,ale nezabili a situace se obrátila.
když si přišelna párty kde hrál marley bylo jasný,že se budou probírat problémy 3tího světa a tanec a zábave pude pod tím.Nikdo o tom nezpíval tak otevřeně..chtěli ho zabít ofc.
Je hrzký umět hezky zpívat,ale když to nemá žádnej názor tak to nikdy nebude 100%

Naposledy upravil Phenomenom dne ne říjen 07, 2007 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry ....já to nezvládnu dopslouchat...to se nedá. Jednak jsem fakt asi zaujatej a jednak....když mám rád nějakou fakt dobrou píseň tak až po čtvrtém poslechu......láska na první pohled v hudbě pro mě není....Rád si vychutnám detail. To už vůbec neargumentuju, že nezpívají jen mluví....kde to jsme Je to levné. Je to zbytečné pro mě.
Douglas

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja myslim ze sem rozumnej v ramci moznosti kdyz chci , dokonce me ani neni 20, nenosim rovnej ksilt a presto se me hiphop libi. Gansta je takovy funny, neberu to nijak vazne. Ono ani vetsina tech interpretu to nebere vazne, ze to berou vazne nejaky deti to je jejich problem. Hip hop neni od toho aby vychoval mladez, od toho maji ti fagani rodice .

Nebo učitelé, buehuehue...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hudební tipy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 67, 68, 69  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: