Hudební tipy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 67, 68, 69  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hudební tipy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hudební tipy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci ja nevim co se porad hadate ja posloucham jenom punk a hardcore a johnyho cashe ( dej mu Pan Buh vecnou slavu) ....Kdyz slysim cokoliv jinyho tak to proste neresim nebo se smeju a nehadam se s nikym a nesnazim se nikomu vnucovat tu mou muziku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, tohle třeba poslouchám já:

Líbí? :-)
Lerek

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on blinká místo zpěvu?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lerek napsal:
on blinká místo zpěvu?
No vidíš, přesně takovouhle reakci jsem čekal. Nezklamals.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosímtě pheno...to je naivní......to se může stát jen zkrachovalcům z Jamajky aby si politici podali ruku s místním guru. A jestli někdo dostal fašismus z německa tak rozhodně ne připitomělej hip hop. To snad nemyslíš vážně. Prej postavil náckům.

Já ti přeju to nadšení ala hippie...ale opravdovém vlivu se nedá mluvit. Vliv má na šoubyznis, kde rozhodují naivní děti....o tom kdo bude brán za umělce.......je mi z toho na blití.

Něco ti povím. Jestli někdo dostal nacizmus z německa a nejen odtud, tak to byl nacizmus sám a jeho nesmyslně zrůdná forma před šedesátu lety. Myslíš, že jsou dospělí němci na větvi z hip hopu...myslíš, že jsou unešení z toho když jim v kšiltovce radí jak sbalit buchtu? Myslíš že němci a francouzi jsou pyšní na své tmavé představitele hip hopu??? Myslíš že průměrnej dospělej chlap je fanda Gypsiho (doufám, že zmoudřel jak to nedávno avizoval, když sám uznal že mektal sračky)? Na to zapomeň. Nehrajme si na to, že rasistické myšlenky má pár jedinců. Ty má většina.
Na rovinu lidé nenávidí rómy..Francouzi své arabské přistěhovalce a Němci turky a bůhvíco jesště a tyto menšiny právě jsou představiteli hip hopu. A nejsou to výjimky. Je to drtivá většina. Já jsem učil spoustu dětí a někteří rómové byl bezvadný ....Lidé ale vždycky budou soudit dle většiny.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne říjen 07, 2007 2:07 pm, celkově upraveno 4 krát
Dome-V

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio= , tak hento ma daleko od hudby! Ako mozika fajn ,ale chybaju mi tam slova a nie nejake telesne rpejavovanie neoandrtalca
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lerek napsal:
on blinká místo zpěvu?

ty si magor...přesně tohle se tu řeší..formu máme rádi každou jinou,ale obsah by měl bejt stejně dobrej:-)

Naposledy upravil Phenomenom dne ne říjen 07, 2007 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dome-V napsal:
mirio= , tak hento ma daleko od hudby! Ako mozika fajn ,ale chybaju mi tam slova a nie nejake telesne rpejavovanie neoandrtalca
Můžete si tady blít jak chcete, ale mě tyhle extrémní formy metalu (jako třeba goregrind) baví a o tom právě přesně celou dobu mluvím.
mirio
Moderátor

Phenomenom napsal:
Lerek napsal:
on blinká místo zpěvu?

ty si magor...přesně tohle se tu řeší..formu máme rádi každou jinou,ale obsach by měl bejt stejně dobrej:-)
Chacháááá, přesně Pheno. Díky.

Naposledy upravil mirio dne ne říjen 07, 2007 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Lerek

Phenomenom napsal:
Lerek napsal:
on blinká místo zpěvu?

ty si magor...přesně tohle se tu řeší..formu máme rádi každou jinou,ale obsach by měl bejt stejně dobrej:-)

Klid, to byla očekávatelná poznámka. Taky si poslechnu Napalm Death nebo kdejaký grind, black a ten ehm zpěv se mi tam taky moc líbí.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Boj za lepší svět." Z německo-francouzského cyklu dokumentů o tom, že hudba může pohnout se společností. Vystupují: REM, Peter Gabriel, Jackson Browne, Gil Scott-Heron, John Lyndon, Tom Robinson
klikněte pro větší obrázekPo sociálních bouřích šedesátých let kulturní opozice změnila strategii a zaměřila se na cílené kampaně, ať už šlo o protest proti jaderným zbraním, ničení amazonského pralesa nebo boj proti nášlapným minám. Například Sting založil Nadaci pro deštný prales, bojující za práva amazonského domorodého kmene Kayapo. Don Hanley vedl kampaň za ochranu území Walden Woods. Sílící ekologické hnutí v Německu přineslo ovoce v podobě členství strany Zelených v parlamentu. Zasedli v Bundestagu v roce 1983 hned po koncertním turné skupiny "Zelená housenka", jehož se účastnili Udo Lindenberg, Konstantin Wecker, Wolf Biermann, Spliff a Zeitgeist.
Ty si myslíš,že nemá vliv teda?Ty si myslíš,že tohle je nic?!
Je pěkný,že sou takovýhle lidi a nespokojí se jenom se svojí pohodlnosti.Takže se prober Johne má to takovej vliv než kdejakej papaláš..
Jestli i tohle nějak nepříjmeš tak to nemá cenu

Naposledy upravil Phenomenom dne ne říjen 07, 2007 2:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio...tohle už mi nedělej...vsadím se že tě to vždycky dopuje adrenalinem...koule fachčí na 100% testosteron z tebe cáká a cítíš se drsně...ale já chci poslouchat hudbu.....a ne tohle....to si před tréningem čichnu radši ke čpavku.

Musím přiznat, že neposlouchám ze zištných důvovů ani heavy......cokoliv co staví více na afektu než na skutečných pěveckých schopnostech a melodii je mi k ničemu.

CDhlape prostě jsme každej úplně jinej šálek.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pheno....vsadím se že jsi milej člověk.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Mirio...tohle už mi nedělej...vsadím se že tě to vždycky dopuje adrenalinem...koule fachčí na 100% testosteron z tebe cáká a cítíš se drsně...ale já chci poslouchat hudbu.....a ne tohle....to si před tréningem čichnu radši ke čpavku.

Musím přiznat, že neposlouchám ze zištných důvovů ani heavy......cokoliv co staví více na afektu než na skutečných pěveckých schopnostech a melodii je mi k ničemu.

CDhlape prostě jsme každej úplně jinej šálek.
Drsně se necítím, proč bych měl? Mě se to prostě líbí. To je vše.

Nemučím zvířátka, nekoupu se v moči a dokonce ani nemám sklony k sebevraždě a přesto poslouchám tyhle věci.

Jak je to možné, Johne?
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hudba dokáže překonávat překážky a sjednocovat lidi mnohem účinněji než slova. Ten fakt z ní vytvořil užitečnou zbraň v arzenálu idealistů. Šestidílný cyklus bude vyprávět příběh, jak byl potenciál hudby využit v marném, ale neúnavném boji za zlepšení světa. "Nelze vytvořit skvělou píseň. Ta totiž stvoří vás, a vy se jí podřídíte. Změníte-li myšlení jediného člověka, vyhráli jste," tvrdí jeden z písničkářů v úvodu první části cyklu
ČISTÁ PRVDA ENNÍ CO DODAT

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hudební tipy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 67, 68, 69  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: