|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
holu
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
sto lidí, sto chutí, trocha tolerance by některým přišla vhod.
Mirio: grind nebo death si rád poslechnu :)
Jsem tolerantní, pochopím hodně, akorát ta černá hudba a jejich styl mi leží v žaludku :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
má výhodu oproti slovům v tom, že nemá jazykovou bariéru.....člověče jsi šílený idealista. To se mi líbí. Ikdyž s tebou ve všem nesouhlasím.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
mirio.....ta tvoje hudba nevyvolává sebevražedné pocity...ale naopak vyburcovává pud sebezáchovy  ...tak asi proto......
Já mám rád seveřany..jejich kulturu..film a hlavně hudbu....je to hluboké, zádumčivé, melancholické........je zajímavé, že v jedněch z nejbohatších států světa jako Norsko, Švédsko...je nejvyšší počet sebevražd.
Když jsem s tátou a poslouchám A-ha...tak táta říká, že má vždycky chuť si jít udělat smyčku  ...je to velmi smutná hudba...ale já jí miluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
rozesmívá mě, když někdo kritizuje A-ha a poslouchá něco co jim nešahá ani po kotníky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | rozesmívá mě, když někdo kritizuje A-ha a poslouchá něco co jim nešahá ani po kotníky. | Mě zase rozesmívá tvá neutuchající snaha o očištění světa od "nekvalitní" hudby, Johne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
jo to věřím.......když zapnu jakoukoliv hudební stanici kromě staré dobré VH1....tak vidím že je to snaha jalová. Docela bych kluci uvítal mít vkus jako vy...když to teďka tolik frčí a vy si můžete vybírat z tolika ......
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | jo to věřím.......když zapnu jakoukoliv hudební stanici kromě staré dobré VH1....tak vidím že je to snaha jalová. Docela bych kluci uvítal mít vkus jako vy...když to teďka tolik frčí a vy si můžete vybírat z tolika ...... | No tohle rozhodně není můj problém. Já neznám stanici, kterou bych zapl a hrál mi tam grind.
EDIT: Na VH1 právě běží pořad "History of Metal". :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
néééé...chci říct, že jste rozumný kluci a doufám, že to berete se stejným nadhledem jako já......Jinak já nevím co je grind.....já neumím rozčlenit do podkategorií kategorii, která mě kategoricky nezajímá. Takže si o tomhle moc nepokecáme.
V prde...je že já mám MTV a ne VH1, takže hudbu v TV nesleduju.
No nic bylo s Vámi zajímavé, ale je čas na kuřecí maso s rýží. Mějte se.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
Já se jdu věnovat superbikům...
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Lerek napsal: | | Phenomenom napsal: | | Lerek napsal: | | on blinká místo zpěvu? |
ty si magor...přesně tohle se tu řeší..formu máme rádi každou jinou,ale obsach by měl bejt stejně dobrej:-) |
Klid, to byla očekávatelná poznámka. Taky si poslechnu Napalm Death nebo kdejaký grind, black a ten ehm zpěv se mi tam taky moc líbí. |
kdybys poslouchal napalm death a znal to od někud jinud než z triček kamarádu stejně jako ten grind o kterým mluvíš , těžko by jsi takovou kravinu vubec řek .... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lerek

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
| EmbrYoYo napsal: | | Lerek napsal: | | Phenomenom napsal: | | Lerek napsal: | | on blinká místo zpěvu? |
ty si magor...přesně tohle se tu řeší..formu máme rádi každou jinou,ale obsach by měl bejt stejně dobrej:-) |
Klid, to byla očekávatelná poznámka. Taky si poslechnu Napalm Death nebo kdejaký grind, black a ten ehm zpěv se mi tam taky moc líbí. |
kdybys poslouchal napalm death a znal to od někud jinud než z triček kamarádu stejně jako ten grind o kterým mluvíš , těžko by jsi takovou kravinu vubec řek .... |
tady si to někdo až moc bere ;) a moji kamarádi nemají trička s napalm death _________________ Muay Thai is my style.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Kdyby si slyšel Death, tak by si koukal jak nádhernej může death metal být.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|