|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Aratan2

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | Dneska hrubý filmy v tv, Deset důvodů, proč tě nenávidím - pokud se chcete dívat s holkou, pak Romeo musí zemřít, Vítejte v džungli a Interview s upírem.
Jo a konečně sem viděl Mechanický pomeranč. Totálně hustý dílo. |
Deset duvodu proc te nenavidim. To je sladak az se mi z toho obraci zaludek. Interview nebylo nejhorsi.
Stardust dobra adventura.
Brave one docela dobre.
Five finger super psycho thriller nebo tak neco. vazne jsem si ten film uzil. Resident evil se mi libi, ale uz je to trosku prehnane....
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
[quote="Mathaus"] | CrazyLom napsal: | Dneska hrubý filmy v tv, Deset důvodů, proč tě nenávidím - pokud se chcete dívat s holkou, pak Romeo musí zemřít, Vítejte v džungli a Interview s upírem.
Jo a konečně sem viděl Mechanický pomeranč. Totálně hustý dílo. |
Deset duvodu proc te nenavidim. To je sladak az se mi z toho obraci zaludek. Interview nebylo nejhorsi. quote]
Slaďák to je, ale já to unesu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
Konečně sem zkoukl ten pokoj 1408, paráda  Doporučuju. Ta kniha musí být eště tak 2 krát lepší.
BD: tak co říkáš na tu Planetu teror? Úlet,co? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 14, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
Planet Terror - uzasnej ,naprosto neskutecnej film ... Death Proof je dobrej, ovsem tohle je tak o 100% vetsi mazec ...
Super akce, kdyz to clovek bere, tak jak to je ... a vyborny hlasky:
Ne dneska vecer, zatraceny stredecni noci ...
Asi tu uz neni zadny dalsi bio-chemicky inzenyr, ze?
Scena chybi
Neskutecne se tesim na Machete .... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
Chceš říct, že Machete bude aji jako film? Já myslel, že to bude prostě jen jako reklama a nic víc. Jinak ten Machete vypadá eště ztřeštěnějc než ta Planeta _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Žufan napsal: | Ja sem se včera čuměl na apokalipsu (apocalypto)od Gibsona a musim řict že je to super a navic je zde dvojnik Krause,zavěrečny sceny sem si musel pustit dvakrat |
No já se u toho zase ohromně nudil a ani to nedokoukal |
Ty neseš spravne indian a konec je nejlepši,chyba žes to nedočuměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 8:03 am Předmět: |
|
|
V pátek jsem viděl The Notebook (Zápisník jedné lásky), romantika jako blázen, ale i se mi to líbilo. Pak ještě Murder by numbers (Vzorec pro vraždu) a to bylo taky fajn. Hrál tam stejný herec jako v tom Notebooku, jen tentokrát vraha místo hlavního klaďáka.
Oba filmy hodnotím nadprůměrně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Chceš říct, že Machete bude aji jako film? Já myslel, že to bude prostě jen jako reklama a nic víc. Jinak ten Machete vypadá eště ztřeštěnějc než ta Planeta |
http://imdb.com/title/tt0985694/
Melo by se to natacet, jako video film, tudiz ze to nepujde do kin... Ono to neni reklama, co sem vycetl, tak bylo jeste vic takovych "fake" traileru, ktere mely mystifikovat ohledne toho, ktery ty filmy nakonec natoci ...
Ale kazdopadne, jestli Machete bude, tak se na to strasne tesim.. Danny Trejo je sympatak, muj oblibenec, oficialne nejosklivejsi herec Hollywoodu :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 4:03 pm Předmět: |
|
|
tj a na Machete se hodí dokonale...  Taky se těším jak malej _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|