|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po říjen 08, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Martin Bohm napsal: | | Mik.cz napsal: | svihadlo na doma.. no jestli si myslis ze budes doma hopsat tak si ho klidne kup je to dobra vec ale ja doma na to ani nemam misto a snad ani chut. co teprve sousedi.. hee kdyz mas tech 110kg |
HEHE no oni si myslí že budu hopsat doma :) uvidíme to je to nejmenší
Ještě přemýšlím co s fitkem jsme zvyklej chodit 4x týdně ale box je 2x takže nevím v jakým poměru to upravit. Nechci se vzdát fitka ale ten box me taky slušně chytnul :) | bujto bych to nechal a nebo ubral jeden den fitka. Takže 3xfitko 2xbox. Já mám 3xposku,2xsambo a 1 box a dávám to tak akorát. Aleje to dost o zvyk...Tělo si zvykne na všechno časem...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DamirCROCOP
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 11:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
nekoukáte teď někdo na box live na Galaxii?
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | nekoukáte teď někdo na box live na Galaxii? |
Evandr už dobojoval? nebo jak? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
Ne říkají, že ten bude boxovat v 9 večír:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
Komu fandite?ja to preju Holyfieldovi.A jak vidite sance?Sultan,je pry s tech 4 organizaci,nejlabsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Komu fandite?ja to preju Holyfieldovi.A jak vidite sance?Sultan,je pry s tech 4 organizaci,nejlabsi. |
Fandím Hollyfieldovi i když myslím že to nedopadne....
Nechcete se někdo obětovat a psát online reportáž??
Jsme v práci a nechytám tu Galaxii Sport : (
VS
Naposledy upravil Martin Bohm dne so říjen 13, 2007 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
A co ten 210cm rusky obr,co je tak hnusny,nevim jak se jmenuje?ale neposled ho porazil myslim Ruslan Cagajev.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Martin Bohm napsal: | je to Sultan Ibragimov .... není zas tak hnusnej |
PRD,ten de boxovat dnes s Holyfieldem....Rikam hnusny,takze NIkolaj Valuev,mylim,jestli jsem si zpomel dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Martin Bohm napsal: | je to Sultan Ibragimov .... není zas tak hnusnej |
PRD,ten de boxovat dnes s Holyfieldem....Rikam hnusny,takze NIkolaj Valuev,mylim,jestli jsem si zpomel dobre. |
joo tenhle tak ten už je kapku horší to jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
Co to ma s oblicejem? Mu nekdo spravil fasadu bassebalovou palkou? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
Do kurev,ale ta prvni fotka je fake ne?I kdyz ma hodne hranaty ksycht,tak takhle to snad ani nejde.No a jak to snim je?naposled prohral,kdyz obhajoval titul v WBA,s Ruslanem Cagajevem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Bohm

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Co to ma s oblicejem? Mu nekdo spravil fasadu bassebalovou palkou? |
Tročku vymlácenej no :)
ale když ho nasvítěj nevypadá tak tragicky....prostě normální rusák ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|