|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak jste ostříhaní? |
| na blbečka |
|
12% |
[ 13 ] |
| na patičku |
|
1% |
[ 2 ] |
| na prdelku |
|
7% |
[ 8 ] |
| na ježka |
|
32% |
[ 33 ] |
| na kohouta |
|
6% |
[ 7 ] |
| hezky nagelován |
|
18% |
[ 19 ] |
| dlouhé vlasy |
|
20% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 103 |
|
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | | Doufám, že tu někdo nenosí ty idiotský kšiltovky s rovnym kšiltem |
Tyhle ne, ale jinak klasicky ksiltovky nosim strasne rad, skoro porad. Ja je dokonce zbiram, mam jich kolem 100, ale fakt vybiram jen co se me libi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | | Nekdy na prdelku, nekdy na patku ... podle toho jak vitr zafouka. Do fitka zasadne bez ksiltovky ... jednou jsem zkusila a jak zacala drepovat, tak musela jit dolu ... vadil mi tam ten ksilt. |
Tak zkus ušanku! Ta nemá kšilt a ještě ti bude teplo na slechy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lerek

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
chodím většinou na ježka 1mm, nechám odrůst na 5cm a stříhám
můj velký sen je mít vlásky jako Lee Priest _________________ Muay Thai is my style.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
Nemam rad pokryvky hlavy....siltovky, jarmulky, plavecke ciapky, satky, turbany...pokial to nie je nutne, nosim len vlasy - v lete najlepsie 3-6 mm. V zime klasicku ciapku na zimu. Ale inak najradsej nic...snad keby znova do mody prisli cylindre. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Nemam rad pokryvky hlavy....siltovky, jarmulky, plavecke ciapky, satky, turbany...pokial to nie je nutne, nosim len vlasy - v lete najlepsie 3-6 mm. V zime klasicku ciapku na zimu. Ale inak najradsej nic...snad keby znova do mody prisli cylindre. | Já se snažím nenosit ani vlasy. Otravujou mě. Když jsem byl mladší, měl jsem řepu do půlky zad. Když se teď na to dívám zpětně, tak sám sebe nechápu. Je s tím tolik práce, děs...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
Mam dlouho marenu, jinak bych ,,nemohl,, chodit na koncerty, protoze chodit na rockovy koncerty a nemit dlouhy vlasy, je stejny jako chodit do posilky kvuli treninku biceps + triceps :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Mam dlouho marenu, jinak bych ,,nemohl,, chodit na koncerty, protoze chodit na rockovy koncerty a nemit dlouhy vlasy, je stejny jako chodit do posilky kvuli treninku biceps + triceps :-)) |
Ja chodim na punkovy,rockovy,oi a ska koncerty,mam vlasy kratky tak 1cm a nikomu to nevadi.
|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
pekne nagelovany na "kohuta"
ale premyslel jsem i o jine variante ... mozna nekdy zkusim
jinac nejspis musim trosku gelovat ... protoze to mam jinac jak seno _________________ <3 Seat sport
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
To tu nikto nema uces alá Jay Cutler?
Za mlada dlhsie+gelíky,vosky.
teraz na kratko,dnes vecer si budem pospevovat v kupelmi "jede,jede masinka, leskne sa mi hlavinka..." _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
Většinu roku mám takovej sestřich jak bráchové s prison breaku  To se mi líbí nejvíc.
A když du někam ven tak většinou nějákou kšiltovku  Ale ty mega pres uši nenosím  klasícký bassebolky
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
Vkusné číro nic nezkazí...a kšiltovečky mám taky rád, ale ne ty rovný skejťácký _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po říjen 15, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
Jednou sem byl u holice a nakej typek chtel ostrihat do "krychle" s tim at to po stranach zustane dlouhy nebo tak neco  :D _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je důležitý užít si vlasů, dokud nějaký mám :-) Jinak jsem pořád chodil obyčejěn na krátko a někdy voholenej žiletkou a teď mám docela dlouhý vlasy.... A zatím mi to nepřekáží..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|