To je strasny ... dat mi sklo do ruky, tak snad budu nucena se podrezat a to chte nechte. Smarja, koukat na to je jak nocni mura.
Proč proboha? Vždyť je to Bonnie Tyler. Pravda, není nejmladší, ale podřezávat se kvůli ní snad nebudeme.
No ... kdyz jsem videla jak se tam marne snazi kroutit tou jeji botaxem opichanou "pusou", tak jsem to videla minimalne na podrezani mych zil .. koukat do konce, tak bych to videla i na zily myho spolupracovnika. Ale jinak jsem vcelku nenarocnej posluchac. .
Edit: Jeste, ze nemuzem otvirat okna ... no nic, sorry, spatnej topic ... jdu vedle.;)
To je strasny ... dat mi sklo do ruky, tak snad budu nucena se podrezat a to chte nechte. Smarja, koukat na to je jak nocni mura.
Proč proboha? Vždyť je to Bonnie Tyler. Pravda, není nejmladší, ale podřezávat se kvůli ní snad nebudeme.
No ... kdyz jsem videla jak se tam marne snazi kroutit tou jeji botaxem opichanou "pusou", tak jsem to videla minimalne na podrezani mych zil .. koukat do konce, tak bych to videla i na zily myho spolupracovnika. Ale jinak jsem vcelku nenarocnej posluchac.
Já myslela že jde o zpěv právě pro posluchače.
Jinak máš pochopitelně pravdu, ale nikdo nemládneme a ne každý vypadá jako princezna. Např. já když se ráno probudím, tak nejenže si netroufnu zpívat, ale ani se raději nekoukám do zrcadla Už mi lásko není 20let, už mi není ani 25...bohužel ani 30 mi už není.
ta druha ma docela zajimavej hlas, a komu se to nebude libit tak muze aspon koukat
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru