|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
6% |
[ 9 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 9 ] |
| 3-4 |
|
2% |
[ 4 ] |
| 5-6 |
|
11% |
[ 17 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 28 ] |
| 10-13 |
|
22% |
[ 34 ] |
| 14-16 |
|
12% |
[ 19 ] |
| 17-20 |
|
4% |
[ 7 ] |
| 20-více |
|
15% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 150 |
|
| Autor |
Zpráva |
Lou Ferigno

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 8:13 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Inak mna uz zhyby zacali pekne nudit....a to ich necvicim tak dlho | hm, to mě už z posky nudí snad všechno mimo kladek na záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Udelam jeden...vzdycky jeden. Kdyz jsem vazil 97kg,udelal sjem ejden. kdyz mam ted 106,porad jeden.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Mě teda taky nějak extra nerajcujou, ale cvičím je a je to pro mě nejjedodušší kontrola síly. |
Akurat pri nich treba vzdy uvazit telesnu hmotnost...Ja som teraz po dlhsej chorobe a zhyby mi paradne klesli.....spat ich dostanem, ale zlepsovat sa mi v nich viac nedari ....Tak nech si trhnu nohou | Tak to máme stejný problém. Fakt nevím, co dělám špatně...
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
Vaha 81Kg =39
Vaha 87Kg =32 pak to zacina byt hodne tuhy a udelam tak dalsi 2 lajdacky...
Na druhou stranu trener nas v tomhle hodne kontroluje ,muzes vpodstate pribirat svaly jak chces ale kazdy tri mesice dela kazdymu testy na:
Menuje se to nejak Cooperuv test a pak dalsi test v kterym pocita pocet shybu,kliku,kliku na jedne ruce,drepu atd ,pokud se dostanes pod urcity procenta tak proste musis zhubnout nebo drit tak aby si udelal ten spravnej pocet na tvou vahu,protoze prace z vlastni telesnou vahou je ZAKLAD aspon u nas ... _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | Vaha 81Kg =39
Vaha 87Kg =32 pak to zacina byt hodne tuhy a udelam tak dalsi 2 lajdacky...
Na druhou stranu trener nas v tomhle hodne kontroluje ,muzes vpodstate pribirat svaly jak chces ale kazdy tri mesice dela kazdymu testy na:
Menuje se to nejak Cooperuv test a pak dalsi test v kterym pocita pocet shybu,kliku,kliku na jedne ruce,drepu atd ,pokud se dostanes pod urcity procenta tak proste musis zhubnout nebo drit tak aby si udelal ten spravnej pocet na tvou vahu,protoze prace z vlastni telesnou vahou je ZAKLAD aspon u nas ... |
Mohl bys prosim napsat co vsechno presne musite zvladnout? _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | WildOrchid napsal: | | Roumec napsal: | | 8 nas telocvikar rika ze kdyz das <5 tak si lemra, 5-10 zdravej chlap, 10-15 Borec, >15 Ultra borec |
diskriminace zenskych | u mě kterákoliv holka udělá schyb s tim že se pověsí úplně a pak vytáhne, tak je u mě hustá. Moc holek sem to neviděl dělat. Takže respekt tý, která to dá... | My ve tride nemame holky a co sem slysel jinde tak baby rikaly ze je nechaj se pritahnout treba i s pomoci zidle a pak stopujou kolik vterin vydrzej pritazeny. _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: so říjen 20, 2007 4:02 pm Předmět: |
|
|
Na cooperovym testu sme delaly:
Beh 12 minut a kolik ubehnes!
Pak sprint
Potom ohebnost rukou,dostal jsi do ruky klacek,chytl ho na urcitou sirku a bez ohybani ruk si ho musel dostat na zada,kdyz si to zvladl tak sis zmensil uchop
Rozstep
a pak rozstep stim ze si musel jit dopredu s telem co nejvic si dokazal
Vrh ze sedu medicimbalem
skok z mista,dvoj noz a myslim ze to bylo vsecko z cooperova testu
On si nejak zapisuje body,kazdy ty 3 mesice a pokud se nezlepsis tak proste musis maknout aby ses zlepsil..nezalezi na tom ze ze zacatku ses lama kdyz se po 3 mesicih trosku zlepsis tak vsecko vpohode!
Pak ten dalsi test sou myslim kliky,drep atd ,zas ten samej system ale nevim presne jak co ma obodovany,to se me moc ptas...
Vim ze shyby a kliky na jedne ruce maji snad nejvetsi bodovani a pak drepy atd ... _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
davidgilmour
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman Jandl
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 5:47 pm Předmět: |
|
|
Zravim a chtěl bych se zeptat jestli jste někdy někdo vyděl udělat někoho 100 shybů v jedný serii někde na nějakým foru napsal nějakej maník že u nich v posilovně to dělaj běžně i lidi co maj váhu 100kilo jestli někoho takovýho znáte tak se prosim ozvěte a kdyžtak přidejte přibližnou váhu cvičence. Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
Já udělám tak 20. Nemám rád hodně opakování, radši pořádně naložím _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|