|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 12:26 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | tak tak ... ja souhlasim, ale na fotky se netesim |
A to my ostatní zase jo .
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 12:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jnerez napsal: | Začínám mít pocit, že mě chceš moc vidět když si mé věty překládáš jako jasné souhlasy. |
| jnerez napsal: | Ahoj, mě taky pozveš na pivko? |
| jnerez napsal: | | někdy bych určo zašel, protože bych tě taky nerad soudil podle netu. | |
Budu se snazit taky dorazit
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
Jak to vypada?? Udelame zas nejakej dalsi sraz? Mel by nekdo nejakej napad na nejakou hospodu, kde se toci Gambac/Plzen, da se tam v klidu pokecat, vari tam a tak???
Tedka chcu delat i sraz s kamosema ze stredni, vcetne ucitelu a premyslim kde... takze bych to rovnou otestoval :)
A kdyz uz to bude, tak vyberte nejakej termin, kdy to bude vyhovovat miriovi, na toho se tesim _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:27 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | A kdyz uz to bude, tak vyberte nejakej termin, kdy to bude vyhovovat miriovi, na toho se tesim | Škoda, že to nebylo třeba tento týden, já byl v Brně služebně na INVEXu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
Ja sem si vubec neuvedomil ani, ze nejakej Invex je ... a pritom loni to stalo za to
Byli sme tam s kamosema v utery (novinarskej den) a v pondeli uz tam nekdo od nas byl, takze sme dostali echo, kde se tam toci pivo zadara  .. a to byla jizda, odchazeli sme solidne nameteni :) .. jenom u holek co tam tocili maly Heinekenky za vyplneni dotazniku sme byli 3x _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 8:45 am Předmět: |
|
|
Tak to já to vzal čistě služebně a nepil jsem nic jiného, než nealko - takový malý detox...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | Možná bych se taky ukázal, ale pijanský výkony po mě nechtějte | Tak to zůstaň doma...
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | Hele, po třech pivech už povídám co nechci a po pěti bývá hotovo | Všechno je to o tvrdém tréningu a odhodlání...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
Tak co bouráci...Nedáme před Vánocema ještě nějak sraz v Brně zase? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Ja sem pro spekoune... Freiminator mi napsal, ze doufa, ze dalsi zaridim ja :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|