Resident Evil série je dopičená, dobrá byla jen jednička
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
včera jsem dokoukal SAW IV , docela dobrý, ale už je to takový...no umm...parodine , dobrý to bylo do SAW III , tak se všechno vysvětlilo od SAW I, no ale já tyhle filmy mám rád, takže čím víc toho bude na koukání tím líp, ikdyž to bude na hovno. Jako filmy o zombie, tuhle tématiku miluju
Vcera sem sjel Resident Evil 3 ... na to, ze 1 byla dobra, dvojka se mi vubec nelibila, ba nebal bych se ji nazvat srackou, tak trojka byla relativne dobra :)... proste takovej pohodovej film na uklidneni ...i s tim ze sem zvedavej na dalsi dil...
Dneska sem skouknul Knocked Up ... az na presprilis "dojemnych" scen sem se docela hodne pobavil ... tenhle styl humoru muzu ... nadhernej pohled na to, jaky sou nekdy zensky neskutecne blby..
Residenta sem si předvčerejškem taky dotáhl dom... škoda, že nemám čas to zkouknout, ale co sem se koukal na kousky, tak hustý scénky. Třeba ty roztomilý vlaštovky
_________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru