|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 8:44 am Předmět: |
|
|
| holu napsal: | v rámci přípravy jsem dnes dal trošku žaludku zabrat 3x protein 80tka, celozrnné rohlíky, vločky, 2x müsli tyčinku 25g, 1x 50 g, svíčková s knedlíky, smažák s hranolkama a tatarkou, kuřecí kousky s rýží, kuřecí maso s hranolkami a kečupem, pizza hawai, 500g tvaroh... trošku z toho udělal žaludek větrovandu | Tos sežral za jeden den? Tímto jsi otevřeně vyzval Black Dragona na souboj...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik.cz

|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Emperor

|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
předpokládám, že jsem dnes jel naposledy na moto, tudíž jsem přežil pátou sezónu na velké moto  kdyžtak zítra dodám foto z poslední projížďky
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Podarilo sa mi spomocou kolegov z fora odhalit V itachim uchihovi stareho znameho openyoureyesa.....jeden z vrcholov mojej detektivnej kariery _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 11:56 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | předpokládám, že jsem dnes jel naposledy na moto, tudíž jsem přežil pátou sezónu na velké moto kdyžtak zítra dodám foto z poslední projížďky | Já jsem si lehl, takže si plácnem?
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 11:56 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | holu napsal: | předpokládám, že jsem dnes jel naposledy na moto, tudíž jsem přežil pátou sezónu na velké moto kdyžtak zítra dodám foto z poslední projížďky | Já jsem si lehl, takže si plácnem? |
jak moc jsi lehl? ale hlavně, že jsi přežil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 1:30 am Předmět: |
|
|
Potesilo me, ze sem si dal dneska na bench 115kg
jasne je to malo, ale na to ze cvicim tepra 10mesicu a zacinal sem na 50kg je to slusny podle me
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
Dnesni obed
Konecne sem kostnul carpacio z hoveziho.. teda sice jenom 50g ale stalo to za to ... nasledoval 300g steak ze svickove obalenej syrem a slaninou s 300g americkych brambor s cesnekem polity cely jeste smetanovo-cesnekovou omackou.... a nazaver 50g vybornyho tataraku ... 50 sem si jeste nechal na doma, uz sem psychicky nezvladal :) ... zapito 2 Plznema :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|