|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
houmii

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 11:28 pm Předmět: |
|
|
Once - moc pěkný film, s nečekaným, ale velmi dobrým koncem.
(o nádherné hudbě netřeba mluvit)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 1:52 am Předmět: |
|
|
Babel - křehký film odehrávající se na třech kontinentech v několika rovinách, zdánlivě spolu nesouvisejících. Skoro jsem se i dojal.. 5/5 _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 5:16 am Předmět: |
|
|
SAW IV katastrofa!
Ta série žije jenom ze skvělé jedničky a dobré dvojky,ale tohle je už vážně moc! :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ultraviolet - ze zacatku mi tu kravinu kompenzovalo brisko Milly Jovovich, ale i tak to bohuzelbylo zatracene malo... 2/5 (Kvuli Mille.) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
Nechce se mi zakladat novy topic, ale rada bych se zeptala na divadlo , tak to hazim sem.
Budu nejakej cas v Praze a chtela jsem se zeptat, jestli nekdo z vas muze z vlastni zkusenosti doporucit nejakou peknou hru, muzikal ci neco zajimavyho, popripade uchvatnyho?:)
Pouze neco aktualniho (prosinec, leden), diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 1:27 am Předmět: |
|
|
Dva snímky co jsem viděl v poslední době a líbily se mi. Doporučuji:
Cashback (2006)
Absolvent (1967)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
To Marcus.Das:
Konecne nejaka kultura taky.:D Kde to davaj? Co to je zac?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
Michael Moore a jeho Sicko ... at si kdo chce co chce rika, jeho filmy mam proste rad... cloveka nuti se nad tim zamyslet, i kdyz sem se nezasmal jako u tech predchozich dvou, tak i tohle byl vybornej film ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:24 am Předmět: |
|
|
| faye napsal: | To Marcus.Das:
Konecne nejaka kultura taky.:D Kde to davaj? Co to je zac? |
Mimochodem mají vyjít Mlýny na DVD v MF DNES. 21.11. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
Já jsem minulej tejden viděl film Poslední legie...Slyšel jsem na to i názor, že je to něco jako Gladiator.Není to špatnej film, ale Gladiator,Troja nebo Alexandr Veliký jsou někde úplně jinde.Peněz nelituju, rád si tyhle filmy vychutnám v kině, ale třebas Poslední legii bych dal i na pc.Odemě tak 3 z 5 bodů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem videl kustouckej film HORY MAJI OCI....
chvilema jsem se smal a chvili jsem zvracel...hustockej horrurek _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
2faye-normalne divadlo sklep ( byli sme tam tedka se skolou) zastavka nevim myslim dobeska:) ale prdestaveni....slovo luxus to asi vystihuje nejlip:)
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
To Marcus.Das:
Diky ... ted jsem koukala na jejich stranky a prosinec vypada s Mlynama velmi blede. Treba to jeste doplnej a nebo mam holt smulu.
To Daymoon:
ted nechci, aby to znelo blbe, ale na divadlo jsem se ptala prave kvuli ty atmosfere ... diky za info anyway (mas u me ruzovej puntik)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|