|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
U mě byl rozdil teda obrovskej,dělal o 750kč min v peněžence.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honda20

|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
kde se dá sehnat nějaký Leucin...našel jsem jen ten od vitalmaxu...máte někdo zkušenost????? _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 6:35 am Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | kde se dá sehnat nějaký Leucin...našel jsem jen ten od vitalmaxu...máte někdo zkušenost????? | ...dělá ho každá větší chemická firma zabývající se výrobou čistých chemikálií...ale k čemu Ti ten leucin bude...to je mi záhadou...obzvlášť pokud je s oblibou psáno na krabičce L - Leucin a ty dostaneš racemickou směs....což je bohužel běžná praxe...jinak 10 kg práškového L - leucinu v 99 % čistotě stojí cca 10 000 kč s DPH...100 gramovka 1900 kč...takže s rostoucí velikostí balení radikálně padá cena.
jinak pro použití v kulturistice je naprosto zbytečný...na rozdíl od toho když se přidává do siláže kravám...
peníze bych raději vyhodil jiným způsobem
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
sergeras
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 5:09 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | Deadlift napsal: | | honda20 napsal: | | kde se dá sehnat nějaký Leucin...našel jsem jen ten od vitalmaxu...máte někdo zkušenost????? | ...dělá ho každá větší chemická firma zabývající se výrobou čistých chemikálií...ale k čemu Ti ten leucin bude...to je mi záhadou...obzvlášť pokud je s oblibou psáno na krabičce L - Leucin a ty dostaneš racemickou směs....což je bohužel běžná praxe...jinak 10 kg práškového L - leucinu v 99 % čistotě stojí cca 10 000 kč s DPH...100 gramovka 1900 kč...takže s rostoucí velikostí balení radikálně padá cena.
jinak pro použití v kulturistice je naprosto zbytečný...na rozdíl od toho když se přidává do siláže kravám...
peníze bych raději vyhodil jiným způsobem |
Promiň, ale pokud zadám do vyhledavače Leucinm, tak to najde jen ten od VitalMaxu a nebo v nějakém přípravku.Ale já chci samotný leucin a od Vital Maxu se mi moc nechce brát (je zde totiž určitá pochybnost o kvalitě výrobků od této firmy). A k čemu...... no asi proto, že tato aminokyselina má zásadní zásluhu na tvorbě svalové hmoty...jasně ,že kde kdo namítne ať si koupím BCAA, ale já chci jen ten leucin. |
jestli se nepletu tak na vyrobu svalove hmoty potrebujes vsechny aminokyseliny takze samotnej leucin ti bude nanic.
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 3:30 pm Předmět: |
|
|
| sergeras napsal: | | honda20 napsal: | | Deadlift napsal: | | honda20 napsal: | | kde se dá sehnat nějaký Leucin...našel jsem jen ten od vitalmaxu...máte někdo zkušenost????? | ...dělá ho každá větší chemická firma zabývající se výrobou čistých chemikálií...ale k čemu Ti ten leucin bude...to je mi záhadou...obzvlášť pokud je s oblibou psáno na krabičce L - Leucin a ty dostaneš racemickou směs....což je bohužel běžná praxe...jinak 10 kg práškového L - leucinu v 99 % čistotě stojí cca 10 000 kč s DPH...100 gramovka 1900 kč...takže s rostoucí velikostí balení radikálně padá cena.
peníze bych raději vyhodil jiným způsobem |
Promiň, ale pokud zadám do vyhledavače Leucinm, tak to najde jen ten od VitalMaxu a nebo v nějakém přípravku.Ale já chci samotný leucin a od Vital Maxu se mi moc nechce brát (je zde totiž určitá pochybnost o kvalitě výrobků od této firmy). A k čemu...... no asi proto, že tato aminokyselina má zásadní zásluhu na tvorbě svalové hmoty...jasně ,že kde kdo namítne ať si koupím BCAA, ale já chci jen ten leucin. |
jestli se nepletu tak na vyrobu svalove hmoty potrebujes vsechny aminokyseliny takze samotnej leucin ti bude nanic. |
To je sice fajn ,ale abych citoval:Aminokyselina s rozvětveným řetězcem - LEUCIN- je pravděpodobně tou nejdůležitější ze všech aminokyselin, které přijímáte, protože výrazně stimuluje růst svalů.Vědecké výzkumy ukazují, že leucin je vlastně klíčem, který celý proces svalového růstu startuje.......atd. atd. atd........je toho halda o této aminokyselině...ale nebaví mě to vypisovat... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 3:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | Freimen napsal: | na jednu stranu
ale na druhou |
Jestli je něco špatně, rád bych to věděl.....z tvého příspěvku toho moc nevyčtu. (smát se umí každý,poradit málokdo....) |
naopak, poradit se ti snažilo několik lidí, ale jak jsi ukázal, tak o to nestojíš...
A to je na jednu stranu k pláči
na druhou stranu, proč bych se já měl rozčilovat
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | Freimen napsal: | na jednu stranu
ale na druhou |
Jestli je něco špatně, rád bych to věděl.....z tvého příspěvku toho moc nevyčtu. (smát se umí každý,poradit málokdo....) |
prostě to co tu povídáš je veliká hloupost a myslím, že ti to deadlift už řekl o pár postů výše jak se věci mají
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po listopad 12, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | SCHWACA napsal: | | honda20 napsal: | | Freimen napsal: | na jednu stranu
ale na druhou |
prostě to co tu povídáš je veliká hloupost a myslím, že ti to deadlift už řekl o pár postů výše jak se věci mají |
Ale vážení, to že něco řekne jeden člověk ještě neznamená že to je pravda.....jak je možné vidět jinde.
Tvrdíte tedy, že ten Leucin je podvrh?Fajn tudíž je třeba žalovat Vital Max za lživou reklamu a Jablonického za jeho propagaci. Dále tvrdíte že časopis Muscle a Fitness vypouští nesmyslné lživé články? Fajn tedy i MaF je podle vás komerční šmejd...který propaguje vše, hlavně když z toho má prachy??!!
Fajn od teď už si nekoupím ani jeden výtisk MaF a budu vždy kupovat jen Svět kulturistiky....
Take it easy..... |
No právě, že my jsme ti, co to tak berou
Deadlift je pro tvou informaci - co se týče bichemických věcí - nejchytřejší člověk na foru, Ing. biochemie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 6:41 am Předmět: |
|
|
Frei...teda...umět se červenat...tak to dělám..:o)
no dívej se...vykašli se na veškerý svoje úvahy o leucinu...je to prostě aminokyselina a nemůžeš čekat nějakej zvláštní nárůst svaloviny....řekl bych Ti aby ses vykašlal i na BCAA...ty mají význam řekněme v dietě...to co plánuješ dát do leucinu...potažmo do BCAAček...raději vraž do kvalitnějšího proteiňáku...ani od toho ovšem nemůžeš čekat že by to byl nějakej samospasitelnej přípravek...tím, že budeš mít vyšší příjem bílkovin ještě nutně neznamená, že porosteš...svaly potřebují stimul a ty kalorický přebytek...teda v kostce ( pomíjím regeneraci, cyklování diet i treninků, odpočinek, spánek apod. )
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Frei...teda...umět se červenat...tak to dělám..:o)
no dívej se...vykašli se na veškerý svoje úvahy o leucinu...je to prostě aminokyselina a nemůžeš čekat nějakej zvláštní nárůst svaloviny....řekl bych Ti aby ses vykašlal i na BCAA...ty mají význam řekněme v dietě...to co plánuješ dát do leucinu...potažmo do BCAAček...raději vraž do kvalitnějšího proteiňáku...ani od toho ovšem nemůžeš čekat že by to byl nějakej samospasitelnej přípravek...tím, že budeš mít vyšší příjem bílkovin ještě nutně neznamená, že porosteš...svaly potřebují stimul a ty kalorický přebytek...teda v kostce ( pomíjím regeneraci, cyklování diet i treninků, odpočinek, spánek apod. ) |
Jasně chlapi, vše OK...je mi jasný, že MaF je hlavně o komerci, ale kdysi jsem na něm začínal a je pro mě těžké si připustit, že by mohl propagovat a psát bláboly....njn...
Jen jsem o tom Leucinu chtěl slyšet od někoho kdo tomu opravdu rozumí... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|