|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Dzordn napsal: | Koho jsem se tu snažil skrýt???
|
Ronny Rocel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzordn
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Dzordn napsal: | Koho jsem se tu snažil skrýt???
[] |
Ronny Rocel. |
Není to on...Ale Evropan to je...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzordn
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | Denis wolf? |
Také ne. Napovím, že foto je z roku 2002 a jedná se o účastníka Mistrovství světa 1997.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzordn
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 10:52 pm Předmět: |
|
|
| mutagenn napsal: | | gustavo badell |
Blízko
Je to Vlasta Křivánek, na MS 1997 skončil v nejtežší kategorii na 9. místě, právě před Badellem.
Foto je z Olympie Masters 2002, která je jeho jedinou absolvovanou profesionální soutěží a obsadil na ní 15. místo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
tady má výbornou formu -nepoznal bych ho _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzordn
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | tady má výbornou formu -nepoznal bych ho |
"Na živo" to bylo ještě lepší. Na tu Olympiy se připravoval ve fitku kam jsem tenkrát chodil... Jedinej pohled na něj a o motivaci do pořádnýho tréninku bylo postaráno
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Dzordn napsal: | | Arnold Strong napsal: | | tady má výbornou formu -nepoznal bych ho |
"Na živo" to bylo ještě lepší. Na tu Olympiy se připravoval ve fitku kam jsem tenkrát chodil... Jedinej pohled na něj a o motivaci do pořádnýho tréninku bylo postaráno |
to mne spíš demotivuje, tací borci ve fitku. U nás mi stačí pár pohledu na Martina Kasala a celej trenink si rikam pro sebe, co ja tu vubec delam a pripadam si ze sem snad nikdy necvicil
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzordn
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Dzordn napsal: | | Arnold Strong napsal: | | tady má výbornou formu -nepoznal bych ho |
"Na živo" to bylo ještě lepší. Na tu Olympiy se připravoval ve fitku kam jsem tenkrát chodil... Jedinej pohled na něj a o motivaci do pořádnýho tréninku bylo postaráno |
mužeš říct kde trénoval?v praze? |
jj, v Praze ve Fitness Fantom na Černém Mostě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:29 pm Předmět: |
|
|
Kdopak pozná tohoto pána?
_________________ Sranda musí být i kdyby fotra věšeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzordn
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:39 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Dzordn napsal: | | Arnold Strong napsal: | | tady má výbornou formu -nepoznal bych ho |
to mne spíš demotivuje, tací borci ve fitku. U nás mi stačí pár pohledu na Martina Kasala a celej trenink si rikam pro sebe, co ja tu vubec delam a pripadam si ze sem snad nikdy necvicil |
Tomu rozumím, podobný myšlenky mě samozřejmě taky napadaly (jsem navíc typickej hardgainer), ale vždycky jsem radši cvičil v prostředí kde bylo alespoň pár lidí kteří cvičili s pořádnou intenzitou, daly do toho tréninku všechno, měly nějáký cíl... V tom fitku pak byla taková správná atmosféra. A když oni zvládli to opakování navíc, tak já prostě chtěl taky. Neříkám, že tohle jsem nacházel jen u lidí kteří se připravovali na soutěž, ale právě tohle jsem myslel tou motivací...
Naposledy upravil Dzordn dne so listopad 10, 2007 11:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:40 pm Předmět: |
|
|
Já nepoznám nikdy nikoho
Tak vám taky dám hádanku:
_________________ "Vojna je zvláštní druh onanie, kdy č***k honí člověka."
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
Zaslal: so listopad 10, 2007 11:51 pm Předmět: |
|
|
USA? _________________ Sranda musí být i kdyby fotra věšeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|