LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Bazzy napsal:
Drobek je koupic? nebo kdo? 90 kilo na pritahy kladky to me tam nejak nesedi jestli je to kouba
Jo je, ale každá kladka je kurva jiná, takže to nemůžeš srovnávat. Pokud vím, tak si tam dneska cvičil nějaký série benche se 170-180 raw . To už ti na něho sedí víc ?

ja vim ze kazda je jina ale jenom tak abych byl v obraze...vim ze koupic je monstrum neboj

Naposledy upravil Bazzy dne po listopad 05, 2007 5:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Curu

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ: a budou ty fotky, kdyz uz ses kvuli tomu holil?
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se hlavně holil kvůli mindám . A abych se nepotil a nesmrděl víc než je nutný. Až budu mít svaly, tak se rád vyfotím .
Curu

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty kecko, tak to tu jeste hodne dlouho nic neuvidime
mobsman

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s těma 90ti kilama na kladce cvičím totiž na čas, ne na opakování, trubky
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád svalovka prsou, ale už to zítra bude ok a pudem zase s Drobískem skotačit. Dneska akorát pudem s klukama na pivo .

Strava
chleba 75g, tvrdý sýr 50g, herkules 75g
kuřecí maso 100g, těstoviny 100g
čokoflíčky 100g, jogurt 250g
twister, 3 stripsy
Pár pivek
tvaroh 250g
Bazzy

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vim ze vyznavas bohemyskej styl zivota ale ten chlast bych omezil jestli to s treninkem a cilema myslis vazne
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2007 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš co, když se neožeru, ale dám si 3 pivka za večer, najezenej masem z KFCčka, tak to tělu v den kdy netrénuju neudělá moc. Max. pár kalorií navíc, který stejně dřív nebo později vytancuju, teď váhu neřeším:). Ale péče o mládež ti děkuje .
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2007 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Strava
kuřecí prsíčka 100g, nudle 75g
čokoláda studentská pečeť višňová 180g
cornflakes 100g, jogurt 250g
2x cheesburger
1 pivo
2x cheesburger
1 pivo
sýr v housce
tvaroh straciatella 250g

Tak včera sem pod tíhou zodpovědnosti taky skoro nic nevypil, dávám si akorát tak ze slušnosti abych v těch hospodách nepopíjel kofolu celej večír . Trénink furt nic, měl sem depresi z celýho světa (kromě sebe) .
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám nějakej zánět oka, tak sem s tím byl pár dnů doma. Strava furt stejná,nemá cenu to tady furt dokola psát. Dneska sem už šel ven, takže na protažení i zlehka fitko:

bench 10x50kg, 10x50kg, 10x50kg, 9x50kg, 6x50kg, 6x50kg, 6x50kg, 5x50kg, 5x50kg
přítahy kladky v sedě 8x35kg,8x45kg,8x55kg,8x65kg,8x75kg,3x85kg,

Vypadám s tím okem že furt brečím , nemůže spát jak mě to bolí a nemůžu ho zavřít, takže už tři dny usínám v 5 ráno. Sem unavenej tak to snad za pár dnů přejde.
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jako jo, ať Drobísek v tom povídání si o sobě není sám. Zítra se konečně stěhuju do Prahy. Drobísek se mnou , bude dělat v mý bejvalý firmě obchodníka, teda nevím jestli to tady můžu prásknout, ale na to seru. Budem bydlet spolu jak dvě buzny, možná budem i vařit s Klukama v akci. Jeho parádičky typu těstoviny s marmeládou mě fakt děsí .

Kromě toho sem se ostříhal, oholil, díky tý stravě mi začíná mohutnět postava v oblečení malinko . Zašel sem si v nový formě ke svý bejvalce pro tašku a potkal jejího právníka. Byl ze mě trochu vyjukanej a zeptal se jestli má jít pryč . Řek sem že to je OK, že si du pro tašku, ne pro tu holku .
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to asi nevydržel jít do hospy a dát si jen dvě pivka
Máš můj obdiv
jinak bench s konstantní váhou...minimálně zajímavý!
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Já bych to asi nevydržel jít do hospy a dát si jen dvě pivka
Máš můj obdiv
jinak bench s konstantní váhou...minimálně zajímavý!
Tak já si chodil povídat s kamarádama co sem neviděl půl roku, ne se opíjet - pravda všichni se u toho opili jako hovada, asi sem vyprávěl moc rozvláčně . Mělo to být 10x10, jak sem psal předtím, chcu začít zlehka a postupně přidávat a ubírat až na 3x3...ale tím že nespím dobře teď, tak nemám sílu a energii tak sem odpad fakt brzo . Tak sem se na to vysral, snad za pár dnů to bude lepší.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Ale jako jo, ať Drobísek v tom povídání si o sobě není sám. Zítra se konečně stěhuju do Prahy. Drobísek se mnou , bude dělat v mý bejvalý firmě obchodníka, teda nevím jestli to tady můžu prásknout, ale na to seru. Budem bydlet spolu jak dvě buzny, možná budem i vařit s Klukama v akci. Jeho parádičky typu těstoviny s marmeládou mě fakt děsí .

Pak napiš kam a kde budete cvičit. Že bych se někdy přifařil ...ke cvičení

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes po týdnu zase nějaká aktivita. V týdnu sem se omezil na hodinu chůze denně, ale v tý zimě je to teda den ode dne větší peklo, takže na to od tohodle týdne už seru .

Takže, hodinka tance, docela hrůza, začínám bejt nejen tlustej, ale i pomalej . V práci už sem se zaběhl, minulej týden bylo nový božolé a sýrovej raut, příští týden je prozměnu festival francouzskýho filmu co pořádáme, takže když už ne sport, tak aspoň kultůra a obžerství .

Blíží se mi výplata a s ní pomalu přidám zase jídlo a nějakej sport, pak to tady snad ožije .

Zatím aspoň nějaký videa:

klasická pjesnička

japonští tanečníci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: