|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
| BigChief napsal: | | John Chipsa napsal: | Já dnes postavil sněhuláka | ja tiez...ale len z toho co nasnezilo na balkon... | tak to bude malej, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
The Blade

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Dnesni obed
Konecne sem kostnul carpacio z hoveziho.. teda sice jenom 50g ale stalo to za to ... nasledoval 300g steak ze svickove obalenej syrem a slaninou s 300g americkych brambor s cesnekem polity cely jeste smetanovo-cesnekovou omackou.... a nazaver 50g vybornyho tataraku ... 50 sem si jeste nechal na doma, uz sem psychicky nezvladal :) ... zapito 2 Plznema :) | takze zdrava svacinka
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
| BigChief napsal: | | John Chipsa napsal: | | BigChief napsal: | | John Chipsa napsal: | Já dnes postavil sněhuláka | ja tiez...ale len z toho co nasnezilo na balkon... | tak to bude malej, ne? | ale ono to snezilo a snezilo...uz su traja mali... | traja = 3 ? tak to tam budeš mít pěknou rodinku :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
teraz neviem co s nimi...aby sa mi nerozpustili... _________________ “Ženy môžu predstierať orgazmus, ale muži dokážu predstierať celý vzťah.”
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
| BigChief napsal: | teraz neviem co s nimi...aby sa mi nerozpustili... | aaaaaaa , tak příště šup do lednice
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
mě se povedlo se zadním náhonem vycouvat ze zahrady , to bych řekla že je jedno moje dnešní malý vítězství, ale všem dnům není konec *a20*zima teprv začala !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Deadlift napsal: | mám radost, že jsem se dnes dozvěděl výsledky komparativní studie mezi největším kolosem v bakteriální identifikaci na světě ( z Fr.) a naší minifirmou v Brně...a můj test, který jsem firmě sesmolil za pár drobných je o 22 % lepší než nejlepší set světa v této kategorii...alespoň něco se mi daří... |
no vidis, by te mel ten kolos pretahnout k nim a zacit platit hromady euro za tve expertni bakterialni sluzby | ...člověče...taky mě už napadla tato myšlenka...:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|