|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KAKAč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | PRISLA MI PODPORA !!! DE SE DO KFC A MACA !!! | to mi připomíná, jak sem někdo dával na tu akci těch chicken burgerů za 30 korun, nikde sem to nenašel v mc a až na dotaz, jestli to maj, tak řekli, že jo, tak sem si hned dal, ale místo kečupu sem si tam nechal dát majonézu mňam :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bukaj
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tucet napsal: | | Black Dragon napsal: | PRISLA MI PODPORA !!! DE SE DO KFC A MACA !!! | to mi připomíná, jak sem někdo dával na tu akci těch chicken burgerů za 30 korun, nikde sem to nenašel v mc a až na dotaz, jestli to maj, tak řekli, že jo, tak sem si hned dal, ale místo kečupu sem si tam nechal dát majonézu mňam :P |
Hadej kdo to semka daval? .. dneska sme tam byli, dal sem si ctyri kousky..
pritom ve dvou Macach maji obrovsky cedule s tim :) .. v tom neni kecup, ale lehci chilli omacka :) |
to co do toho ide vyzera ako roztopena umela hmota a nechutne sa to lepi inak to co davame u nas je iba sladkokysle, vobec to nie je stiplave _________________ [img:724eb08a1a]http://img216.imageshack.us/img216/5898/dogoj0.gif[/img:724eb08a1a]
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: čt listopad 15, 2007 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 6:14 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | dostal jsem za 1 z chemie takže už nepropadám | to je toho:o))...chemie je vlastně aplikovaná matematika...pokud Ti jde matematika a fyzika...půjde Ti i chemie...jsou to logické předměty...stačí pochopit a nemusíš se toho moc učit...stačí si uvědomit jejich provázanost
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
...jsem si šla pro ryclovarnou konvici a odešla z obchodu s plazmou 106tkou  ale mám radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|