|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ještě mě napadlo Mládí v hajzlu.. to jsem četla asi ve 14ti... Lehká a velmi osvěžující četba...
(třeba se k tomu na stará kolena vrátím....  ) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Ještě mě napadlo Mládí v hajzlu.. to jsem četla asi ve 14ti... Lehká a velmi osvěžující četba...
(třeba se k tomu na stará kolena vrátím.... ) |
Mám všech 6 dílů, postupně šla úroveň dolů, ale každopádně super čtení.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Jaká je od pracheta dobrá?!Tedka čtu jednu ze zeměplochy a moc mě to nenadchlo |
Nejlepší je asi Lehke fantastično, teda podle mě.Mám všechny a ty poslední už jsou takový těžší na čtení.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
ja od malička detektívky, všetku klasiku,ako Poirot, ale aj moderné nie drasťáky, ale motanice, a podobne ako kulíšek čokoľvek psycho _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:06 pm Předmět: |
|
|
ja som myslela psychologické _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Phenomenom napsal: | Jaká je od pracheta dobrá?!Tedka čtu jednu ze zeměplochy a moc mě to nenadchlo |
Nejlepší je asi Lehke fantastično, teda podle mě.Mám všechny a ty poslední už jsou takový těžší na čtení. |
Thx bro. zatím výborný čtení
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:58 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | YUD napsal: | | kulíšek napsal: | Ještě mě napadlo Mládí v hajzlu.. to jsem četla asi ve 14ti... Lehká a velmi osvěžující četba...
Mám všech 6 dílů, postupně šla úroveň dolů, ale každopádně super čtení. |
Ty jo.. já četla asi jen 4...? |
5. vyšel loni a 6. letos, je to o bratranci Nicka Twispa a celej příběh se tím uzavírá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | kulíšek napsal: | | YUD napsal: | | kulíšek napsal: | Ještě mě napadlo Mládí v hajzlu.. to jsem četla asi ve 14ti... Lehká a velmi osvěžující četba...
Mám všech 6 dílů, postupně šla úroveň dolů, ale každopádně super čtení. |
Ty jo.. já četla asi jen 4...? |
5. vyšel loni a 6. letos, je to o bratranci Nicka Twispa a celej příběh se tím uzavírá. |
já myslel,že si v 6 nějak změnil jméno bo co
ale četlsem to tak na přeskáčku takže mi asi něco uniklo
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Jaká je od pracheta dobrá?!Tedka čtu jednu ze zeměplochy a moc mě to nenadchlo |
Tak to jsme dva.
Edit: Zacala jsem cist Witches Abroad a hned ze zacatku tam bylo strasne moc lidi a jmen ... proste jsem v tom zacala mit maglajs a pak i ztratila poentu pribehu, tak jsem ji odlozila a stale na me blbe cumi z knihovny. (coz mi stve, bo u knih se normalne nevzdavam).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|