|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jezevcik88

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 11:24 pm Předmět: Tesco tvaroh |
|
|
Hosi,tu na slovensku sa mozno ako najkvalitnejsi tvaroh povazuje Rajo tvaroh. A ten je aj fest drahy uz. NO ale najdes ho aj pod TESCO znackou je to ta ista krabicka (len ina potlac) vaha aj obsah je na nerozoznanie konzistenciou chutou,hrudkovitostou od RAJO. A Rajo je samozrejme vyrobca pre tesco. A cenovy rozdiel je 4-5 korun. Takze ten sa podla mna nepochybne oplati, rozdiel tam fakt nevidim, niekto ma poopravte.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 7:16 am Předmět: |
|
|
Nasi tedka koupili v Kauflu jakejsi jogurt znacky Elinas .. nejaka fasounska firma, ale jogurt je podle napisu - reckeho typu  ... kostoval sem s medem zatim jenom a musim rict, ze neni spatnej .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
rajo/tesco/pilos su tvarohy, ktore by som chutovo nerozoznal od seba v ziadnom pripade - zlozenie tiez rovnake. Rozdiel je v tom, ze rajo/tesco je kazdy stvrty zhorknuty, pri Pilose sa mi to este nestalo nikdy _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 10:11 am Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | rajo/tesco/pilos su tvarohy, ktore by som chutovo nerozoznal od seba v ziadnom pripade - zlozenie tiez rovnake. Rozdiel je v tom, ze rajo/tesco je kazdy stvrty zhorknuty, pri Pilose sa mi to este nestalo nikdy |
Já teda kupuju Tesko a někdy Pilos...buď je mě už jedno co jím nebo jsem měl štěstí,ale nikdy jsem na špatnej nenarazil.Ale vždycky se dívam na datum spotřeby.
|
|
| nahoru |
|
 |
jezevcik88

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 10:57 am Předmět: Pilos? |
|
|
Pilos to je aky tvaroh kde ho maju? Cena je aka.
Ja som tych tesco vela nezjedol ale zatial vsetky boli v pohode.[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
render
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 11:14 am Předmět: Re: Pilos? |
|
|
| jezevcik88 napsal: | Pilos to je aky tvaroh kde ho maju? Cena je aka.
Ja som tych tesco vela nezjedol ale zatial vsetky boli v pohode. | [/quote]
Pilos majú v Lidli. To je ich dvorná značka, myslím. A ako hovorí Maria, ten je fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 11:29 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | ale v tom to právě je, jak řekl šéf Madety (pokud se nepletu) : já umím vyrobit jogurt za 6 korun, ale nepodepíšu se pod to - to jde pod obchodními značkami řetězců (Tesco, Interspar), podepíšu se jen pod ten za 12Kč (Madeta)....výrobce stejný, použité suroviny jiné... |
freimene ale on tohle musi rict,pokud rekne dodavame tescu to samy zbozi,ktery pak prodavame dvakrat draz,nikdo si uz Madetu nekoupi a vsichni budou kupovat tesco a po madete ani pes nestekne,muj nazor je ten ze zbozi se znackou tesca je v drtive vetsine pripadu stejne kvality jako to drazsi,jen je to proste marketingovy tah,dame to levneji vice toho prodame.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
to je jedinny tvaroh co kupuji, chutove vyborny, teda podle toho ktere jsem zkusil, tak tento se da jist i bez niceho, ale vyborne je s domacim dzemem a nejlepsi je jahodovy :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
já mám rád, když mi ten tvaroh pěkně vyklouzne celá kostka rovnou do mixeru a ja to nemusim vyškrabávat :-)
hodnoty jsou na obale většinou všechny stejne - chutově se značky liší jen málo, nejméné mi chutna asi Vian od kauflandu 0,01% tuku, protože ten je takovej hodně suchej. Tesco tvaroh uz jsem dlouho nemel, ale chutově nebyl spatnej.
Nakonec stejne ho rozmixuju s mlíkem a banánem :-) Pokud bych ho jedl samotnej tak bych asi radši kupoval tučnej, ovšem u toho je ta cena taky někde jinde.
Pokud by někdo chtěl mít přesný info, stejně by se musel udělat nějaký rozbor,jestli opravdu obsahuje to co je na etiketě.
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 2:01 pm Předmět: |
|
|
Já si v Tescu kupuji rád tvaroh značky Milko. Dělají velmi chutné tvarohy a bílkovin mají taky dost :) Nejraději mám jahodový.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Freimen napsal: | | ale v tom to právě je, jak řekl šéf Madety (pokud se nepletu) : já umím vyrobit jogurt za 6 korun, ale nepodepíšu se pod to - to jde pod obchodními značkami řetězců (Tesco, Interspar), podepíšu se jen pod ten za 12Kč (Madeta)....výrobce stejný, použité suroviny jiné... |
freimene ale on tohle musi rict,pokud rekne dodavame tescu to samy zbozi,ktery pak prodavame dvakrat draz,nikdo si uz Madetu nekoupi a vsichni budou kupovat tesco a po madete ani pes nestekne,muj nazor je ten ze zbozi se znackou tesca je v drtive vetsine pripadu stejne kvality jako to drazsi,jen je to proste marketingovy tah,dame to levneji vice toho prodame. |
presne tak hlavne Tesco od nich koupi kazdej tejden 2-3 kamiony tak ze pro ne je to bussynes jako krava. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ja kupuju v TESCU už nejaký ten rok a žádné zdravotní problémy nemám. Souhlasím s většinou, že je to jen cenový trik. _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
No a ja sa musim prikloniť k SCHWACOVY , lebo aj ja kupujem Vian v kauflande asi rok a pol (250g-13sk) ale pretým som kupoval rajo hrudkatý a ten stál 30sk za 250g. A navyše mi aj viac chutí ten Vian ,hodim ho do šejkru ,zalejem mliekom ,ochutím a kopnem do seba ako proteinovy šejk..
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
no ja som ten tesco kupoval stale po 10 a jedol som ho bez ochutenia potom sa zmenila chut musel som ho dochucovat a potom som raz vyhodil vsetkych 10 lebo som ho nevedel zjest snicim teraz je zas fajny ale nie kazdy kazdy 4rti je nedobry  ale 10sk za veceru neni as tak zle :D _________________ viim ja viim som kokt vim ja vim jedine mama stale veri ze sa napravim
|
|
| nahoru |
|
 |
Amores
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
Moje zkušenosti jsou dobré, zatím ani jeden zkažený - pokud jsem ho neměl měsíc po době spotřeby :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|